Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayyy canım hiç sorma çok hassaslaştım biliyomusun herşeye ağlıyorum nedense 1 hafatam kaldı canım ya.

canım hadi hayırlısı bakalım
inşşşşşşşşşşşşş güzel haberler veririsin
inşşşş hamiŞ olursun
kaç embiryo transfer edcekler
transferini ahmet beymi yapacak

sağol canım inşallah iyi haberle gelirim kaan bey yapacak canım ahmet bey perşembe günlari geliyor 2 tane embriyomuz var zaten canım ikisinide koyacaklar tabi ters bir durum yaşanmazsa

kızlar slm kimse bana hoşgeldin demedi aşk olsun istemiyosanız gidiyim aranıza yeni geldim.

BEN DEDİM YYAAAAAAAAA:kedi::kedi:
SEN BENİ KİMSEDEN SAYMADINMI kafamçokkarıştıbilmiyorumkismile

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canım inşallah iyi haberle gelirim kaan bey yapacak canım ahmet bey perşembe günlari geliyor 2 tane embriyomuz var zaten canım ikisinide koyacaklar tabi ters bir durum yaşanmazsa

hıımm inşşşşşşşşşşş
güzel haberler veirsin

canım ben bu gün fatma hanımı gördüm tarsusta kızlay tıp merkezinde elinde doSylarla dolaşıyordu tüp bebek merkezine kızlayıDa katmayı falanmı düşünüyorlar anlamdım işim çok acildi konuşamadım

yeterciğim sana demedim ben diğer arkadaşlara söyledim sen üstüne alma tatlım

YOK CANIM ÜSTÜME ALMADIM
ARKADAŞLAR FARK ETMEMİŞLERDİR
YOKSA HEMEN HOŞ GELİN DERLERDİ:lepi::lepi::lepi:

canım onun adı ayşe sen karıştırdın herhalde neyse olur böyle şeyler

AYŞEMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:roflol::roflol::roflol:
BENDE FATMAMI DEDİMMMMMMMMMMMMMMMMMM:roflol::roflol::roflol::roflol:

aminn canım inşallah bu heyecanın hep devam eder
bu sefer hepsinden farklı olur inş. herkes eneğinin karşılığını alır:Saruboceq:

aymesim inşallah bu dertten kurtulma sırası sanagelmiştir artık rabbim gönlüne göreversin

umudunukaybetme canım korkma inşallah gene çıkış olur üzülme lütfen daha kötüye gider stres yapmayın iyi haberler gelcek senden biliyorum tatlım inşallah

yeterciğim ilçelerde tüp bebek konferansları yapıyorlar ya onun için gelmiştir bu hafat gülnar ve mut agidiyolar mutlaka onun içindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…