günaydın arkadaşlar nasılsınız
adettin 2.ve ya 3. Başlayayıp ortalama 15 gün sonra ymoşlar toplanıyorsa kısa protokol oluyor
adettin 21. Gün başlyıp adet ol gel diyorsa sana uzun protokol olyur çünki adetin 21 günü başladın tedavin adetim 3 günü kısa protokol değimiz şekilde devam ediyor SANIRIM SENİNKİ KISA OLACAK ADETLİYKEN GİDECEKSİN SANIRIM
hoşbulduk tatlım eşini neye gönderdin yeterciğim
yeter cim şimdi cıkmam lazım komşum kuran öğrettiyor bana onla okuyoruz epeydirde okumadık bugun okuyalım dedik sonra görüşürüzz kendine iyi bak canım azracım görüşürüz sonra canım
gunaydın hoşgeldin canım
evet 15 gun sonra adet olmuş olacağım saten şimdi doğum kontrol kullanıyorum cumadan sonra 6 adet kalıyor dediğin gibi 15 gun sonrqa başlanacaksa kısa oluyor bir hafta yanlızsın yanee zor oluyo allah kavuştursun
allah kavuştursun yeterciğim bende çıkıyom canım kahvaltı yapmadım daha sonra görüşürüz canım
iş için istanbula gitti canım
evet 15 gun sonra adet olmuş olacağım saten şimdi doğum kontrol kullanıyorum cumadan sonra 6 adet kalıyor dediğin gibi 15 gun sonrqa başlanacaksa kısa oluyor bir hafta yanlızsın yanee zor oluyo allah kavuştursun
KIZLAR EŞİMİ GÖNDERDİM bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
BİR HAFTA YOK mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
YALNIZIM :hulya::hulya::hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?