Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar benim dün adet geldi ve dr a gittim hemen gonal-f ve lucrin beraber devam ediyoruz 1 hafta kadar sürecek sanırım dua edin bana nolur bol bol ki yumoşlarım büyüsün emi teyzeleri

tadavin hayırlı osun
kaliteli yumoşların kaliteli embiyoların olsun
sna sıkı sıkı utunsunlar
ve seni anne yapsınlar
,iinnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ARKADAŞLAR BAZI KANALRIN ıZLEYıCı TEMSıLCıLıKLERıNıN MAıL ADRESLERı VE TEL NO
BELKı YATDIMCI OLANLAR OLUR NE DERSıNıZ

TEMSıLCı e-mail ADRESı
ATV OSKAY ALPTÜRK 0212 354 41 00 izleyicitemsilcisi@atv.com.tr
CNN TÜRK YALIM ERALP 0212 413 57 47 yalime@cnnturk.com.tr
CNBC-e /NTV TAYFUN ERTAN 0212 335 40 35 tayfun.ertan@ntv.com.tr
CıNE 5 BAHADIR GÖKÇEN 0212 448 50 00 izleyicitemsilcisi@cine5.com.tr
EGE TV ERKAN KOCABAŞ 0232 444 03 43 izleyicitemsilcisi@egetv.com.tr
FLASH TV YALÇIN ÇAKIR 0212 256 82 82 izleyicitemsilcisi@flashtv.com.tr
HABERTÜRK ALı ÇAĞATAY 0212 313 63 00 izleyicitemsilcisi@haberturk.com
KANAL D ÖZLEM LEVANTE 0212 413 51 11 izleyicitemsilcisi@kanald.com.tr
KANAL 7 ıLKER YILMAZ 0212 612 90 90 izleyicitemsilcisi@kanal7.com
KANAL 1 Koray BERKıN 0212 313 60 00 izleyicitemsilcisi@kanal1.com.tr
KANALTÜRK Mehmet KAYSERıLı 0212 355 85 00 izleyicitemsilcisi@kanalturk.com.tr
KRAL TV NAMIK KASAPBAŞOĞLU 0212 335 00 00 izleyicitemsilcisi@kraltv.com.tr
KANAL A ZEYNEP ZELAN 0312 317 65 65 izleyicitemsilcisi@kanala.com.tr
KON TV HÜSEYıN KÖK 0332 350 40 00 izleyicitemsilcisi@kontv.com.tr
MTV Efsun GÜL 0212 368 19 00 izleyicitemsilcisi@mtv.com.tr
NUMBER ONE TV CEM AKGÜN 0216 425 36 40 izleyicitemsilcisi@numberone.com.tr
POWERTÜRK DURSUN GÜLERYÜZ 0216 554 04 00 izleyicitemsilcisi@powerturk.com
SHOW TV MUSTAFA AKSOY 0212 355 01 01 izleyicitemsilcisi@showtv.com.tr
STAR TV FERYAL PERE 0212 413 50 00 izleyicitemsilcisi@startv.com.tr
SAMANYOLU TV ABDULLAH BAĞ 0216 524 95 24 izleyicitemsilcisi@samanyolu.tv
SKY TÜRK BORA AKÇıL 0212 449 07 00 izleyicitemsilcisi@skyturk.tv
TRT Zafer ERKMAN 0312 490 43 00 izleyicitemsilcisi@trt.net.tr
FOX ADEM ERDOĞAN 0212 454 56 00 izleyicitemsilcisi@fox.com.tr
Tempo Tatlıses TV Zehra Hayat KAM 0212 283 07 67 zehra@tatlises.com.tr
TV8 SERKAN DUYGU 0212 288 51 52 izleyicitemsilcisi@tv8.com.tr
Yaban TV TOLGA ERATAK 0212 324 47 91 izleyicitemsilcisi@yabantv.com
TV 24 Ali DEGERMENCı 0212 496 20 00 izleyicitemsilcisi@yirmidort.tv

Son düzenleme:
hoş buldum canım
neyin var
yalnızlıktanmımı yoksa

evet yanlızlıktan ağlıyom bilmiyorum neden mafoldumbenmafoldumben ya şu genelge cok canımı sıkıyor ya bunca yıldan sonra karar verdik yaptırcaz biliosun sende ayarladık kendimizi hadi 1 tane nası tutarya boşa mı kürek çekcez biz şimdi gerçi biz cuma gittik doktora olsa derdi diye düşünüyorum hiç bahsetmedi 3 tane koycaz dedi bana bu konudan hiç bahsetmedi kafayı yiycem şansa bakya off ya naptı eşin gittimi senin sende yanlzımısın

canım maden tedaviye başlıyorsun kafana her şeyi çok fazla takma bu bir ikinciside hanüz resmi gazetede yayınlamadı yani yassalaşmadı ama bu genelge hayatımıza girecek
belkide siz yaptırken daha uyguanmaya başlanmamışolur
ama elimizi çabuk tutup sesimizi duyurmalıyız ki arkadan gelenler tekrar denmek isteynlerde madur olmasınlar

