Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bu şiri okurmusun çok güzel

Tık tık tık kim o? Hazirlan gidiyoruz sen kimsin?nereye gidiyoruz?
Sıran geldi.......gercek evine gidiyoruz......gerçek evmi?....sen yoksa!
Evet hadi gidelim dur bir dakika bir sürü yarim işim var...iş yaram kalmaz birileri tamamlar......oyalanma artik......Çocuklar,onlar daha Çok küçük bari vedalaşsaydim......sen olmadanda büyürler.....hadi bekliyorlar.....bekliyorlarmi?.....onlar kim?.....gidince görürsün....anladim anladim....ama kalbİnİ kirip gönlünü almadiklarim.....iyiliğini görüp karşilik vermediklerim var......anlayacağin borçlu gitmek istemiyorum
bunu zamaninda düşünseydin!.....zamanindami? ....iyi de ben daha zamanim var saniyordum......
Hepiniz aynisiniz .......zaman dediğin içinde bulunduğun an.....bunun ötesi yok...... Keşke keşke devam etme.....bu günü yaşarken hep yarin var gibi davrandin......üstündeki üniformanin sorumluliklari var. ......yerine getirmedin.......bu sana bir uyariydi...... şimdi gitmiyoruz ama bir daha geldiğimde önünde umut arkanda pişmanlik olmasin.........

[/Cyeteeeeer, 80mamur80, aleyna84, aşk_meleği
YUKARIYA GELıN ARKLADAŞALR OLOR]

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. ama uzun zamandır sizleri takip ediyorum . dört yıllık evliyim canım bu zaman zarfında hep isteksiz yaklaştı bebişe gün geldi miyom teşhisi konuldu ve biran önce bebiş yapmalısınız dedi doktorlar böylelikle benneyaptımki zorda olsa ikna ettim eşimi aylar geçti bi sonuç yok rutin kontrollerimde zaman geçiyor dediler ve ameliyata karar verildi :1no2: ameliyat oldum şükürler olsun hiç bir sorun olmadı ama içimde hala niye mis kokulum gelmiyor diyordum test istedi doktorum kontrol amaçlı dört ayda canımı zor ikna ettim ve sonuç sayı azlığı,hareket azlığı,morfoloji bozukluğu canımın ailesi hep bana sende sorun dediler hatta net bi şekilde kısırsın bile :çok üzgünüm: şimdi tedavi sürecine girdik hapları zor içiriyorum ama olsun sonunda mis kokulum gelicekse herşeye razıyım akşamları havuç suyu sıkıyorum ,arı poleni ballı ,bide bugün bi macun aldım ballı baba diye içinde herşey var hadi hayırlısı 28 şubatı bekliyom bakalım ne olacak ....herkesin gönlündeki gerçek olması diğeğiyle ..

sen şanslıymışsın bizde attık tık bile yok.hiç değilse 100 tl yardım yapacaklarmış.saolsunlar bozdur bozdur harca:)

Son düzenleme:
sen şanslıymışsın bizde attık tık bile yok.hiç değilse 100 tl yardım yapacaklarmış.saolsunlar bozdur bozdur harca:)

yabanım hala çok sinirliyim canım
yyaaaaaaaaaaaaa olaya yaklaşıma bakarmısın yyaaaaaaaaaaaaaa
..........................................................
valla söleyecek bir şey bulamadım

yabanım hala çok sinirliyim canım
yyaaaaaaaaaaaaa olaya yaklaşıma bakarmısın yyaaaaaaaaaaaaaa
..........................................................
valla söleyecek bir şey bulamadım

canım bende bimer tekrar yazıp sordun yani bu kadar çabuk ilğinmeniz güzel ama bu 100 tl ile ben ne yapacağım diye

cevap gelmedimi peki.allah yardımcımız olsun ne diyim.kimseden fayda bile yok.ilk okumaya başlayınca yazını sevindim ama sonrası:tomato:

canım aramıza hoş geldin
iinşşşşşşşenkısa zamnada hamişler listesine geçersin
canım burada hepimiz aynı sorunşlarla boğuşuyoruz ,kendini yalnız hissetmesin burada
eşine gelince bizim eşlerimzde aynı şekilde yaklaşıyorlar olaylara
erkeklerin bakış açısı biraz daha farklı herhalde ve böle bir olayı hazmetmeleri kadınlardan daha uzun zamna alıyıyor
ama bize düşen onalra destek olma ve bu yolda yalnız olmadıklarını göstermek eşinin ailesine gelince hiç taklıma o durumda bir çoğumuzun başında bırak allaha o neylerse güzel eyler
rabbim yar ve yardımcımız olsun

cevap gelmedimi peki.allah yardımcımız olsun ne diyim.kimseden fayda bile yok.ilk okumaya başlayınca yazını sevindim ama sonrası:tomato:

yok daha Dün oldu olay bende cevabı dün öğleden sonra yazdım
bekliyorum bakalım
daha neler yaşayacağız

Son düzenleme:
arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum eşime keçi boynuzu kürü ,çinnko,evikap ve cakşır suyu içiriyorum bunları birarada kullanması zararlı olurmu sizce kullanıpta faydasını gören varmı acaba

canım genelde önermiyolar kürleri aynı anda uygulamayı ama burda bi çok arkadaş uyguladı keçiboynuzu ve havuç kürü aynı anda olmuyodu bildiğim kadarıyla

canım bunalrın hepsinden benim eşimde kulandı
yani biz çok faydasını görmedik ama benim çeremde faydasını gören bir çok kişi var (erkek infertilitesi ne kadar çok )ama ben keçi boynuzu ve evicap kulanırken çağşır suyu kuanmıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…