kızlar benim dün adet geldi ve dr a gittim hemen gonal-f ve lucrin beraber devam ediyoruz 1 hafta kadar sürecek sanırım dua edin bana nolur bol bol ki yumoşlarım büyüsün emi teyzeleri
yeterrr hoşgeldin kıs nası sıkıldım varya zaten canım sıkkın
hoş buldum canım
neyin var
yalnızlıktanmımı yoksa
evet yanlızlıktan ağlıyom bilmiyorum neden mafoldumbenmafoldumben ya şu genelge cok canımı sıkıyor ya bunca yıldan sonra karar verdik yaptırcaz biliosun sende ayarladık kendimizi hadi 1 tane nası tutarya boşa mı kürek çekcez biz şimdi gerçi biz cuma gittik doktora olsa derdi diye düşünüyorum hiç bahsetmedi 3 tane koycaz dedi bana bu konudan hiç bahsetmedi kafayı yiycem şansa bakya off ya naptı eşin gittimi senin sende yanlzımısın
kızlar sanırım artık bebiş için doktora giderken psikolog dan da randevu alma aşamasına geldim.....sinirlerim iyice yıprandı. Allah ım bana ve benim gibi isteyen tüm kullarına caba sarfedenlere bebiş uğruna gözyaşı dökenlere yürekden isteyenlere gerçekden gözü gibi bakabileceklere anne baba olmayı nasip eyle. kimseyi açlıkla yoksullukla hastalıkla bebişsizlikle sınama sana sığınıyoruz allahım. bizleri koru... aminnnnnnnn
aşılama yapıldı salı ya hastalanacağımyada test yaptırıp hayırlı haberi alacağım :)
kız inan erkeklerin hepsi aynı bazen bende çok kızıyorum ama benimki hemen kandırıyor beni hehe
canım maden tedaviye başlıyorsun kafana her şeyi çok fazla takma bu bir ikinciside hanüz resmi gazetede yayınlamadı yani yassalaşmadı ama bu genelge hayatımıza girecek
belkide siz yaptırken daha uyguanmaya başlanmamışolur
ama elimizi çabuk tutup sesimizi duyurmalıyız ki arkadan gelenler tekrar denmek isteynlerde madur olmasınlar
kızlar selam..nasılsınız?uzun süreden beri giremiyorum.hbr veriyim dedim...
Yaptırdığımız genetik kan testi sonucunda mthfr 1298 mutasyonu çıktı bende homozigot olarak.yani pıhtılaşma bozukluğu bir tür.kanım erken pıhtılaşıyormuş.yücel bey bana ayrıyetten folikasit ve kan sulandırıcı vereceğini söyledi.inşallah hepimiz bir bir meleklerimize kavuşuruz.
Yeri gelmişken yeni çıkacak olan tüp bebek genelgesinden sanırım hbrinz vardır.
Ben bimere,cumhurbaşkanlığına,sağlık bakanlığına,oranın müsteşarlarına ve fatma şahine(bu konuda bize yardım edebilecek bir milletvekili) bu konuyla ilgili olarak ayrı ayrı mailler attım.hepimiz sesimizi çıkartırsak faydalı olacağını düşünüyorum.bu genelge benim de çok canımı sıktı ne yazıkki.ama sesimizi çıkarmalıyız.yoksa bunlar çiğ çiğ yer bizi..
evet evet ben attım mail hepsine yukardakilere atmadım ama daha herkes öle diyor sen yaptırırsın yasalaşmadan diyolar birde biz bu yasa yokken başladıkya bizim kazanlımış hakkımız var diye biliyorum uygulanmıyabilir diyolar ama ya olmazsa ya tutmazsa tekrar denediğimizde ya yeni deneyecekler kendimi düşünemem herkes için geçerli herkes adına üzülüyorum
sen naptın bu arada ben programım bellli oldu 10 martta iğnelre başlıyoruz iğneleri aldık yarın benim 14 eşimin 3 tane testi var onlar yapılacak
ben şimdi çıkıyorum
yeğenim grip olmuş nu görmeye gideceğim
hadi bakalım senin için de hayırlısı olsun bu arada yiğeninede geçmiş olsun sonra görüşürüz canım
hadi bakalım canım hayırlısı herkese ediyorum inşllah istediğin gibi gelişir tedavin canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?