Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar yarın merkeze dr gideceğim dualarınızı eksik etmeyin

günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan

fadikçim ben dün hastalandım canım
yeni inşallah gelmeyecek adet tarihim 21 mart

canım hadi bakalım yeni şafağım 21 mart inşallah topiği yıkacaz senin güzel haberinle sende bolca ayağını sürceksin arkandan bir sürü arkadaşlar gelcek inşalah canım benimopuyorumnanaktan

slm kizlar nasilsiniz
bugun dra gittik kalp atislari icin allaha sukurler olsun hersey yolunda bebislerim iyimis
ben de bulantilarim olmazsa daha iyi olcam ama olsun bunada sukur
allahim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin
pazar gunude artik donuyoruz belcikaya allahin izniyle daha cok girerim artik telefondan zor oluyo
allaha sukur emeklerimizi bosa cikarmadi rabbim
tedavide olan arkadaslar varmis ne guzel rabbim yardimciniz olsun emeklerinizi bosa cikarmasin insallah

çok şükür cnım
darısı sağlıcakla kucağına aldığın günlere olsun
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

iyi akşamlar kızlar..gazetelerde bir yazı çıkı okudunuz mu blmiyorum ama okuyan arkadaşlar fikirlerini söylerse sevinirim çok şaşırdım doğrusu...mikroenjeksiyonda kısırlık babadan oğula geçiyor diye bi haber..nette de var bu haber..

fadikcim ben de yeni katıldım bizim sorun eşimin sayı sınırda cıktı 1 aşılama yaptık olmadı yumurta takibi yaptık 4 ay yine olmadı şimdi dogal yoldan deniyoruz keci boynuzu kürü ve evkap cinko deniyoruz

Canım Allah yardımcın olsun inşallah herşey dilediğin gibi olur
yarın bende doktorda olucam bakalım nasıl geçicek

canım hadi bakalım yeni şafağım 21 mart inşallah topiği yıkacaz senin güzel haberinle sende bolca ayağını sürceksin arkandan bir sürü arkadaşlar gelcek inşalah canım benimopuyorumnanaktan

canımsın çok sağol bitanem
inşallah o müjdeyi verebilmek nasip olur banada
ayağımı sürtmezmiyim hiç yerden kaldırmıycam valla
herkes peşimden gelsin diye
bu topikte hamiş olmayan kimse kalmasın

şükür canım...
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin....

hoşgeldin canım...
listeye ekleyeyim mi seni...

bir önceki sayfada konuştuk canım...

iyi haberlerle gel canım....
herşey yolunda gider inşallah...

günaydın kızlar.yetercim aymesim ve sizler gibi olan tüm canlar rabbim yardımcınız olsun.umudunu kaybetme canım çıkmadık candan umut kesilmez rabbim inş hiç beklemediğin anda melegin gönderir sana. kızlar kandiliniz mübarek olsun inş...rabbim ettiğiniz tüm duaları kabul eyler inş.fadiğim canım yeni tarihim 25 mart şekerim. benimkiler erkenciler her zamanki gibi.

günaydın herkese,
güzel haberler ve güzel bi gün olur inşallah
hepinizin kandili mübarek olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım sıkıldı benim şimdi ya:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Allah büyüktür :Saruboceq::Saruboceq:
umarım sadece tahmin ediln bişeydir.
Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin

Günaydın kızlar.Mevlüd kandiliniz mübarek olsun.Rabbim hepinizin duasını kabul etsin topiğimiz mucize bebeklerle dolsun..

allah kucağına almayı da nasip etsin meleklerini
hayırlı yolculuklar:gitme::gitme::gitme:

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…