- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
kandilinizin mübarek olsun
rabbim açılan ellerimizi boş çermesin
dualarımızı kabul etsin
cehenem azabından korusun
s.a.v.şefehatinden mahrum etmesin
huzur sağlık versin
mucizelerimizi göndersin
kandılınız mubarek olsun.
dualarınız kabul olsun arkadslar.
hayırlı kandıller:saruboceq:
canlarım hepinizin kandili mübarek olsun allahım bu gece ettiğimiz tüm dularımızın kabul olmasını diliyorum allahım bebek sahibi olamayan ve hasretle bekleyen tüm kadınlarımızın anne olmasını nasip etsin ilk olarak allahım sizlerin hamile kalmasını nasip etsin bizlerinde sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin
kızlar günaydın kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun
slm kızlar, nasılsınız?
Kandiliniz mübarek olsun,
rabbim bugece açılan elleri geri çevirmesin
dualarımızı kabul etsin inşallah...
günaydın herkese,
güzel haberler ve güzel bi gün olur inşallah
hepinizin kandili mübarek olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım sıkıldı benim şimdi ya:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Allah büyüktür :saruboceq::saruboceq:
Umarım sadece tahmin ediln bişeydir.
Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin
günaydın kızlar.mevlüd kandiliniz mübarek olsun.rabbim hepinizin duasını kabul etsin topiğimiz mucize bebeklerle dolsun..
hayırlı kandiller kıslarr . Umarım tüm dualarımız kabul olur.
avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.
yetercim hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
doktordan gelince bizi haberdar et
Canım Allah yardımcın olsun inşallah herşey dilediğin gibi olur
yarın bende doktorda olucam bakalım nasıl geçicek
BEBEM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
HER ŞEY GÖNLÜNDEN GEÇEN GİBİ OLSUN
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
şükür canım...
Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin....
Hoşgeldin canım...
Listeye ekleyeyim mi seni...
Bir önceki sayfada konuştuk canım...
Iyi haberlerle gel canım....
Herşey yolunda gider inşallah...
günaydın kızlar.yetercim aymesim ve sizler gibi olan tüm canlar rabbim yardımcınız olsun.umudunu kaybetme canım çıkmadık candan umut kesilmez rabbim inş hiç beklemediğin anda melegin gönderir sana. Kızlar kandiliniz mübarek olsun inş...rabbim ettiğiniz tüm duaları kabul eyler inş.fadiğim canım yeni tarihim 25 mart şekerim. Benimkiler erkenciler her zamanki gibi.
canım sağol her şey yolunda dr 8 tane yumoşun var dedi doğal ilaçsız bu çok güzel bir şer dedi tahlilerimi yaprdım haftaya perşebe gün içinde ofis histereskopi için gün verdi büyük bir ihtimale martta adetinde tedavine başlarız dedi
hayırlısı olsun canım zaman su gibi akıp geçiversin bebişinle bir an evvel buluşman için
bende histereskopi oldum iki sefer biri mudahale içindi ama ilk yaptırdıgımda uyustuamdan yaptıgı için mahvoldum. O yuzden muhakak uyusturup uyusturmayacaklarını sor eger uyustumuyolarsa sen al git artık morfinmidir ne halttır yaptır işlemdne önce canını yakmasınlar seninde benim gibi
yeterrrr canabı hakdan dilerimki hayırlısıyla tedavine başlar tez zamanda sonuç alırsın.... Bende aşılama yaptırdım bu ay bugün 10. Gün cumartesiye kadar sabredeyim cumartesi kan testi yaptırayım diyorum erkenmi olur dersiniz normalde 2 martda hastalanmam lazım yani haftaya salı... Ama o zamana kadar bekleyemeyeceğim. 10. Günde kesin çıkarmıymış gebelik bilgisi olsan varmı.
canım bence acele etme...çünkü çatlama iğnesinin etkisiyle hamile olmasan bile hamileymişsin gibi sonuç çıkabilir...yeterrrr canabı hakdan dilerimki hayırlısıyla tedavine başlar tez zamanda sonuç alırsın.... bende aşılama yaptırdım bu ay bugün 10. gün cumartesiye kadar sabredeyim cumartesi kan testi yaptırayım diyorum erkenmi olur dersiniz normalde 2 martda hastalanmam lazım yani haftaya salı... ama o zamana kadar bekleyemeyeceğim. 10. günde kesin çıkarmıymış gebelik bilgisi olsan varmı.
herşeyin yolunda olamsına sevindim canım...canım sağol her şey yolunda dr 8 tane yumoşun var dedi doğal ilaçsız bu çok güzel bir şer dedi tahlilerimi yaprdım haftaya perşebe gün içinde ofis histereskopi için gün verdi büyük bir ihtimale martta adetinde tedavine başlarız dedi
hayırlısı canım...tamam güncelelrim....günaydın kızlar.yetercim aymesim ve sizler gibi olan tüm canlar rabbim yardımcınız olsun.umudunu kaybetme canım çıkmadık candan umut kesilmez rabbim inş hiç beklemediğin anda melegin gönderir sana. kızlar kandiliniz mübarek olsun inş...rabbim ettiğiniz tüm duaları kabul eyler inş.fadiğim canım yeni tarihim 25 mart şekerim. benimkiler erkenciler her zamanki gibi.
canım bence acele etme...çünkü çatlama iğnesinin etkisiyle hamile olmasan bile hamileymişsin gibi sonuç çıkabilir...
Azıcık daha sabret...
Inşallah sonuç pozitif olur....
Herşeyin yolunda olamsına sevindim canım...
Canım bu arada sulu utrasonun adı "sonohisterografi" ymiş...şimdi araştırdım...
Ofis histereskopi tanı amaçlı yapılan normal histereskopiye deniliyor...
Hayırlısı canım...tamam güncelelrim....
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?