Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayyyyyy isimlerde bulunmuş ne güzel isim özlemcim bunlar. inşallah ikinizinde ikizi olurda iki ismide koyarsınız kızzzzz

ayy bitanem bebiş yok ama benim aklımda isimler çok hihoyyyt
mercan ismi erkeğede kızada çok yakışıyor. inşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırızda sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız fark etmez( kız olsa tabii sevinirim ) ama ALLAH ın gucune gitmesin sölediklerim.(illa erkek olsun diye diretenler gibi oldum) inşallah hamile kalırızda ne olursa olsun sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun yeter ben bulurum genede aymesime isim kaçamaz benden lmaz:

kııııısss özloşş bi kız ismide bana bul yaaaa
hala bişi bulamadık haaa
oğluşa buldumda kıza ara ara bulamadım bişi

merhaba kızlar ne güzel isimler düşünmüşsünüz öyle rabbim en kısa zamanda koymayı nasip etsin
bende dün hastalandım fadikcim listeye eklersin 23 şubat artık adetim geçikmiyor ama gelmesinide istemiyorum önümüzde çok uzun zaman var yaz gelsin artık bende tedaviye geçip hayırlısıyyla sizlerle b,irlikte gün saymak istiyorum

yaza bişey kalmadı canım ya
inşallah seninde güzel haberlerini paylaşırız burda hep birlikte
biran evvel bebişin gelirde bidaha adet olmazsın inşallllllah Şeniz

kızlar biraz önce gazetede bir haber okudum sizinle paylaşmak istedim,mikroenjeksiyon yöntemiyle yapılan tüp bebekte kısırlık babadan oğula geçiyormuş yani kalıtsal oluyormuş,biz de yazın tüp yapacağız ve doktor mikro olur dedi fakat bu haberi okuyunca mikrodan vazgeçtim çünkü tüp bebek konusunda otoriter olan bir isim açıklamış bunu hatta itiraf diyor gazete buna.benim gibi henüz yaptırmamış olanlara yardımcı olmak istedim Allah yardımcımız olsun...

yaza bişey kalmadı canım ya
inşallah seninde güzel haberlerini paylaşırız burda hep birlikte
biran evvel bebişin gelirde bidaha adet olmazsın inşallllllah Şeniz

canım 4-5 ay var yaza; nerdeyse tedavi süresi desen 1-2 ay olumlu olsa 2011 bebiş sabırsızlanıyorum artık ama elden ne gelir içimden neler geçiyor şimdi herşeyi bırakmak işten bahsediyorum yarın gidip tedaviye başlamak okdar çok isterdimki ama o da imkansız benimki sadece laf olsun rabbim cümlemizin yardımcısı olsun can iso senin doğum nezamn canım

normal tüp bebek yaptırmak için şartları zorlayacağım,mikrodan şimdilik vazgeçtim inşallah sperm sayı ve kalitesi yaza kadar artar da doktor normal tüp bebek yapalım der.biliyorsunuz ki bu çok sıkıntılı bir süreç bunları evladımın yaşamasını istemem

hayırlısı diyelim canım
Rabbim ayarlamıştır mutlaka zamanını,
bende hiç olmadık biranda gitmiştim hastaneye,istediğimiz zaman tedaviye başlayamadık, başlayacağımız zamanda bizim istediğimiz bir zaman değildi, özellikle eşimin ve benim işim dolayısıyla çok ters bi zamandı ama Rabbim öyle ayarlamış dedik ve gittik, çok şükür elimiz boş dönmedik, herşeyde vardır bir hayır,
Dualarım sizlerle
benim doğum haziran 1 veya 2.haftası inşallah canım
ozamana kadar sizinde güzel haberlerinizi alırım umarım

hangi güne ait hangi gazetede okudunuz...
bende araştırayım...
çok ilginç....neden tüp bebek normalde micro da sorun var anlayamadım...

hayırlısı canım...
inşallah tedaviye gerek kalmadan yaz gelmeden hamiş kalırsın....

leyl canım sen mikro enjeksiyon yönteminden bahsediyorsun sanırım bizde normal tüp yöntemini denicez bakalım şimdilik düşüncemiz bu rabbim daha fazla aratmasın inşallah
caniso seninde bişeyin kalmamış hayırlısıyla zmanın ne çabuk geçiyor tabi sence öylemi bilmem ama rabbim sağlıkla kucağınA almayı nasip etsin fadikcim sen ne duurumdasın nasıl gidiyor tedavin

bugunkü zaman gazetesinde okuyabilirseniz iyi olur ben şimdi detaylı yazmayayım sitesinden bakmadım ama orada da vardır sanırım

Amin canım, Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik geçirmeyi ve sağlıklı bebişler doğurmayı nasip etsin...kaydirigubbakcemile5

evet canım mikroda durum böyleymiş,normalden bahsetmiyor.biz de yazın yaptırmayı düşünüyoruz umarım senin de benim de ve tüm bekleyenlerin de tüpe gerek kalmadan güzel haberleri gelir

bugunkü zaman gazetesinde okuyabilirseniz iyi olur ben şimdi detaylı yazmayayım sitesinden bakmadım ama orada da vardır sanırım

şimdi okudum...
yabancı profesör ayrım yapmadan micro tedavisinde babadan oğula kısırlık geçme riskinin olduğunu söylüyor...

ama Eurofertil Tüp Bebek Merkezi Direktörü Hakan Özörnek aynen şunu vurgulamış:
"Eğer baba adayındaki sperm kalite bozukluğu genetikse bu, oğluna da geçecek ve oğlu da kısır kalacaktır." diyen Özörnek, şunları ifade etti: "Yani kısırlık babadan oğula geçmiş olacaktır. Mikroenjeksiyonun çok yoğun uygulandığı Türkiye gibi ülkelerde yöntem sadece gerçekten ihtiyacı olanlarda kullanılmalıdır.

bende şunu eklemek istiyorum...

eğer kısırlık genetikse tüp bebek veya micro hatta doğal yoldan bile bebeğe geçme olasılığı olacaktır...
ama genetikse....
çünkü hepimiz biliyoruzki bütün genetik hastalıklarda aile içinde birbirine geçme olasılığı vardır...
tabi bunlar kesin değildir...sadece bir olasılıktır....

canım ikiside çok güzel isimler
gerçekten çok hoş gümüş dizisi vardı bi aralar
çok severdim o ismi ordan beğenirim zaten
inşallah canım inşallah kızlarımız olur
oğlumuzda olsun hiç farketmez yeterki olsunlar

aymesim hadi gözünaydın inşallah son kez geldi adetin 9 ay boyuncada uğrmasın bi zahmettttttt

canım yeterki olsunda isim annesi ol sen
bulduğun isimlerde güzel allah için ama sen yinede yeni isimlerde bul tabiki
modayı kaçırmayalım dimi kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…