Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
teşekürler üzüntümle sizleri sıkmak istemezdim ama insan bunalıyor paylaşmak istiyor

canım bizleri üzdügünü düşünme bu rası bizim gibi olanların paylşım alanı dertlerimizi bölüşelimki azalsın
ve şunu hiç unutmamak gerekiyor bizi bizden başkası anlamz
her zamnan her istediğinde buraya gelip bizlerle dertleşe bilirisn
rabbim böle aclıarın tekrarını yaşatmasın
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

guanydın yetercim hayırlı olsun tedavin ne durumdasın şuan tedavide. ben şükür dün puregonumu vurmaya basladım.

CANIM BEN TEDAVİYE ÖZEL ÜNVRSTEDE[ BAŞLADIM (ADANA BAŞKENR ARAŞITMA HAS )
İŞTE DOSYA AÇTILAR TETKLERİ YENİLİYORLAR ADET OLUNCADA DR MUAYENE EDECEÇ SONRA TEDAVİYE GEÇECEĞİZ YARIN EŞİMİ İSTEDİLER SPRMİYOĞRAM VE SARILIK TETKLERİ YAPILACAK ÖNCEKİ TEDAVİLERDE YAPILAN TETKLERİN ÜZERİNDE ZAMAN GEÇTİĞİ İÇİN DHEPSİNİ YENİLEYECEKLER SANIRIM /COLOR]

inşallah canım inşalalh bu sefer güzel sonuç alıcaksınız benim içime öle dogdu.

allah razı olsun
iyi dilekte bulunan duacı olan tüm herkesden
rabbim bu yolun yolcularını bir an önce hasret çektilkerliyle buluştursun
iinnnnnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yetercim Allah tamamına erdirsin canım rabbim herseyin oldugu gibi evladında hayırlısını nasip etsin bizlere hepimiz aynı sorunları yasıyoruz birbirinizi o yüzden daha iyi anlıyoruz Allah yar ve yardımıcımız olsun

amin canım amin

Kıslar arka mahalleden haber yokmu
aklım onda ne yapıyo acaba düşürmüşlerdir inşallah e2 yi
Alllah yardımcısı olsun arkadaşımızın

Kıslar arka mahalleden haber yokmu
aklım onda ne yapıyo acaba düşürmüşlerdir inşallah e2 yi
Alllah yardımcısı olsun arkadaşımızın

amin canım nbr. nasıl aran iğnelerle bakalım benim göbüş morardı ilk defa kullanamadım kalemi galiba .zaten bi acayipim bu sefer çoka lıngan oldum herşeye aglıyorumm. böle giderse gene olmayacak akannehir

amin canım nbr. nasıl aran iğnelerle bakalım benim göbüş morardı ilk defa kullanamadım kalemi galiba .zaten bi acayipim bu sefer çoka lıngan oldum herşeye aglıyorumm. böle giderse gene olmayacak akannehir

Allah korusun canım olmıycak diye bişey yok
çabuk çıkar at aklından onu bakalım
benimde iğneler bu sefer hem kanıyo hemde
sivri sinek sokmuş gibi şişiyo ilkinde böyle olmamıştı hiç
ama aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum
Allahın izniyle olucak inşallah bizde anne olucaz
az kaldı sabret ve kötü düşünceleri at beyninden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…