Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar, nasılsınız?
kandiliniz mübarek olsun,
Rabbim bugece açılan elleri geri çevirmesin
dualarımızı kabul etsin inşallah...

canlarım hepinizin kandili mübarek olsun allahım bu gece ettiğimiz tüm dularımızın kabul olmasını diliyorum allahım bebek sahibi olamayan ve hasretle bekleyen tüm kadınlarımızın anne olmasını nasip etsin ilk olarak allahım sizlerin hamile kalmasını nasip etsin bizlerinde sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin

kandilinizin mübarek olsun
rabbim açılan ellerimizi boş çermesin
dualarımızı kabul etsin
cehenem azabından korusun
s.a.v.şefehatinden mahrum etmesin
huzur sağlık versin
mucizelerimizi göndersin

hepimizin mevlüt kandili mübarek olsun yüce rabbim açtığımız ellerimizi boşa çevirmesin rabbim gönül murdamızı versin

kandılınız mubarek olsun.
dualarınız kabul olsun arkadslar.
hayırlı kandıller:saruboceq:

kızlar günaydın kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun

slm kızlar, nasılsınız?
Kandiliniz mübarek olsun,
rabbim bugece açılan elleri geri çevirmesin
dualarımızı kabul etsin inşallah...

günaydın herkese,
güzel haberler ve güzel bi gün olur inşallah
hepinizin kandili mübarek olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar.mevlüd kandiliniz mübarek olsun.rabbim hepinizin duasını kabul etsin topiğimiz mucize bebeklerle dolsun..

hayırlı kandiller kıslarr . Umarım tüm dualarımız kabul olur.

avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

amin yüreği güzel arkadaşlarım amin
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim bebek hasretiyle yanan yüreklerinize
sonsuz hazinesinen vereceği yağmurlarla söndürsün

yetercim hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
doktordan gelince bizi haberdar et

canım sağol her şey yolunda dr 8 tane yumoşun var dedi doğal ilaçsız bu çok güzel bir şer dedi tahlilerimi yaprdım haftaya perşebe gün içinde ofis histereskopi için gün verdi büyük bir ihtimale martta adetinde tedavine başlarız dedi

çok teşekürederim kızalr
şimdilk her şey yolundy
inşşş böle devam eder
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hayırlısı olsun canım zaman su gibi akıp geçiversin bebişinle bir an evvel buluşman için
bende histereskopi oldum iki sefer biri mudahale içindi ama ilk yaptırdıgımda uyustuamdan yaptıgı için mahvoldum. o yuzden muhakak uyusturup uyusturmayacaklarını sor eger uyustumuyolarsa sen al git artık morfinmidir ne halttır yaptır işlemdne önce canını yakmasınlar seninde benim gibi

ARKADAŞLAR GEÇEN GÜN SıZLEE BıR GENELGEDEN SÖZ ETMıŞTıM BU GÜN O GENELGEYLE ıLGıLı BıR HABER VARDI

arkadaşlar posta gazetesinin ilK sayfasında
tüp bebk yeni genelgesi ile ilgi bir yazı vardı
yeni genelgenin hazırlandığından söz ediliyordu ve tüp bebk sonuçlarının düşeceğinin düşünüdüğü yazıyor

Son düzenleme:

canım allah razı olausn inşşş hepimizi için
histerskopi bende oldum
bu sulu ulrasyon da deniyormuş anestezisiz yapılıyormuş ama çok olay bir yöntem dediler yani bilmiyorum

yeterrrr canabı hakdan dilerimki hayırlısıyla tedavine başlar tez zamanda sonuç alırsın.... bende aşılama yaptırdım bu ay bugün 10. gün cumartesiye kadar sabredeyim cumartesi kan testi yaptırayım diyorum erkenmi olur dersiniz normalde 2 martda hastalanmam lazım yani haftaya salı... ama o zamana kadar bekleyemeyeceğim. 10. günde kesin çıkarmıymış gebelik bilgisi olsan varmı.

canım allah razı olsun
inşşş rabbim hepimize gönlümüzden geçeni, versin
cannım 10. Günde çıkmaya bilir sen bilirs ama bence bekle

canım bence acele etme...çünkü çatlama iğnesinin etkisiyle hamile olmasan bile hamileymişsin gibi sonuç çıkabilir...
azıcık daha sabret...
inşallah sonuç pozitif olur....
herşeyin yolunda olamsına sevindim canım...

canım bu arada sulu utrasonun adı "sonohisterografi" ymiş...şimdi araştırdım...
ofis histereskopi tanı amaçlı yapılan normal histereskopiye deniliyor...

hayırlısı canım...tamam güncelelrim....

hayırlı kandiller kızlar...
rabbim ne hayırlı duanız varsa kabul etsin....

merhaba kader arkadaşlarım...

32 ayın sonunda tupbebeğim yola çıktı çok şükür. dilerim allahtan bu mübarek günde hepinizn duaları kabul olsun...hepimiz hayırlı evlatlarımza kavusalım

:Saruboceq:

hhııımmmmmmmm
sağol fadiğim
her şey birbirine giriyor bende yyaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…