günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
fadikçim ben dün hastalandım canım
yeni inşallah gelmeyecek adet tarihim 21 mart
slm kizlar nasilsiniz
bugun dra gittik kalp atislari icin allaha sukurler olsun hersey yolunda bebislerim iyimis
ben de bulantilarim olmazsa daha iyi olcam ama olsun bunada sukur
allahim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin
pazar gunude artik donuyoruz belcikaya allahin izniyle daha cok girerim artik telefondan zor oluyo
allaha sukur emeklerimizi bosa cikarmadi rabbim
tedavide olan arkadaslar varmis ne guzel rabbim yardimciniz olsun emeklerinizi bosa cikarmasin insallah
arkadaşlar yarın merkeze dr gideceğim dualarınızı eksik etmeyin
canım hadi bakalım yeni şafağım 21 mart inşallah topiği yıkacaz senin güzel haberinle sende bolca ayağını sürceksin arkandan bir sürü arkadaşlar gelcek inşalah canım benimopuyorumnanaktan
şükür canım...slm kizlar nasilsiniz
bugun dra gittik kalp atislari icin allaha sukurler olsun hersey yolunda bebislerim iyimis
pazar gunude artik donuyoruz belcikaya allahin izniyle daha cok girerim artik telefondan zor oluyo
tedavide olan arkadaslar varmis ne guzel rabbim yardimciniz olsun emeklerinizi bosa cikarmasin insallah
hoşgeldin canım...fadikcim ben de yeni katıldım bizim sorun eşimin sayı sınırda cıktı 1 aşılama yaptık olmadı yumurta takibi yaptık 4 ay yine olmadı şimdi dogal yoldan deniyoruz keci boynuzu kürü ve evkap cinko deniyoruz
bir önceki sayfada konuştuk canım...iyi akşamlar kızlar..gazetelerde bir yazı çıkı okudunuz mu blmiyorum ama okuyan arkadaşlar fikirlerini söylerse sevinirim çok şaşırdım doğrusu...mikroenjeksiyonda kısırlık babadan oğula geçiyor diye bi haber..nette de var bu haber..
iyi haberlerle gel canım....arkadaşlar yarın merkeze dr gideceğim dualarınızı eksik etmeyin
kızlar biraz önce gazetede bir haber okudum sizinle paylaşmak istedim,mikroenjeksiyon yöntemiyle yapılan tüp bebekte kısırlık babadan oğula geçiyormuş yani kalıtsal oluyormuş,biz de yazın tüp yapacağız ve doktor mikro olur dedi fakat bu haberi okuyunca mikrodan vazgeçtim çünkü tüp bebek konusunda otoriter olan bir isim açıklamış bunu hatta itiraf diyor gazete buna.benim gibi henüz yaptırmamış olanlara yardımcı olmak istedim Allah yardımcımız olsun...
arkadaşlar yarın merkeze dr gideceğim dualarınızı eksik etmeyin
slm kizlar nasilsiniz
Günaydın kızlar.Mevlüd kandiliniz mübarek olsun.Rabbim hepinizin duasını kabul etsin topiğimiz mucize bebeklerle dolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?