- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
günaydın canım
evet arkadaşım ilk startı verdik bakalım başkent'e
başladık hakkımızda hayırlısı
inşşş her şey güzel olur inşşş rabim emeklerimizi boşa çıkarmaz
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
guanydın yetercim hayırlı olsun tedavin ne durumdasın şuan tedavide. ben şükür dün puregonumu vurmaya basladım.
günaydın kızlar
amin canım nbr. nasıl aran iğnelerle bakalım benim göbüş morardı ilk defa kullanamadım kalemi galiba .zaten bi acayipim bu sefer çoka lıngan oldum herşeye aglıyorumm. böle giderse gene olmayacak akannehir
Allah korusun canım olmıycak diye bişey yok
çabuk çıkar at aklından onu bakalım
benimde iğneler bu sefer hem kanıyo hemde
sivri sinek sokmuş gibi şişiyo ilkinde böyle olmamıştı hiç
ama aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum
Allahın izniyle olucak inşallah bizde anne olucaz
az kaldı sabret ve kötü düşünceleri at beyninden
slm ozlemcigim
nasil gidiyor tedavi
benim hic bilgim yok puregonu hakkinda ama insallah senin derdinin dermani olur
canim olur ins moralini bozma
sağol canım amin inşallah öle oluyodur. bu iğne biraz daha hasaslaştırıyo galiba garip bir dönemdeyim.
inşallah geçicek bu dönemde.tedaim şimdilik iyi gidiyo bakalım sonuç ne olacak
inşallah canım bu sefer güzel olacak....evet canım iki başarısız tup bebek denememiz var
şu anda 3. Için yeniden başladık bakalım
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
busefer güzel bir sonuç alırız
hoşgeldima.s.selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bende çok yoğun aşamalardan geçtim ilaç kullandım aşılama yaptım tutmadı tüpbebek yaptık tuttu çok sevinmiştikki doğuma 2hafta kala meleğimi kaybettim Allah herzaman için hayırlısını herkese versin
tamam canım güncelliyorum....selam kızlar ben şubat 14te kırmızı kartı gördüm listede tarihi değiştirirmisiniz 12 mart yeni tarih
ahh bu kediciklerkaydirigubbakcemile3selam FADİKCİİM.BENDE Bİ KEDİ MUHABBETİ ANLATAYIM.bugün çok güzel bi gündü.kocişle biraz dolaştık.o da ne bi de baktım kedinin biri diğerini kovalıyo.kocişte pöööööşşşştt pööööööşşştt diye bağırıyo.dedim ne karışıyon herkes çalışmalara başlamış .yapıyolarsa gitsinler saklı bir yerde yapsınlar deyince bizden bir gülme koptu.gülmekten yanaklarım ağrıdı.
ha birde dedim;görüyonmu kedinin bile dişisi nazlanıyo peşinden koşturuyo,sen birgün nazımı çekmezsin dedim.kedi kadar bile olamıyon dedim.geçenlerde bahsetmiştim kociş her muhabbeti cinselliğe bağlar oldu azıtık demiştim.
sonra kocişde demezmi;konu cinsellikse o başka,sen tek o işten haber ver ondan sonra ne naz yaparsan nazlarım diyo.sinirlerimi, iyice bozdu.yani ilişki varsa nazımı çekermiş yoksa çekmezmiş.anam şu bebek işi olmasa yapacağımı bilirim ama ebbiş elimi kolumu bağlıyo.
yani her-şey-be-bek-için
evet aynena.skaydirigubbakcemile3sorma yaa oda sanırım kedileri örnek gösteriyor bize.kedi gibi olun diyor:roflol: :roflol:
Arkadaşlar merhaba,
bu yeni çıkacak tüp bebek yasasından dolayı biz ani bir kararla, bu ay ilk tüp bebek tedavisini denemeyi düşünüyoruz. Benim sorunum eşimde.sayı az ve hareket yok.Bugün regl oldum.yarın gidip başlamayı düşünüyoruz.Siz Ankarada hangi merkezi tavsiye edersiniz? Lütfen zaman ayırıp yazın arkadaşlar.Dediğim yarın sabah 2.günüm ve tedaviye başlamayı düşünüyoruz.
