arkadaŞlar lÜtfen bunu dİkkate alalmım
tÜp bebekle İlgİ bu sorunm hepİmİzİn sorunu
banada geldi canım çiderden elim boşaldıgında atıcam bende bir desetan yazarak merak etme kaydirigubbakcemile5
benim esimde de sperm yapisiyla ilgili problem vardi ama kotu degil sinirda degerler..preseed denedik bu ay sonucu bi haftaya kadar belli olcak...cok merak ediyorum kizlarrrr nasil beklicemmmmmm
inşallah güzel sonuç olur....benim esimde de sperm yapisiyla ilgili problem vardi ama kotu degil sinirda degerler..preseed denedik bu ay sonucu bi haftaya kadar belli olcak...cok merak ediyorum kizlarrrr nasil beklicemmmmmm
canım bu listedeki her yeremi mail atılcak...arkadaŞlar lÜtfen bunu dİkkate alalmım
tÜp bebekle İlgİ bu sorunm hepİmİzİn sorunu
canım herşey yolund aolsunda bir kaç gün geç olsun önemli değilopuyorumnanaktanyok bitanem maalesef birazcık sarktı tedavim yumoşlar nazlanıyolar bu sefer buyumek için ama sağlıklı buyuyolar önemli olan o. Benim doktorumun tahmini çarşamba toplarız dedi geç olsunda hayırlısı olsun ne yapalım
zamanı gelince bebiş geliyor işte....slm arkadaşalar hepinize hayırlı cumalar.şu an aldığım bi haberi siznle paylaşmak istiyorum hepimize umut olur belki böyle haberler duymaya ihtiyacımız var.bi arkadaşım vardı 5 yıldır onlarda erkek infertilitesi yüzünden çocuk sahibi olamıyorlar.geçen sene eşi varikosel ameliyatı oldu ama pek bi düzelme olmamıştı ve duruma göre tüp bebek merkezleri bakıyorlardı tüp bebek yapcaklardı ama daha tedaviye başlamadan o merhametlilerin en merhametlisi ALLAH'ım mucizesini gösterdi.ve arkadaşım hamile :CüvCüv:şu anda nişallah darısı başımıza:Saruboceqnun adına çok sevindim.banda umut oldu benim eşimde varikosel ameliyatı oldu.inşalla Rabbim hep,imizin yüzünü güldürür.ama beim psikolojim 0 kendim için çok üzüldüm ne olur kusuruma bakmayın.hepinizi öpüyorum inşallah anlattığım hikaye hepinize bir nebzede olsa umut olmuştur unutmayın insan umutsuzyaşayamaz.tekrara hepinize hayırlı günler sizi yaratana emanet olun canlarımopuyorumnanaktan
inşallah güzel sonuç olur....
canım bu listedeki her yeremi mail atılcak...
birde ben böyle hiç mail atmadım...
tıklayınca uygulama aç diye bir küçük sayfa çıkıyor...
ordan neyi açacağım...
canım herşey yolund aolsunda bir kaç gün geç olsun önemli değilopuyorumnanaktan
zamanı gelince bebiş geliyor işte....
rabbim hepimize nasip etsin...
CANIM HOŞ GELDİN MSN DEN ATTIM BEN HEPSİNE
İNŞŞŞ DESTEK OLAN ARKADAŞLAR ÇIKARDA SESİMİZİ DUYN BİRİLERİ OLUR
BEN KORKUYORUM YAKINDA TÜP BEBEK TAMAMEN YASAKLANACAK :roflol::roflol:
canım bu yazdığın gerçekten umut oldu yüce rabbim yeterki ol desin....canım bende tüp bebek yaptırdım veeeeeeeee yarın büyük gün sonucumu öğrenicem ama biraz umutsuzluğa düştüm çünkü adet ağrılarım fazlalaştı...bizde eşimin sperminden kaynaklanan bi durumla tüp bebekten başka çaremiz yok rabbim yanımızda olsun inş.
arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM
Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZİ
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com
off ya nerden cıktı bu şimdi mutlu mutlu ilaçlarımı aldım geldim ne bu ya şimdi bende biliodum bişe çıkacak diye bak bu çıktı yaa ne demek bu şimdi ne saçmalık ne zamandır ben bu tedaviyi bekliyordum ve benim gibi bir çok arkadaş yukardaki adreslere mail attım başka ne yapabiliriz kızlar yaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?