AMİN AMİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aşılama yapıldı salı ya hastalanacağım yada test yaptırıp hayırlı haberi alacağım :)

kız inan erkeklerin hepsi aynı bazen bende çok kızıyorum ama benimki hemen kandırıyor beni hehe

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ÇİFT ÇİGİYİY GÖRÜRSÜN :Saruboceq::Saruboceq:
SONRA GELSİN :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

evet evet ben attım mail hepsine yukardakilere atmadım ama daha herkes öle diyor sen yaptırırsın yasalaşmadan diyolar birde biz bu yasa yokken başladıkya bizim kazanlımış hakkımız var diye biliyorum uygulanmıyabilir diyolar ama ya olmazsa ya tutmazsa tekrar denediğimizde ya yeni deneyecekler kendimi düşünemem herkes için geçerli herkes adına üzülüyorum

sen naptın bu arada ben programım bellli oldu 10 martta iğnelre başlıyoruz iğneleri aldık yarın benim 14 eşimin 3 tane testi var onlar yapılacak

canım geçmiş olsun
amin inşşşşşşşşşş
canım bu mail atığın yelerin mail aderslerini buradaki arkadaşlarla paylaki bizlerde mail atalım ne kadar çok mail atarsak okadar iyiydir

canım tahlileri vardim perşebe günde sulu ultarson yapılacak sonucuna göre kara veecek dr ama büyük ihtimalle marttaki adetinde başlarız dedi dr
hayırlısı bakalım

ben şimdi çıkıyorum
yeğenim grip olmuş nu görmeye gideceğim

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRR
LÜTFEN MAİL ATACAĞIMIZ ATIĞIMIZ ADRESLERİ BURADAN PAYLAŞALIM VE BURADAKİ BÜTÜN ARKADAŞLAR MAİL ATSINLAR
BU HAPİMİZİN SORUNU

HER -ŞEY-ÇO-CUK-İÇ-İN

bana gelen bir maili paylaşmal istiyorum burda mail adreleri ve örnekler var yardımıcı olur umarım

Sayın elmas

Size yeni çıkacak tüp bebek genelgesi ile ilgili yazıyorum.

Bildiğiniz gibi yeni tüp bebek genelgesi çıktıktan sonra eğer 35 yaşından gençseniz tüp bebek tedaviniz de kaç yumurta elde edilmiş ve döllenmiş olursa olsun bir tek embiryonuz rahiminize yerleştirilecek.

Dernek olarak 35 yaşından once yumurta rezervinin durumuna ve erken menapoz riski taşıyan hastaların 35 yaş sonrası gibi 2 yada 3 embiryo yerleştirilmesini istedik.

Biz Çocuk ıStiyorum Dayanışma Derneği Ekibi olarak gerekli müracaatları yaptık. Ama bir dernek olarak tek müracaat yapmanın hiç bir anlamı yok. Tek ses ve tek vucut olduğumuzu göstermeliyiz.Mutlaka olaydan etkilenecek olan çiftlerin bu konuda görüşlerini yazmaları gerekiyor.Yoksa bu genelge bu şekilde çıkacak..

Haftaya Çarşamba günü Ankaraya gideceğiz. Bu konu ile ilgili görüşebileceğimiz herkesle Bakan dahil görüşmeye ve sıkıntımızı anlatmaya çalışacağız.

Eğer sizden onlara hiç mail gelmez ise benim tek başına orada olmamın hiç bir anlamı olmayacaktır.

Bütün üyelerimiz mail atmalı yada fax çekmeli ki biz değil , Ankarada bu konu ile yetkili kişiler kendileri açıp bizi görüşmeye çağırsınlar. Gazete ve televizyon sık sık haber yapsın. Biz yalnız değiliz, hep birlikteyiz ve çok mubarek bir şey için : aile olmak ,anne ve baba olmak için mücadele ediyoruz. Herkes bizimle birlikte olmalı ,destek vermeli, bilmeden de olsa kimse önümüze aşamayacağımız engeller koymamalı .

2005 yılından tüp bebek tedavilerini devletin desteklemesi için nasıl yoğun bir mail atağı yapıldı gene aynısı olmalı

Hepinizden desteklerinizi esirgememenizi rica ediyorum.Sağlık Bakanlığında tanıdıklarınız varsa şahsen açın ve bu konuyu konuşun.Bu maili atabildiğiniz herkese atın onlarda yollasınlar.Lütfen tanıdıklarınıza mail zinciri yapınız .Çok önemlidir.

