canım inşalalh güzel sonuç alırsınız...kizlar bu arada pazartesi esimin sonuclari cikacak
insallah iyi sonuc alrim
insallah artis olmustur
inşallah canım...çok sağolopuyorumnanaktanmerhaba fadikcigim nasilsin
nisanaymis
canim insallah hersey cok iyiolur
insallah cefamizin sefasini da sureriz
etmemmi canım çiçek gödereceğim pzrts
canım inşalalh güzel sonuç alırsınız...
inşallah canım...çok sağolopuyorumnanaktan
hadi hayırlısı inşşşşşşşş
güzel bir sonuç alırsınız canım
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canim ya cok sirinsin
benim icin de deve dikeni gonder
insalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
arkadaşlar bu gün yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim
arkadaşlar geçenlerde bimere tüp bebekle ilgili yazılar yazmıştık mail ler atmıştık
işte dün beni bir no aradı ve dediki siz bimere tüpbebekle ilgili bir başvuruda bulunmuşsunuz eedi bende evette siz kimsiniz dedimyaşadığım ilçedeki kaymakamlıktan aradığını ve bimerin kendileriyle iletişime geçtiğini gereknin kaymakamlık tarafından yapılacağını söledi bende tama dedim yarın gelin göüşelim dedi bende bu gün gittim kaymakamlığı ve durumu anlatım bana dedlerki size kaymakamlıktan tüp bebk yardımı yapılzacak
arkadaşlar
ellerindeki evraklara baktılar vveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet size 100 tl yrdım yapılacak dediler
sen şanslıymışsın bizde attık tık bile yok.hiç değilse 100 tl yardım yapacaklarmış.saolsunlar bozdur bozdur harca:)
sana dönmüşler o güzel ama 100 tl muayene ücretini bile etmiyor.nasıl yardımsa artık
yabanım hala çok sinirliyim canım
yyaaaaaaaaaaaaa olaya yaklaşıma bakarmısın yyaaaaaaaaaaaaaa
..........................................................
valla söleyecek bir şey bulamadım
canım bende bimer tekrar yazıp sordun yani bu kadar çabuk ilğinmeniz güzel ama bu 100 tl ile ben ne yapacağım diye
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Ama uzun zamandır sizleri takip ediyorum . Dört yıllık evliyim canım bu zaman zarfında hep isteksiz yaklaştı bebişe gün geldi miyom teşhisi konuldu ve biran önce bebiş yapmalısınız dedi doktorlar böylelikle benneyaptımki zorda olsa ikna ettim eşimi aylar geçti bi sonuç yok rutin kontrollerimde zaman geçiyor dediler ve ameliyata karar verildi :1no2: Ameliyat oldum şükürler olsun hiç bir sorun olmadı ama içimde hala niye mis kokulum gelmiyor diyordum test istedi doktorum kontrol amaçlı dört ayda canımı zor ikna ettim ve sonuç sayı azlığı,hareket azlığı,morfoloji bozukluğu canımın ailesi hep bana sende sorun dediler hatta net bi şekilde kısırsın bile :çok üzgünüm: şimdi tedavi sürecine girdik hapları zor içiriyorum ama olsun sonunda mis kokulum gelicekse herşeye razıyımAkşamları havuç suyu sıkıyorum ,arı poleni ballı ,bide bugün bi macun aldım ballı baba diye içinde herşey var hadi hayırlısı 28 şubatı bekliyom bakalım ne olacak ....herkesin gönlündeki gerçek olması diğeğiyle ..
cevap gelmedimi peki.allah yardımcımız olsun ne diyim.kimseden fayda bile yok.ilk okumaya başlayınca yazını sevindim ama sonrası:tomato:
arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum eşime keçi boynuzu kürü ,çinnko,evikap ve cakşır suyu içiriyorum bunları birarada kullanması zararlı olurmu sizce kullanıpta faydasını gören varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?