Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım allah yardımcın olsun en azından tamamen iptal olmamış canım. dondurulmuşların var. her şeyde vardır bir hayır canım. 3 dinlenirsin kendine gelirsin ilça kullanmadan psikolojinde iyi olur bence tedavi yorgunluğu olmaz en azından direk transfere geçersin ve inşallah pozitif sonuçlada bu iş biter canım benim.

yetercim bizim bu ticker lar varya
siteye giriyorum istediğim tickerı yapıyorum en sonunda verilen adresi kes kopyala diyorum ama kk da hata veriyor istenilen formatta değil diyor sen biliyormusun nası yapılıyor

yetercim yapılan yardım çokmuş canım ya. tüpbebek fiyatlarından haberleri yok heralde bunların. tabi aç tokun halinden ne anlarkiiiiiiiiiiiiiiiiii misali başlarına gelmedikçe bilmezler.

fadikcim nisana gün alabilmişsin hayırlısı canım geç olsun güç olmasında. sonu güzel bitsin yeterki. bi bakmışsın nisanda gelmiş olmuş bitmişsin inşallah sorunsuz bir şekildede atlatırsın canım.

siteye giriyorum istediğim tickerı yapıyorum en sonunda verilen adresi kes kopyala diyorum ama kk da hata veriyor istenilen formatta değil diyor sen biliyormusun nası yapılıyor

yk canım yyaaaaaaa
bana bir arkadaş yapmıştı

yetercim yapılan yardım çokmuş canım ya. Tüpbebek fiyatlarından haberleri yok heralde bunların. Tabi aç tokun halinden ne anlarkiiiiiiiiiiiiiiiiii misali başlarına gelmedikçe bilmezler.

canım yyaaaaaa ben tüp bebk fiyatlarından haberlei olmadığı düşünmüyorum
sadece umursamazlık vurdum duymazlık olarak görüyorum
hatta dalga geçtiklerin i düşünüyorum
çünki
eğerki bir kurum bir kişlere yardım yapacaksa bunula ilgi bir araştırma yapar hatta kişlerden bu tedavilerle ilgi fatura ister
yaaaaaaaaaaaaaa söz bitti bende valla

[/COLOR][/FONT]

CANIM BÖLE BİR SAYFA VAR BELKİ ORADAN BİR ŞEYLER ÖĞRENE BİLİRSİN

Foruma kısa yoldan nasıl resim eklenir?[resimli anlatim] ( 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa)BİR BAK İSTERSEN

yyaaaaaa ok
ben beceremiyoru yyaaaaaaaaaaaaaa

bende son sayfaya kadar geliyorum orda ingilizce kes yapışrtı yazıyor linlkleri onları yapıodum olmuyodu sonra yaptığım cizelgenin üzreine gelip
sağ tıkladım bulunduğu konumu kopyala gibi bir cümle var onu tıkladım sonrada profilimdeki çizelgeye gelip yapıştır dedim oldu

slm kizlar

yetercigim canim tsk mektubu yazdin mi

unutma seni zor durumdan kurtardilar

eger o 100 lirayi vermeselerdi sen yapamazdim

hatta bende tsk etmek istiyorum

'' ARKADASIMA YAPTIGINIZ YARDIM ICIN COK TESEKKUR EDERIM EGER SIZ OLMASAYDINIZ ARKADASIMIZ TUP BEBEK YAPAMAZDI''

yetercigim tsk etmekten baska yapacak bir sey yok

çok sağol canımopuyorumnanaktan
tabiki hayırlısı...

herkese hayırlı günler canlara.s.

etmemmi canım çiçek gödereceğim pzrts

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…