yetercim yaşadıkların tambi komedi ama buda bi gelişme en azından kaale almışlar derdimizi(
şükür canım kavuşmamıza az kaldı...merhaba arkadaslar nasilsiniz?
ben gelemiyorum ve bu duruma uzuluyorum ama kavusmaayda az kaldi....
tedavide olan cok arkadaslar var, insallah sus pus duran kk'ya canlilik gelecek ve hamis patlamasi olur
aymes, ozlem, tulin, yeter, arkamahalle ve adni unutmus olabilecegim arkadaslarim insallah hakkinzda hayirlisi olur....
ayrica arkamahalle sanada gecmis olsun, en azindan yumoslar bosa gitmeyecek, 3ay sonrada olsa hic olmamasindan iyidir, herseyde bi hayir vardir....
ben tedavilerden uzak su an o kadar rahatimki anlatamam....
aaa unutuyodum fadikcigim sana simdiden gecmis olsun, bende laparoskopi dusunuyorum, bu kadar transferlere ragmen sonuc alinamiyo, doktora soylicem..gerci bastan doktor taviye etmisti bende haberim olmadan ameliyat olma riskini goze alamadim ama simdi istiyorum...
hoşgeldina.s.slm kıslar kalabalığız maşallah...geçmişe uçup geliyim
bu arada adet oldum pc de arıza vardı giremedim..muhtemel adet tarihim 17 mart
merhaba arkadaslar nasilsiniz?
ben gelemiyorum ve bu duruma uzuluyorum ama kavusmaayda az kaldi....
tedavide olan cok arkadaslar var, insallah sus pus duran kk'ya canlilik gelecek ve hamis patlamasi olur
aymes, ozlem, tulin, yeter, arkamahalle ve adni unutmus olabilecegim arkadaslarim insallah hakkinzda hayirlisi olur....
ayrica arkamahalle sanada gecmis olsun, en azindan yumoslar bosa gitmeyecek, 3ay sonrada olsa hic olmamasindan iyidir, herseyde bi hayir vardir....
ben tedavilerden uzak su an o kadar rahatimki anlatamam....
aaa unutuyodum fadikcigim sana simdiden gecmis olsun, bende laparoskopi dusunuyorum, bu kadar transferlere ragmen sonuc alinamiyo, doktora soylicem..gerci bastan doktor taviye etmisti bende haberim olmadan ameliyat olma riskini goze alamadim ama simdi istiyorum...
ayşecim hoşgeldin
fadikçim bende unttum sölemeyi evet geçmiş olsun canım tedavinide sorunsuz bir şekilde atlatırsın umarım en guzel dileklerim ve dualrım senin için olcakolumunekankayizsmile
bu arada benim 11 de adet oldum ama eğer 28 gun sayarsam 10 marta gelior adetim ama nası olcak bilemiyorum adet olunca mı hap bitincemi başlayacak tedavi bir fikrimyokbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ama ben yinede söyleyeyim yane suan başaldık doğum kontrol hapı ile tadviye
yetercim yaşadıkların tambi komedi ama buda bi gelişme en azından kaale almışlar derdimizi(
günaydın kızlarrrr
günaydııııııııııııııınnnnnnn:))))
herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?