günaydın kızlara.s.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
fadik allah yardimcin olsun ins sonucuda guzel olur
tesekkurler kizlar dualariniz icin allah razi olsun ve dediginiz gib oldu
drum riske girip yumurtalari toplamaya karar verdi ama dondurcaklar 3 ayda transfer edilmiycek cok yiprandim gercekete kendine gelmen icin dedi
ayrica yumurta toplandiktan hemen sonra cikarmayip hastaney yatircaklar cok korkuyorum bende allahim sabir ve guc versin
tekrar dualriniza ihtiyacim var o melekler icin herseye deger hic isyan etmedim etmiycemde rabbimin verdigi bi can ister alir isterse verir
hepinizin rabbim gonlundekini versin allaha emanet olun senağlamasenağlama
yarin buyuk gun sabah 9 da toplancak
yetercim bizim bu ticker lar varya
siteye giriyorum istediğim tickerı yapıyorum en sonunda verilen adresi kes kopyala diyorum ama kk da hata veriyor istenilen formatta değil diyor sen biliyormusun nası yapılıyor
yetercim yapılan yardım çokmuş canım ya. Tüpbebek fiyatlarından haberleri yok heralde bunların. Tabi aç tokun halinden ne anlarkiiiiiiiiiiiiiiiiii misali başlarına gelmedikçe bilmezler.
yk canım yyaaaaaaa
bana bir arkadaş yapmıştı
yetercim bizim bu ticker lar varya
siteye giriyorum istediğim tickerı yapıyorum en sonunda verilen adresi kes kopyala diyorum ama kk da hata veriyor istenilen formatta değil diyor sen biliyormusun nası yapılıyor
nası yaptım bilmiorum ama yaptım yinede saol canıma.s.
olmuş işte
evet evet oldu değiştirmek istersen haberim olsun kaydirigubbakcemile5sositososito öğrendim yapmayı
yyaaaaaa ok
ben beceremiyoru yyaaaaaaaaaaaaaa
çok sağol canımopuyorumnanaktanfadikcim nisana gün alabilmişsin hayırlısı canım geç olsun güç olmasında. sonu güzel bitsin yeterki. bi bakmışsın nisanda gelmiş olmuş bitmişsin inşallah sorunsuz bir şekildede atlatırsın canım.
slm kizlar
yetercigim canim tsk mektubu yazdin mi
unutma seni zor durumdan kurtardilar
eger o 100 lirayi vermeselerdi sen yapamazdim
hatta bende tsk etmek istiyorum
'' arkadasıma yaptıgınız yardım ıcın cok tesekkur ederım eger sız olmasaydınız arkadasımız tup bebek yapamazdı''
yetercigim tsk etmekten baska yapacak bir sey yok
kizlar bu arada pazartesi esimin sonuclari cikacak
insallah iyi sonuc alrim
insallah artis olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?