Şimdiden vereceğiniz destekler için teşekkür ediyorum.

Bununla ilgili sitede forum sayfamızda bölüm açılmıştır. Linki. Tüp bebek tedavileri yeni genelge

Sevgilerimle

Sibel Tuzcu

Çocuk ıstiyorum

Dayanışma Derneği (ÇıDER)
Başkanı

Örnek yazılar yazdık ; Siz kendiniz de yazabilirsiniz.Önemli olan herkesin ufak da olsa bir şey yazıp konunun önemini anlatmasıdır.

Başbakanımıza cumhurbaşkanına sağlık bakanımıza ak partiye,ak parti kadın kollarına Mecis Sağlık komisyonuna ve gazetelere ayrı ayrı lütfen yollayınız.Mail bilgileri örnek yazıların altında verilmiştir.

Sayın ................

Yeni çıkacak tüp bebek tedavileri genelgesinde tüp bebek tedavilerinde 35 yaş altı ilk tedavide tek embiryo, tedavi negatife olduğunda ikinci tedavide iki embiryo koyulacağı,35 yaş üstü olanlarda 2 embiryo verileceği şeklinde Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürü Sn.ırfan Şencanın bir açıklaması olmuştur. Bu uygulama hamile kalma,anne ve baba olma imkanımızı tamamen yok etmektedir.

Tüp bebek tedavisi masraflarının önemli bir bölümünü zaten çiftler karşılamaktadır. Bir çok kişi tüp bebek raporu alamadan kendi parası ile tedavi görmekte ve ilaçlarını almaktadır. Bütün tedavilerimiz bile devlet tarafından karşılansa gene de bu uygulama kadın açısından büyük zorluklar taşımaktadır Tüp bebek tedavileri yapılırken kadın çok yüklü miktarlarda hormon yüklenmektedir. Maddi ve manevi olarak çok yıpranmaktadır..Tek embiryo koyulması merkezlerin başarı şansını çok düşürecek ve zaten büyük zorluklarla bu yüksek meblağları toplamış olan kişiler belki de bir daha hiç bir zaman tedavi olmak imkanını yakalayamayacaktır. Tedavi eğer negatife olursa kadına tekrar tekrar aynı hormonlar yüklenerek denemeler yapılacaktır.

Çocuk ıstiyorum Dayanışma Derneği (Çider) ve Çocukıstiyorum.com internet sitesi üyeleri olarak Tüp bebek Genelgesinde bu bölümün tekrar gözden geçirilmesini ve yaş ve yumurta rezervine gore 2- yada en fazla 3 embiryonun verilmesi şeklinde degiştirilmesini rica ediyoruz.

Saygılarımızla

Gazetelere örnek yazı

Sayın Basın temsilcisi

Yeni çıkacak tüp bebek tedavileri genelgesinde tüp bebek tedavilerinde 35 yaş altı ilk tedavide tek embiryo, tedavi negatife olduğunda ikinci tedavide iki embiryo koyulacağı,35 yaş üstü olanlarda 2 embiryo verileceği şeklinde Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürü Sn.ırfan Şencanın bir açıklaması olmuştur. Bu uygulama hamile kalma, anne ve baba olma imkanımızı tamamen yok etmektedir.

Tüp bebek tedavisi masraflarının önemli bir bölümünü zaten çiftler karşılamaktadır. Bir çok kişi tüp bebek raporu alamadan kendi parası ile tedavi görmekte ve ilaçlarını almaktadır. Bütün tedavilerimiz bile devlet tarafından karşılansa gene de bu uygulama kadın açısından büyük zorluklar taşımaktadır Tüp bebek tedavileri yapılırken kadın çok yüklü miktarlarda hormon yüklenmektedir. Maddi ve manevi olarak çok yıpranmaktadır..Tek embiryo koyulması merkezlerin başarı şansını çok düşürecek ve zaten zorlukla bu yüksek meblağları toplamış olan kişiler bir daha hiç bir zaman tedavi olmak imkanını yakalayamayacaktır. Tedavi eğer negatife olursa kadına tekrar tekrar aynı hormonlar yüklenerek denemeler yapılacaktır.

.

Çocuk ıstiyorum Dayanışma Derneği (Çider) ve Çocukıstiyorum.com internet sitesi üyeleri olarak Tüp bebek Genelgesinde bu bölümün tekrar gözden geçirilmesini ve yaş ve yumurta rezervine gore 2- yada en fazla 3 embiryonun verilmesi şeklinde degiştirilmesine destek için sizden ricamız bu konunun üzerinde önemle durmanızı ,haber yapmanızı ve düzeltilmesine destek olmanızı rica ediyoruz.

