Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeteeeeer, azra2, caneylom, ozlem82do, TozBezi+
YUKARIYA BUYRUN HANIMLAR

kızlar benden bu gÜnlÜk bu kdar herkese ıyı akŞamlar

iyi akşamle yeter canım bende çıkıyom zaten sadce seninle konuştum arkadaşlardan ses çıkmadı bana neyse yarın görüşürüz.

arkadaşlar tüp bebek tedavime başladım çok şükür lucrinde 6. iğnemi vurundum uzun protokol oluyor

lütfen dualrınızı eksik etmeyin arkadaşlarrr

arkadaşlar tüp bebek tedavime başladım çok şükür lucrinde 6. Iğnemi vurundum uzun protokol oluyor

lütfen dualrınızı eksik etmeyin arkadaşlarrr

canım hayırlı olsun
bebişli olsun tedavin
inşşşşşşşşşşşş
güzel haberler vermeyi nesip etsin rabbim
iinnnnnnnnnnnşşşşşşşş

gunaydınnn kızlar yetercim gunaydın

elchin de başlamaış bu ay baya tedavide olan arkadaş var hayırlısı bakalım

gunaydınnn kızlar yetercim gunaydın

elchin de başlamaış bu ay baya tedavide olan arkadaş var hayırlısı bakalım

günaydın canım
evet başlamış
hayırlısya inşşşşşşşşşş
,ilk bahar güzel haberler le dolar

bende adet oldum perşebe gün için merkezden radevu aldım

Son düzenleme:
KIZLAR EŞİMİ GÖNDERDİM bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
BİR HAFTA YOK mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
YALNIZIM :hulya::hulya::hulya:

günaydın canım
evet başlamış
hayırlısya inşşşşşşşşşş
,ilk bahar güzel haberler le dolar

bende adet oldum perşebe gün için merkezden radevu aldım

hadi bakalım gözün aydın canım bende cuma gidiyorum dun doktoru aradım bende dişim için antibiyotık kullanıyorum ya sorun olurmu ne zaman iğnelere diye şimdi cuma adetimin 15. gunu oluyor doktor 15 gun sonra başlıycaz dedi şimdi benim uzun mu kısa mı protokol oluyo yeter

adettin 2.ve ya 3. Başlayayıp ortalama 15 gün sonra ymoşlar toplanıyorsa kısa protokol oluyor
adettin 21. Gün başlyıp adet ol gel diyorsa sana uzun protokol olyur çünki adetin 21 günü başladın tedavin adetim 3 günü kısa protokol değimiz şekilde devam ediyor SANIRIM SENıNKı KISA OLACAK ADETLıYKEN GıDECEKSıN SANIRIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…