Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlarrrrrrr
YENı HAFTA YENı GÜZELıKLER
GÜZEL HAERLER GETRSıN
ıNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

herkese iyi haftalar. güzel haberleri bol birhaftaolur inşallah. tedavideki arkadaşlarımız ne durumdasınız nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nasılsın yabangülü hafta sonları kimsenin girmeye vakti olmuyor bence ben bile bu saate kdar yeni oturdum ev işleri malum
iyiyim bi tanem sen nasılsın?evet ya herkes gezmeye gidiyor, kocalar evde oluyor fırsat bu fırsat kendimizi dışarlara atıyoruz.
KIZLAR BENBURALADAYIM YYAAAAAAAAA
EVET HAFTA SONLARI KİMSELER OLMUYOR :hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
İN CİN TOP OYNUYOR TOPİKTE

senağlama senağlama senağlama senağlama allah kimseyi babasından ayırmasın.kısss
ağlattın bizi.:gitme:

günaydın kızlarrrrrrr
YENİ HAFTA YENİ GÜZELİKLER
GÜZEL HAERLER GETRSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

inşallah canım

şiir çok güzelmiş benim babam da vefat etti çok duygulandım.Babamız yok umarım evlad hasretimiz bari biter.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

inşallah canım

şiir çok güzelmiş benim babam da vefat etti çok duygulandım.Babamız yok umarım evlad hasretimiz bari biter.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

inşallah canım allah yüzümüze bakar

bugun diş doktoruna gideceğiz dolgularım ma falan baktıracağım olura tedviden sonra bebişler tutarsa zorluk cekmeyim diye böle hazırlanıyoruz ama allahım nasip etsin hepimize

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar kaydirigubbakcemile2 ben yeni olduğum için alıntı yapma olyını tam yapamıyorum daha önceki sayfalarda verdiğiniz bilgi alma adresi çalışmıyom diyor :umursamaz: başka bi adres varmı acaba ....

havuç suyu kürünü yaparken çakşır otu suyu içen arkadaşlar varmı CADIARZU

doktor eşime zinko c verdi (tabi yanında mone ve trental 400 var) zinko c yerine one a day men almayı düşünüyom onun içinde daha cok vitaamin var eşimin çalıştığı ortam streslide eyvahedigeldismile kullanan oldumu

kızlar herkese hayırlı haftalar..
rabbım herkesın gonlundekını en kısa zamanda nasıp etsın ınsa allah..
fadıkcım ben adet oldum..hayırlısı artık.elden bısey gelmıyor..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

herkese iyi haftalar. güzel haberleri bol birhaftaolur inşallah. tedavideki arkadaşlarımız ne durumdasınız nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selam canım ben hala adetimi bekliyorum valla
şimdi gelmesini istiyorumya gelmiyo
gelmesini istemesem damlardı hemenaklinialirimsmile

slm kızlar, umarım güzel haberlerle dolu bir hafta geçirirsiniz...
nasılsınız???

merhabalar kızlar allahım yüzlerinizin güldürdüğü bir hafta diliyorum hepimizin gönlünün muradının gerçekleşmesini diliyorum

slm kizlar
esimin test sonuclari cikti
sifir cikti mafoldumben

ama dr korkulacask birseyin olmadigini ve tekrar testi yapmamiz gerktigini soyledi
santrifujlu yapmamizi soyledi

dua edin kizlar durumumuz cok kritik

aminnnnnnnnnnnnnnnnn
benim babam rahatsizdi biraz

inanin olu gibiydim
allahim kimseye dert vermesin

slm kizlar
esimin test sonuclari cikti
sifir cikti mafoldumben

ama dr korkulacask birseyin olmadigini ve tekrar testi yapmamiz gerktigini soyledi
santrifujlu yapmamizi soyledi

dua edin kizlar durumumuz cok kritik

canım üzülme gecen sefer iyi çıkmıştı gene çıkacaktır merak etme . gene deneyin testi bak doktor bile demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…