Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benimkide vurur vurmaz şişiyo sinek ısırıgı gibi ama sonradan geçiyo. aynı yani canım benimde. bilmiyorum yaa bugun eve gitmek istemiyorum hemen iş çıkışı biraz kafamı dagıtmam lazım çok moralim bozuk

Arkadaşlar merhaba,
bu yeni çıkacak tüp bebek yasasından dolayı biz ani bir kararla, bu ay ilk tüp bebek tedavisini denemeyi düşünüyoruz. Benim sorunum eşimde.sayı az ve hareket yok.Bugün regl oldum.yarın gidip başlamayı düşünüyoruz.Siz Ankarada hangi merkezi tavsiye edersiniz? Lütfen zaman ayırıp yazın arkadaşlar.Dediğim yarın sabah 2.günüm ve tedaviye başlamayı düşünüyoruz.

evet canım iki başarısız tup bebek denememiz var
şu anda 3. Için yeniden başladık bakalım
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
busefer güzel bir sonuç alırız
inşallah canım bu sefer güzel olacak....

hoşgeldima.s.
bebeğin için çok üzüldüm...
rabbim diğer oğluna hayırlı uzun ömür ve yakın zamanda kardeş nasip etsin...

selam kızlar ben şubat 14te kırmızı kartı gördüm listede tarihi değiştirirmisiniz 12 mart yeni tarih
tamam canım güncelliyorum....

ahh bu kediciklerkaydirigubbakcemile3
canım erkekler nerdeyse hep aynılmaz:
al birini vur ötekinelmaz:

sorma yaa oda sanırım kedileri örnek gösteriyor bize.kedi gibi olun diyor:roflol: :roflol:
evet aynena.skaydirigubbakcemile3

herkese hayırlı günler canlara.s.

canım kararınız hayırlı olsun...inşallah pozitif sonuç alırsınız...
ben ankarayı bilmiyorum ama burdan bir araştır istersen...

Tüp Bebek Merkezleri - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

aymescim sen hemen başaldın mı tedaviye iğnelere bana doktor adet olunca ara dedi aradım bana adetim in 15. gunune gun verdi aslında kafam karıştı ama neden hemen gel demedi anlamadım neyse hayırlısı olsun hepimizin hakkında rabbim bu tedavide göndersin bebişlerimizi

özlemcim sende vurunuyormuşun iğnleri seninki nasıl başladı benim kafam karıştıkafamçokkarıştı bilmiyorumkismile kafanı dağıt pozitif düşün kötüyü çağırma sakın bende adetimin 6 gunu hala bitmedi bende sorun var diye psikolojimi iyice bozdum yapmayalım bu tedavide bebişlerimiz bize sıkı sıkı tuttunacak
canımolumunekankayizsmile

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

resital canım hoşgeldin bebeğin için çok üzüldüm canım. acını hatırlatmak istemem ama sorun neydi canım 2 hafta kala kaybettin bebeğini. ama allahtan canım en azından 1 oğluşun varmış allahım ona uzun uzun ömürler versin. inşallah en kısa zamanda tekrardan doğal yoll hamile kalırsın canım.

sidelyam mrb canım iyiyiz çok şükür sende yoğunmuşsun işler falan allah kolaylık verisn canım.

arkamahale nasıl olduda bu kadar yükselmiş canım e2 dozları kaçla başlatmışlardı canım. inşallah bir an önce düşerde tedavin yarım kalmaz canım. hakkında hayırlısı olsun canım benim

aymesim yeterim tülişim özoşum ismini yazamadığım diğer arkadaşlarım inşallah bu sefer olacak allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın canlarım özom sende çıkar şu kötü düşünceleri aklından. şimdi bunları düşünme.
ben tedaviye başladığımda tabiki negatif olursa üzülürüm ama üzülmek için daha erken demiştim kendi kendime hatta sidelya ile konuşmuştuk oda hatırlar.. şimdi tedavinize adapte olun ve bebişlerinize hergün biraz daha yaklaştığınızı düşünün kızlar. evet iğnler hassaslaştırıyo bizleri tedavi aşaması alınganlıkda yapıyo ben bir dozu 3 seferde yaptığımı biliyorum kızlar iğne batmıyordu göbeğime ne ağlamıştım bende ama kendimi toparlayıp geri dua etmeye başlamıştım. allah yardımcınız olsun canlarım benim .göbüşleriniz bir dolsun hepsi bir anı olarak kalıcak canlarım bende dualara başaladım sizler için
daha kötü durumda olanlarda var tüpbebek şansınız bile yok deseler ne yapacaktık kızlar allah korusun daha beterinden sakınsın hepimizi. eminim ben inanıyorum mart ayında bol bol hamiş haberi alıcz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
günaydın arkadaslara.s.doç.dr.teoman cem kadıoğlunu bilen varmı aranızda acaba.eşim ona gitmeyi düşünüyoda

