Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

Son düzenleme:
arkadaŞlar lÜtfen bunu dıkkate alalmım
tÜp bebekle ılgı bu sorunm hepımızın sorunu

merhaba hanımlar,ben bu ay yapacağım şeyi size de tavsiye etmek istedim buna çok inanıyorum işin ucunda hem sevap kazanmak var inşallah,hem de belki o saatler duaların kabul olma saatleridir diye düşünüyorum,şu an hastayım ama haftaya gece namazına yani teheccüte kalkıp dua edeceğim inşlallah, birçok hocanın tavsiyesi var bu hususta o yüzden ben de size tavsiye etmek istedim,gece o tatlı uykudan rabbin için uyanıp abdestle kendine gelip sonra ihlasla namazı kılıp ardından mevlaya kalbini açıp dua etmenin ve de peygamberimize salavatlar getirmenin mutlaka faydası olacaktır,umarım dualarınız hayırlısıyla kabul olur...

benim esimde de sperm yapisiyla ilgili problem vardi ama kotu degil sinirda degerler..preseed denedik bu ay sonucu bi haftaya kadar belli olcak...cok merak ediyorum kizlarrrr nasil beklicemmmmmm

benim esimde de sperm yapisiyla ilgili problem vardi ama kotu degil sinirda degerler..preseed denedik bu ay sonucu bi haftaya kadar belli olcak...cok merak ediyorum kizlarrrr nasil beklicemmmmmm

inşşşşşşşşşşşşş
güzel haberler alırsın canım

kızlar birazdan kociş gelecek
kaç gündür yoktu
rabbim eşlerimizi yanımızdan ayrımsın
zor valla onlar olmayınca

inşallah güzel sonuç olur....

arkadaŞlar lÜtfen bunu dİkkate alalmım
tÜp bebekle İlgİ bu sorunm hepİmİzİn sorunu
canım bu listedeki her yeremi mail atılcak...
birde ben böyle hiç mail atmadım...
tıklayınca uygulama aç diye bir küçük sayfa çıkıyor...
ordan neyi açacağım...

canım herşey yolund aolsunda bir kaç gün geç olsun önemli değilopuyorumnanaktan

zamanı gelince bebiş geliyor işte....
rabbim hepimize nasip etsin...

CANIM HOŞ GELDİN MSN DEN ATTIM BEN HEPSİNE
İNŞŞŞ DESTEK OLAN ARKADAŞLAR ÇIKARDA SESİMİZİ DUYN BİRİLERİ OLUR

BEN KORKUYORUM YAKINDA TÜP BEBEK TAMAMEN YASAKLANACAK :roflol::roflol:

CANIM HOŞ GELDİN MSN DEN ATTIM BEN HEPSİNE
İNŞŞŞ DESTEK OLAN ARKADAŞLAR ÇIKARDA SESİMİZİ DUYN BİRİLERİ OLUR

BEN KORKUYORUM YAKINDA TÜP BEBEK TAMAMEN YASAKLANACAK :roflol::roflol:

hııı tamam canım bende msn den atarım...

yetercim peki bu yeni genelgede başka neler var...sadece bunlar değildir galiba....
doğrusu başka ne değişiklikler var ben merak ettim....
tamamını öğrenme imkanımız yokmu....

bana umut oldu sizlere umut olmuşsa ne güzel.inşallah rabbim yüzünüzü güldürür.emekleriniz boşa gitmez canım:CüvCüv:.ALLAH tüm isteyenlere nasib eder inş.:ecrin_bebek:

Arkadaslar ben cider deki adreslerin hepsine e mail attim ve tepkimi bildirdim lutfen sizlerde atin. Basbakandan Cumhurbaskakina saglik bakanina hepsine atalim

Evet bu adreslerin hepsine atalim arkadaslar

--------------------------------------------------------------------------------

kıslar bizim işimiz artık allah kaldı 11mılyon sperm ve ileri hareket%2 bende hergün meryem suresi okuyorum dün izledim tvde dua için en uygun zaman ezanla gamet arası(namazdan once ımam gamet getirir)onun için de her ezanda dua ediyorum bşide gece uyanırsınız ya ozaman rab ıle basbaşa kalıp edilen dua bide başkasının sizin için ettiği dua ,sevdiklerinizden dua isteyin kıslar biirinden birinin ettiği tutar inşallah
7 gün oruç tutup orucunu açacağın suya ya musavvir,ya bari,ya halık diyip ufleyıp o suyla oruç açılırsa allhın ıznıyle çocuk olur..dıyor

kadın 110 defa temiz bi kağıda bismillahirrahmanirrahim yazıp hamıle kalana kadar ılşkı sırasında uzerınde taşırsa allhın ıznıyle bebeği olur dio
bide hz zekeriyyanın coocğu olsun diye ettiği bi dua var:rabbim tarafından bana hayırlı bir soy nasip et sen duaları hakkıyla işitensin aminn
inşşalh faydası olur kılsar buyun duyduklarımı yazdımm

off ya nerden cıktı bu şimdi mutlu mutlu ilaçlarımı aldım geldim ne bu ya şimdi bende biliodum bişe çıkacak diye bak bu çıktı yaa ne demek bu şimdi ne saçmalık ne zamandır ben bu tedaviyi bekliyordum ve benim gibi bir çok arkadaş yukardaki adreslere mail attım başka ne yapabiliriz kızlar yaamafoldumben

ayy inanmıorum varya şunların yaptığına bakk allahh bu genelegeyı yapanlara suan bızım ıcektiğimiz acının binlerce katı nı çektirsin bende diodum yaza yaparız yasımda 27 zaten %70 ebriyonun birinden biri tutar dıodum şuna bak yaa insanlar keyfinden gidiosanki yaa
onca ilaç onca hormon yuklenıo bunlar hiç zararlı değil zaten bize 2.yapacak gücü varmı bakim herkesin birinin parasını ancak denkleştırıoz ne diim allahım duysun sesimii.zi..

kızlar var ya moral toplamak mümkün değil herhalde.tam herşeyi hallettim toplandım derken bide bakanlıkmış genelgeymiş...haklılar ama tedavilerimizde o kadar yardım ediyolar ya bize.merkezleri denetliyolar,maddi ve psikolojik destek veriyolar.napalım embriyo sayısınıda kısıtlayıversinler dimi.

valla delirtcekler en sonunda.doktorlar bizleri para desteleri olarak görüyolar.bakanlıkda onlara yardım ediyoo
2 tüp bebek yaptırdım.ilkinde 4 ikincide 3 embriyo transfer edildi ve sonuç negatif.nasıl cesaret edyim ben daha az sayıda embriyo tarnsferine.3. den başka şansımda kalmıyo denicek.elde avuçda ne varsa gitti zaten.

daha başlamadık,bi işlem yapılmadı bize ama düşeceğim durumu şimdiden görüyorum...yani ne diicemii bilmiyorum.eski durumdayken bile zordu şimdi ne yaparız bilemiyorum..Allah yardımcımız olsun...dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim...başka yapacak bişey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…