Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umudunu kaybetme canım adın gibi umudunu kaybetme geçen sefer nasıl çıkmıştı gene çıkar canım sen yeterki pes etme canım arkadaşlarda demişler bak ne mucizeler olmuştu burada. allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın dualrınızı kabul esin canım mutlaka zamanı vardır elbet zamanı geldiğinde sende kucağına alacaksın bebişini canım.

elchın canım hayırlı olun tedavin. inşallah sonunda pozitifi görürsün canım.

ooooooooooooo hakkat mart ayı patlama ayı olacak bence tedvide bir sürü arkadaşımız var allahım hepinizin yanında olsun ve emeklerinizi boşa çıkarmasın göbüşleriniz çifter çifter bebiş dolsun emi kızlarrrrrrrrr

yeter canım allah kavuştursun eşini göndermişsin canım

kardeşine gitmişsin oooooooooooo kimbilr nler hazırlayacaksınız kızzzz ne pasta böreklerrrrrrrr kolay gelsin şimdidennnn

aminnnnn canım inşallah inşallah kimse nagitifi görmeyecek ALLAH hepimizin yüzünü güldürecek inşallah . hepimiz peş peşe dogurucaz inşallah sağlıklı evlatlarla aynı gunlerde avazımız çıktıgı kadar bagırıcaz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

casper canım hoşbulduk iyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamileleik kaç aylık oldun

bende iyiyim canım çok sağol. bugün 24 haftalık oldum 6 aylık olucaz yakında allahın izni ile. sen ne yaptın canım nasıl gidiyo yanlış okumadıysam haftaya transferinmi var canım.

ayyyyyy inşallah canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ewet canım pazartesi transferim var dondurulmuşlarımı deneyeceğim inşallah bu defa olur

azracım dondurulmuşlar sans dahada yükseliyo umarım sımsıkı tutunur bebişlerin. Sansının çok yuksek oldugunu unutma sakın pazartesi çunku tamamen tutunmaya hazır seni bekliyolar

slmkizlar
ne var ne yok
gecmisi okuyamadim da
ozlemcigim napiyorsun ben geldim sen gidiyor musun yoksa

geldim canım ne yapayım bekliyorum iğnelere devam bu sefer tedavi sürem uzadı. Hayırlısını diliyorum ve bekliyorum herkes için herşey için. Sen nasılsın yani nasılsınız eşin biraz sakinleştimi

slm kızlar ben geldim temizlik yapıyom arada gelirim

slm canım aramıza hoşgeldin,
transferin varmış galiba, Rabbim yardımcın olsun,
biran evvel bebişini göbişine kondursun inşallah tatlım,
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz...

slm kızlar, ne yaparsınız bakeeem,
2010 mart ayında tedavi patlaması görüyorum:jeyyar:
geçen senede ne muhabbeti olmuştu bu mart ayının :roflol:
inşallah bebişler peşpeşe gelir de hep birlikte seviniriz
Allah hepinizin yardımcısı olsun:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

can iso tatlım hoşbulduk evet canım transferim var inşallah güzel haberlerle dönerim Allah bu yolda emek sarf edenleri boş çevirme yarabbim.

yeter canım allah kavuştursun eşini göndermişsin canım

kardeşine gitmişsin oooooooooooo kimbilr nler hazırlayacaksınız kızzzz ne pasta böreklerrrrrrrr kolay gelsin şimdidennnn

amin sağol canım
sağlıcakla inşşşşşşşşşşş

evet yyaaaaa kadeşim yaptı birşeyler bende yaramaz baktım
çok yordu beni ufaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…