Allah korusun canım olmıycak diye bişey yok
çabuk çıkar at aklından onu bakalım
benimde iğneler bu sefer hem kanıyo hemde
sivri sinek sokmuş gibi şişiyo ilkinde böyle olmamıştı hiç
ama aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum
Allahın izniyle olucak inşallah bizde anne olucaz
az kaldı sabret ve kötü düşünceleri at beyninden
benimkide vurur vurmaz şişiyo sinek ısırıgı gibi ama sonradan geçiyo. aynı yani canım benimde. bilmiyorum yaa bugun eve gitmek istemiyorum hemen iş çıkışı biraz kafamı dagıtmam lazım çok moralim bozuk
aminnn canım aminnn yumoşlarımı görene kadar böle devam edicek galiba ruhsal durumum hayırlısı ne diyelim kısmetimizde ne varsa onu yasıyoruzcanim ins iyi olur
OHH OHH NE GUZEL TEDAVİLER ARTIYO HAYIRLISI İNŞALLAH HERKES İÇİNArkadaşlar merhaba,
bu yeni çıkacak tüp bebek yasasından dolayı biz ani bir kararla, bu ay ilk tüp bebek tedavisini denemeyi düşünüyoruz. Benim sorunum eşimde.sayı az ve hareket yok.Bugün regl oldum.yarın gidip başlamayı düşünüyoruz.Siz Ankarada hangi merkezi tavsiye edersiniz? Lütfen zaman ayırıp yazın arkadaşlar.Dediğim yarın sabah 2.günüm ve tedaviye başlamayı düşünüyoruz.
CANIM BEN ADETTEN ÖNCE LUCRINLE BASLADIM AMA UZUN PROTOKOL DEĞİL SADECE BİR GUN ÖNCE BASLADIM. ADETİN 2. GUNUDE PUREGONA BASLADIM DEĞİŞİK BBU SEFER DOKTORUMUN TEDAVİSİ BAKALIM NASIL OLUCAK BU SEFER BENİMDE TAM TERSİ ÇOK AZ OLDU ADETİM VARDIR BİR BİLDİKLERİ DOKTORLARIN MERAK ETME SEN GUVEN SADECE
aymescim sen hemen başaldın mı tedaviye iğnelere bana doktor adet olunca ara dedi aradım bana adetim in 15. gunune gun verdi aslında kafam karıştı ama neden hemen gel demedi anlamadım neyse hayırlısı olsun hepimizin hakkında rabbim bu tedavide göndersin bebişlerimizi
özlemcim sende vurunuyormuşun iğnleri seninki nasıl başladı benim kafam karıştıkafamçokkarıştı bilmiyorumkismile kafanı dağıt pozitif düşün kötüyü çağırma sakın bende adetimin 6 gunu hala bitmedi bende sorun var diye psikolojimi iyice bozdum yapmayalım bu tedavide bebişlerimiz bize sıkı sıkı tuttunacak canımolumunekankayizsmile
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
resital canım hoşgeldin bebeğin için çok üzüldüm canım. acını hatırlatmak istemem ama sorun neydi canım 2 hafta kala kaybettin bebeğini. ama allahtan canım en azından 1 oğluşun varmış allahım ona uzun uzun ömürler versin. inşallah en kısa zamanda tekrardan doğal yoll hamile kalırsın canım.
sidelyam mrb canım iyiyiz çok şükür sende yoğunmuşsun işler falan allah kolaylık verisn canım.
arkamahale nasıl olduda bu kadar yükselmiş canım e2 dozları kaçla başlatmışlardı canım. inşallah bir an önce düşerde tedavin yarım kalmaz canım. hakkında hayırlısı olsun canım benim
aymesim yeterim tülişim özoşum ismini yazamadığım diğer arkadaşlarım inşallah bu sefer olacak allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın canlarım özom sende çıkar şu kötü düşünceleri aklından. şimdi bunları düşünme.
