tuliyn bu mart olayını sen çıkardın bi atak yap artık delikafadulden
bu kediciklerin nedir tülişten çektiği dimi ama :kedi:
inş kusura bakma senin durumunu bilmediğim içn seni soramıyorum
inş kusura bakma senin durumunu bilmediğim içn seni soramıyorum
anladım bizdede yakın sorunlar sperm hreketi az bu konuyu çok araştırdık neredeyse dr çıkacağız havuç suyuna başlıyacağız ben 14 yıllık evliyim çok şükür 11 yaşında bir oğlum var bu sorun 6seneden beri var Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın oğlum ve biz 2.bebeği çok arzu ediyoruz çünkü kimse bu dünyada kalıcı değil
günaydın kızlar dilerim hepimiz için güzel bir gün olur.işler çok yogun okuyorum ara ara gelip ancak bişey yazamıyorum.resital canım öncelikle aramıza hoşgeldin.casperim nasılsın tatlım melegin nasıl rabbime emanet olun inş.yetercim tatlım sende tedaviye başlamıştın haberini okuyorum inş rabbim bu sefer melegini gönderir canım.tulinim canım senin tedavin nasıl gidiyor.harzemcim yeni ev almışsın rabbim agız tadıyla oturmanı nasip etsin olmayanlarada tez zamanda ev sahibi etsin inş.canisom ikizlerin ve sen inş iyisinizdir rabbime emanet olun sizde.yabangülüm canım sen nasılsın....veeee adını şuan hatırlamadıgım tüm can dostları rabbim her işinizde yar ve yardımcınız olsun.tedavide olanlarının bilhassa rabbim emeklerini boşa çıkarmasın......
Haydi kızlar h-e-r ş-e-y ç-o-c-u-k i-ç-i-n
selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende çok yoğun aşamalardan geçtim ilaç kullandım aşılama yaptım tutmadı tüpbebek yaptık tuttu çok sevinmiştikki doğuma 2hafta kala meleğimi kaybettim allah herzaman için hayırlısını herkese versin
günaydın canım
evet arkadaşım ilk startı verdik bakalım başkent'e
başladık hakkımızda hayırlısı
inşşş heş güzel olur inşşş rabim emeklerimizi boşa çıkarmaz
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende çok yoğun aşamalardan geçtim ilaç kullandım aşılama yaptım tutmadı tüpbebek yaptık tuttu çok sevinmiştikki doğuma 2hafta kala meleğimi kaybettim Allah herzaman için hayırlısını herkese versin
gunaydın kızlarrr
yetercim hadi hayırlısı allah bu tedavi ile nasip eder bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?