- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
selam canım ben hala adetimi bekliyorum valla
şimdi gelmesini istiyorumya gelmiyo
gelmesini istemesem damlardı hemenaklinialirimsmile
slm kizlar
esimin test sonuclari cikti
sifir cikti mafoldumben
ama dr korkulacask birseyin olmadigini ve tekrar testi yapmamiz gerktigini soyledi
santrifujlu yapmamizi soyledi
dua edin kizlar durumumuz cok kritik
kizlar var ya esimin sonuclari iyi diye turkiye ye gidecegiz diye varya butun zor islerde calisiyorduk
iki uc kurus biriktirmek icin ama sifiri gorunce birden kolum kanadim kirildi
allahim kimseyi umutsuz birakmasin
canımmm canı gönülden dualarım seninle olacak sakın umutsuz olmak yok yarın ne olacağını allahtan başka kimse bilemez rabbim size anne baba olmayı nasip etmiştir ve zamanı gelince bu olacak allahım o kadar büyükki ne kadar çok mucizeye tanıklık ettik senin içinde geçerli olacak ve senden sonraki geleceklere sen anlatacaksın mucizeni canım
slm kızlarrr........
umudunu kaybetme canım üzülme aynı senin durumunda bir zamanlar bu topikte civciv81 vardı onunda eşinde bir sperm çıkışı oluyodu bir olmuyodu tüp bebek denemişlerdi tesede bile sperm çıkışı olmamıştı 1 ay sonra kendiliğinden hamile kalmıştı....nevronun dünürüydü belki eskiler hatırlar.....belliki sizde onunla aynı durumdasınız rabbim ne dilerse o olur sadece biraz sabır
canım sakın pes etmeyin...slm kizlar
sifir cikti mafoldumben
ama dr korkulacask birseyin olmadigini ve tekrar testi yapmamiz gerktigini soyledi
canım durmak yok çalışmaya devam edin...kizlar var ya esimin sonuclari iyi diye turkiye ye gidecegiz diye varya butun zor islerde calisiyorduk
çok iyi yapıyorsun canım...
inşallah canım allah yüzümüze bakar
bugun diş doktoruna gideceğiz dolgularım ma falan baktıracağım olura tedviden sonra bebişler tutarsa zorluk cekmeyim diye böle hazırlanıyoruz ama allahım nasip etsin hepimize
kürleri hep bir arada kullanan varmı bilmiyorum...ama bence birbirine karıştırma...günaydın kızlar hepinize iyi haftalar kaydirigubbakcemile2 ben yeni olduğum için alıntı yapma olyını tam yapamıyorum daha önceki sayfalarda verdiğiniz bilgi alma adresi çalışmıyom diyor :umursamaz: başka bi adres varmı acaba ....
havuç suyu kürünü yaparken çakşır otu suyu içen arkadaşlar varmı CADIARZU
doktor eşime zinko c verdi (tabi yanında mone ve trental 400 var) zinko c yerine one a day men almayı düşünüyom onun içinde daha cok vitaamin var eşimin çalıştığı ortam streslide eyvahedigeldismile kullanan oldumu
kızlar herkese hayırlı haftalar..
rabbım herkesın gonlundekını en kısa zamanda nasıp etsın ınsa allah..
fadıkcım ben adet oldum..hayırlısı artık.elden bısey gelmıyor..
slm kizlar
sifir cikti mafoldumben
amin canım inşşş inşşşinşallah canım
şiir çok güzelmiş benim babam da vefat etti çok duygulandım.babamız yok umarım evlad hasretimiz bari biter.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iyiyim bi tanem sen nasılsın?evet ya herkes gezmeye gidiyor, kocalar evde oluyor fırsat bu fırsat kendimizi dışarlara atıyoruz.
Senağlama senağlama senağlama senağlama allah kimseyi babasından ayırmasın.kısss
ağlattın bizi.:gitme:
selam canım ben hala adetimi bekliyorum valla
şimdi gelmesini istiyorumya gelmiyo
gelmesini istemesem damlardı hemenaklinialirimsmile
kizlar var ya esimin sonuclari iyi diye turkiye ye gidecegiz diye varya butun zor islerde calisiyorduk
çok iyi yapıyorsun canım...
inaşlalh sonucun pozitif olursa baya zaman birşey yapamassın...
sifir cikti mafoldumben
adetlerimizim maşşallhı var
bizi üzmekte üstüne yok valla
ama sağlık olsun
yeter aymes piştt yukarı gelin hadee
aymes sen iğnelere başlamamışmıydın nası oluyo adet olayı ben anlamadım bilmiyorumkismile
yeter aymes piştt yukarı gelin hadee
aymes sen iğnelere başlamamışmıydın nası oluyo adet olayı ben anlamadım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?