hayılrı kandiler canım
belkide bebiş geliyordur
ondan adet olamışsındır
ne dersin
inşallah canım saol kurtarıcı gbisin walla bu küçük değer farklılığı yüzünden takmış durumdayıım akannehirakannehir
canım biliyomusun senin avatarındaki resim benim kız kardeşimin küçüklüğünün aynısı senin her yazdıgını okudugumda o geliyo aklıma ama aynısı sanki onun resmini çekip koymular dua ediyorum hep kendim için o bebeği görünce inşallah teyzesine benzeyen bir kızım olur diye.
Ben çıkıyorum kızlarr dualarınızda benide unutmayınn . Dualarınız kabul olsun inşallah tekrar hayırlı kandiller
günaydın canım aminkandiliniz mübarek olsun kizlar,hayirli cumalar...
Simdi okudugum bir haberi paylasicam sizinle
tüp bebeğe devlet sınırı! - mynet haber
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
yetercim akşamki duanı şimdi okudum çok güzel gerçekten
kocaman bi aminnnnnnnnnnnn dedim içimden
rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah
canım biliyomusun senin avatarındaki resim benim kız kardeşimin küçüklüğünün aynısı senin her yazdıgını okudugumda o geliyo aklıma ama aynısı sanki onun resmini çekip koymular dua ediyorum hep kendim için o bebeği görünce inşallah teyzesine benzeyen bir kızım olur diye.
ben çıkıyorum kızlarr dualarınızda benide unutmayınn . dualarınız kabul olsun inşallah tekrar hayırlı kandiller
kandiliniz mübarek olsun kizlar,hayirli cumalar...
simdi okudugum bir haberi paylasicam sizinle
Tüp bebeğe devlet sınırı! - Mynet Haber
çok saçma bi haber bu ya ne demek şimdiye kadar rastgele allaha emanetmi yapılıyodu bu işlem karışabilirmiş bu çok çirkin bişey yaalsanaalsanasmile
cok sacma coookkk :sinifsinif:
sanki tüp bebek icin destek oluyorlardi,simdi birde köstek olmaya kalkiyorlar
ARKADAŞLAR GEÇEN GÜN SİZLEE BİR GENELGEDEN SÖZ ETMİŞTİM BU GÜN O GENELGEYLE İLGİLİ BİR HABER VARDI
arkadaşlar posta gazetesinin ilK sayfasında
tüp bebk yeni genelgesi ile ilgi bir yazı vardı
yeni genelgenin hazırlandığından söz ediliyordu ve tüp bebk sonuçlarının düşeceğinin düşünüdüğü yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?