Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: klava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: bune ya ne biçim insanlar allahtan korkun ya.bizimde anne olmaya hakkımız yokmu:gitme:

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: klava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: Bune ya ne biçim insanlar allahtan korkun ya.bizimde anne olmaya hakkımız yokmu:gitme:

birde soruyorsun
yok canım yok anne olmaya aile olmaya hakkımız yok
yyaaaaaaaaaaaaaaaa
bu ne
valla sinirlerim boşaldı yine
sanki ......................................

arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben çider derneğinede üyeyim bu yeni genelgeyle ilgili
bit topik açmış çiderin krucusu sibel hanım ve bir kaçtane dilekçe yazmış sağlık bakanlığı ve başbakanlığa
çide frmundan bunlara bakıp destek verirseniz çok iyi olur
çünki destek verenlerin isimleriye gönderilecek dilekçe
hatta yazdığı düşüncelerde eklenecek

birde soruyorsun
yok canım yok anne olmaya aile olmaya hakkımız yok
yyaaaaaaaaaaaaaaaa
bu ne
valla sinirlerim boşaldı yine
sanki ......................................
:gitme: :gitme: canım bu yasayı çıkaranların böyle bir sorunu yok olsa ile paraları çok.kendileri yaşasa bilirlerdi.yaşayan biziz bunun acısını allah merhamet versin hepsine.
valla hiç sanmıyorum canım yyaaaaaa
bir şey çıkmaz gibi geliyor bana
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canım linki varsa versen.

hayırlı cumalar canlara.s.

bu yeni genelge benimde canımı sıktı...
tamam 3 belki fazla ama her durumda 2 ye müsade etmeleri lazım...
tüp bebek işlemleri her yönden kolay değil...
bu yüzden ben inanıyorumki herkes ikizde olsun ister....
çünkü insanın bir çocuğu olsa illaki kardeş ister...
tabi bunun için yine tedavi gerekir....
hele azosperm sorunu olan arkladaşlar için bu çok saçma bir karar....

evet çok can sıkıcı bir durum
üstelik iki çogul gebeilkten sayılmamalı bence
bu ne yyaaaaaaaaaaa dünyanın parasını veiyoruz tüp bebek yaptıryoruz (kiiiiiiiiii bu bizim tercihimiz değil) onada tek embiryo ile sınırlandıryorlar
oooffffffffffffffffffff
yyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ooffffffffffffffffff

bu genelgeyi hazırlayanların yada kabul edenlerin iine bir kaçtane tüp bebk hastası koymak gerkiyor

hayırlı cumalar kıslarrrrr

canlarım ben okudum 2ve 3. denemeler dahil değil buna ve 35 yas sınırı var . tabiikide çok kötü bir durum ama genede tamamen sınırlamamışlar üzülmeyin yaa elimizden bişey gelmiyo işte parasal olarak değişim yapıcaklarına ufakşeylerle ugrasıyolar

kizlar kusura bakmayin fazla topige giremiyorum takip edemiyorum
cunku bildiginiz gibi tup bebek icin para biriktirmem gerek bunun icinde gecemi gunduze katip calisiyorum
biz boyle zorluklarla para kazanirken bazi vicdansizlarda degisiklik yapmaya calisiyorlar
vicdanlariyla savassinlar baska bir sey demiyorum

slm arkadaşalar hepinize hayırlı cumalar.şu an aldığım bi haberi siznle paylaşmak istiyorum hepimize umut olur belki böyle haberler duymaya ihtiyacımız var.bi arkadaşım vardı 5 yıldır onlarda erkek infertilitesi yüzünden çocuk sahibi olamıyorlar.geçen sene eşi varikosel ameliyatı oldu ama pek bi düzelme olmamıştı ve duruma göre tüp bebek merkezleri bakıyorlardı tüp bebek yapcaklardı ama daha tedaviye başlamadan o merhametlilerin en merhametlisi ALLAH'ım mucizesini gösterdi.ve arkadaşım hamile :CüvCüv:şu anda nişallah darısı başımıza:Saruboceqnun adına çok sevindim.banda umut oldu benim eşimde varikosel ameliyatı oldu.inşalla Rabbim hep,imizin yüzünü güldürür.ama beim psikolojim 0 kendim için çok üzüldüm ne olur kusuruma bakmayın.hepinizi öpüyorum inşallah anlattığım hikaye hepinize bir nebzede olsa umut olmuştur unutmayın insan umutsuzyaşayamaz.tekrara hepinize hayırlı günler sizi yaratana emanet olun canlarımopuyorumnanaktan

Rabbim tedavide olan tüm arkadaşlarımın yar ve yardımcısı olsun inşallah.ve sonunda yüzleride güler inşallah

canım bu yazdığın gerçekten umut oldu yüce rabbim yeterki ol desin....canım bende tüp bebek yaptırdım veeeeeeeee yarın büyük gün sonucumu öğrenicem ama biraz umutsuzluğa düştüm çünkü adet ağrılarım fazlalaştı...bizde eşimin sperminden kaynaklanan bi durumla tüp bebekten başka çaremiz yok rabbim yanımızda olsun inş.

esracım daha çok gençsin canım olur inşallah dua et umarım güzel günler vardır önünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…