ben tedaviye başladığımda tabiki negatif olursa üzülürüm ama üzülmek için daha erken demiştim kendi kendime hatta sidelya ile konuşmuştuk oda hatırlar.. şimdi tedavinize adapte olun ve bebişlerinize hergün biraz daha yaklaştığınızı düşünün kızlar. evet iğnler hassaslaştırıyo bizleri tedavi aşaması alınganlıkda yapıyo ben bir dozu 3 seferde yaptığımı biliyorum kızlar iğne batmıyordu göbeğime ne ağlamıştım bende ama kendimi toparlayıp geri dua etmeye başlamıştım. allah yardımcınız olsun canlarım benim .göbüşleriniz bir dolsun hepsi bir anı olarak kalıcak canlarım bende dualara başaladım sizler için
daha kötü durumda olanlarda var tüpbebek şansınız bile yok deseler ne yapacaktık kızlar allah korusun daha beterinden sakınsın hepimizi. eminim ben inanıyorum mart ayında bol bol hamiş haberi alıcz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet vardır bildikleri doktorların ama 2 seferdir adetim bozuldu yada bana öle geliyor bu seferki birde ben hormon ilacı kullandım adet oluncada doktorum doğum kontrol hapı verdi sanırım bu ilaçlardan dolayı böle bakalım allah aratmasın rabbim bebişlerimizi versin kucağımıza
aminnn canım aminnn yumoşlarımı görene kadar böle devam edicek galiba ruhsal durumum hayırlısı ne diyelim kısmetimizde ne varsa onu yasıyoruz
OHH OHH NE GUZEL TEDAVİLER ARTIYO HAYIRLISI İNŞALLAH HERKES İÇİN
CANIM BEN ADETTEN ÖNCE LUCRINLE BASLADIM AMA UZUN PROTOKOL DEĞİL SADECE BİR GUN ÖNCE BASLADIM. ADETİN 2. GUNUDE PUREGONA BASLADIM DEĞİŞİK BBU SEFER DOKTORUMUN TEDAVİSİ BAKALIM NASIL OLUCAK BU SEFER BENİMDE TAM TERSİ ÇOK AZ OLDU ADETİM VARDIR BİR BİLDİKLERİ DOKTORLARIN MERAK ETME SEN GUVEN SADECE
AHH CANIM ELİMDE DEĞİL YAA BİLMİYORUM DEĞİŞİK BİR HİS BU SEFERKİ İĞNELERDEN KESİN ÇUNKU BEN BU KADAR HASAS DEĞİLİMDİR. HAYIRLISNI DİLİYORUM ALLAHIMDAN KİMSENİN BOYNUNU BÜKÜK BIRAKMASIN YÜCE RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN. SEVGİLİLER GUNUNDE 16 YIL SONRA 6 AŞILAMA 4. TÜPLE HAMİLE KALIP DOGUM YAPAN BİR BAYAN VARDI. ONUN SÖZLERİ GELİYO AKLIMA BEN 16 YIL HEP BAŞKA EVLATLARI KOKLADIM AMA BUNUN KOKUSU BAŞKAYMIŞ DEDİ ZATEN HERŞEYE AGLIYORUM KOPTUM. ALLAHIM KİMSEYİ EVLADININ KOKUSUNDAN MAHRUM BIRAKMA RABBİM NE OLUR BU SEFEER BİZEDE OL DE HAYIRSIYLA TABİİ
evet vardır bildikleri doktorların ama 2 seferdir adetim bozuldu yada bana öle geliyor bu seferki birde ben hormon ilacı kullandım adet oluncada doktorum doğum kontrol hapı verdi sanırım bu ilaçlardan dolayı böle bakalım allah aratmasın rabbim bebişlerimizi versin kucağımıza
benimkide vurur vurmaz şişiyo sinek ısırıgı gibi ama sonradan geçiyo. aynı yani canım benimde. bilmiyorum yaa bugun eve gitmek istemiyorum hemen iş çıkışı biraz kafamı dagıtmam lazım çok moralim bozuk
aymescim sen hemen başaldın mı tedaviye iğnelere bana doktor adet olunca ara dedi aradım bana adetim in 15. gunune gun verdi aslında kafam karıştı ama neden hemen gel demedi anlamadım neyse hayırlısı olsun hepimizin hakkında rabbim bu tedavide göndersin bebişlerimizi
özlemcim sende vurunuyormuşun iğnleri seninki nasıl başladı benim kafam karıştıkafamçokkarıştı bilmiyorumkismile kafanı dağıt pozitif düşün kötüyü çağırma sakın bende adetimin 6 gunu hala bitmedi bende sorun var diye psikolojimi iyice bozdum yapmayalım bu tedavide bebişlerimiz bize sıkı sıkı tuttunacak canımolumunekankayizsmile
canim ins bebisin bu sefer gelir
rabbim yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?