canim ins iyi olur
aminnn canım aminnn yumoşlarımı görene kadar böle devam edicek galiba ruhsal durumum hayırlısı ne diyelim kısmetimizde ne varsa onu yasıyoruz
OHH OHH NE GUZEL TEDAVİLER ARTIYO HAYIRLISI İNŞALLAH HERKES İÇİN
CANIM BEN ADETTEN ÖNCE LUCRINLE BASLADIM AMA UZUN PROTOKOL DEĞİL SADECE BİR GUN ÖNCE BASLADIM. ADETİN 2. GUNUDE PUREGONA BASLADIM DEĞİŞİK BBU SEFER DOKTORUMUN TEDAVİSİ BAKALIM NASIL OLUCAK BU SEFER BENİMDE TAM TERSİ ÇOK AZ OLDU ADETİM VARDIR BİR BİLDİKLERİ DOKTORLARIN MERAK ETME SEN GUVEN SADECE

AHH CANIM ELİMDE DEĞİL YAA BİLMİYORUM DEĞİŞİK BİR HİS BU SEFERKİ İĞNELERDEN KESİN ÇUNKU BEN BU KADAR HASAS DEĞİLİMDİR. HAYIRLISNI DİLİYORUM ALLAHIMDAN KİMSENİN BOYNUNU BÜKÜK BIRAKMASIN YÜCE RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN. SEVGİLİLER GUNUNDE 16 YIL SONRA 6 AŞILAMA 4. TÜPLE HAMİLE KALIP DOGUM YAPAN BİR BAYAN VARDI. ONUN SÖZLERİ GELİYO AKLIMA BEN 16 YIL HEP BAŞKA EVLATLARI KOKLADIM AMA BUNUN KOKUSU BAŞKAYMIŞ DEDİ ZATEN HERŞEYE AGLIYORUM KOPTUM. ALLAHIM KİMSEYİ EVLADININ KOKUSUNDAN MAHRUM BIRAKMA RABBİM NE OLUR BU SEFEER BİZEDE OL DE HAYIRSIYLA TABİİ

evet vardır bildikleri doktorların ama 2 seferdir adetim bozuldu yada bana öle geliyor bu seferki birde ben hormon ilacı kullandım adet oluncada doktorum doğum kontrol hapı verdi sanırım bu ilaçlardan dolayı böle bakalım allah aratmasın rabbim bebişlerimizi versin kucağımıza

canım bende dogum kontrol hapı kullandım ve diğer tedaviden sonra adetim düzensizleşti maalesef yani bunların hepsi hepimize oluyor maalesef.hayırlısı olsun kısmetse az kaldı dur bakalım neler olucak

Canim benim bende seyrettim valla bende ağladım o habere canım çok duygulandım.
geçen günde bir haber vardı adam kanser tedavisi görcek diye spermleri donduruyolar. tedavisi bitmiş kanseri yenmiş tüp bebek yapacakalr ama spermler yok ortada çöpe atılmış . adamdada sperm yok kemoterapi yüzünden ama allahın mucizesi ameliyat oluyo ve canlı hücre bulunuyor düşün o kanser tedavisinden sonra hiç hücre kalmazmış ama allahım ol demiş demekki hücre bulundu o günde çok ağladım allahım büyük yeterki inan canım benim. kolay yollar değil bu yollar allahım güç kuvvet versin canım

ilaçlardanda olabilir psikolojikde olabilir canım doktorlar işini biliyodur canım sen içini ferah tut allahım emeklerini boşa çıkarmasın canım

neyse canım en azından normal bişey olduğunu öğrenmek içimi dahada rahatlattı. Sen bu akşam alışverişe falan git bişey almasanda dolaş yada ne biliyim neyi çok seversen onu yap yemek ye dışarda kafanı dağıt hiç aklınada kötü şeyler getirme ne oldu benim bana cesaret veren arkadaşıma ben bile iyi şeyler düşünüyosam sen hayli hayli yaparsın bol bol dua et rahatla canım benim hep dualarımdasın unutma.

evet canım ben başladım hemen adetten sonra 21 günü hesapladım hemen gittim bugün 21. günüm kaçıtmayalım hemen başlayalım dedim oda tamam dedi git iğnelerini al ve bugünden itibaren başla dedi bende hemen alıp başladım bugün 5. günüm oldu bile hayırlısıyla sende başlarsın inşallah

casperim sevimli hayalaetim bu sefer olucak dimi buna gerçekten inanmaya çok ihtiyacım var Rabbim bu sefer ellerimi boş bırakmaz inşallah bende hamileyim diye haykırabilirim brda okadar uzun zamandır bekliyorumki bunu 2008 başından beri bu topikteyim ilklerden sayılırım bu işin ilki sonu yok tabi ama sırayla bile olsa artık bana gelmesi lazım değilmi okadar hasretimki bu bebeğe Allahın izniyle bu sefer pozitifi görmeye okadar muhtacımki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…