Saygılarımızla

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal ışler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

ARKADAŞLAR MSNYE GELEN MAİL AYNEN KOPYALIYORUM

Size yeni çıkacak tüp bebek genelgesi ile ilgili yazıyorum.

Bildiğiniz gibi yeni tüp bebek genelgesi çıktıktan sonra eğer 35 yaşından gençseniz tüp bebek tedaviniz de kaç yumurta elde edilmiş ve döllenmiş olursa olsun bir tek embiryonuz rahiminize yerleştirilecek.

Dernek olarak 35 yaşından once yumurta rezervinin durumuna ve erken menapoz riski taşıyan hastaların 35 yaş sonrası gibi 2 yada 3 embiryo yerleştirilmesini istedik.

Biz Çocuk İStiyorum Dayanışma Derneği Ekibi olarak gerekli müracaatları yaptık. Ama bir dernek olarak tek müracaat yapmanın hiç bir anlamı yok. Tek ses ve tek vucut olduğumuzu göstermeliyiz.Mutlaka olaydan etkilenecek olan çiftlerin bu konuda görüşlerini yazmaları gerekiyor.Yoksa bu genelge bu şekilde çıkacak..

Haftaya Çarşamba günü Ankaraya gideceğiz. Bu konu ile ilgili görüşebileceğimiz herkesle Bakan dahil görüşmeye ve sıkıntımızı anlatmaya çalışacağız.

Eğer sizden onlara hiç mail gelmez ise benim tek başına orada olmamın hiç bir anlamı olmayacaktır.

Bütün üyelerimiz mail atmalı yada fax çekmeli ki biz değil , Ankarada bu konu ile yetkili kişiler kendileri açıp bizi görüşmeye çağırsınlar. Gazete ve televizyon sık sık haber yapsın. Biz yalnız değiliz, hep birlikteyiz ve çok mubarek bir şey için : aile olmak ,anne ve baba olmak için mücadele ediyoruz. Herkes bizimle birlikte olmalı ,destek vermeli, bilmeden de olsa kimse önümüze aşamayacağımız engeller koymamalı .

2005 yılından tüp bebek tedavilerini devletin desteklemesi için nasıl yoğun bir mail atağı yapıldı gene aynısı olmalı

Hepinizden desteklerinizi esirgememenizi rica ediyorum.Sağlık Bakanlığında tanıdıklarınız varsa şahsen açın ve bu konuyu konuşun.Bu maili atabildiğiniz herkese atın onlarda yollasınlar.Lütfen tanıdıklarınıza mail zinciri yapınız .Çok önemlidir.

Şimdiden vereceğiniz destekler için teşekkür ediyorum.

Bununla ilgili sitede forum sayfamızda bölüm açılmıştır. Linki. Tüp bebek tedavileri yeni genelge

Sevgilerimle

Sibel Tuzcu

Çocuk İstiyorum

Dayanışma Derneği (ÇİDER)
Başkanı

Örnek yazılar yazdık ; Siz kendiniz de yazabilirsiniz.Önemli olan herkesin ufak da olsa bir şey yazıp konunun önemini anlatmasıdır.

Başbakanımıza cumhurbaşkanına sağlık bakanımıza ak partiye,ak parti kadın kollarına Mecis Sağlık komisyonuna ve gazetelere ayrı ayrı lütfen yollayınız.Mail bilgileri örnek yazıların altında verilmiştir.

Sayın ................

Yeni çıkacak tüp bebek tedavileri genelgesinde tüp bebek tedavilerinde 35 yaş altı ilk tedavide tek embiryo, tedavi negatife olduğunda ikinci tedavide iki embiryo koyulacağı,35 yaş üstü olanlarda 2 embiryo verileceği şeklinde Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürü Sn.İrfan Şencanın bir açıklaması olmuştur. Bu uygulama hamile kalma,anne ve baba olma imkanımızı tamamen yok etmektedir.

Tüp bebek tedavisi masraflarının önemli bir bölümünü zaten çiftler karşılamaktadır. Bir çok kişi tüp bebek raporu alamadan kendi parası ile tedavi görmekte ve ilaçlarını almaktadır. Bütün tedavilerimiz bile devlet tarafından karşılansa gene de bu uygulama kadın açısından büyük zorluklar taşımaktadır Tüp bebek tedavileri yapılırken kadın çok yüklü miktarlarda hormon yüklenmektedir. Maddi ve manevi olarak çok yıpranmaktadır..Tek embiryo koyulması merkezlerin başarı şansını çok düşürecek ve zaten büyük zorluklarla bu yüksek meblağları toplamış olan kişiler belki de bir daha hiç bir zaman tedavi olmak imkanını yakalayamayacaktır. Tedavi eğer negatife olursa kadına tekrar tekrar aynı hormonlar yüklenerek denemeler yapılacaktır.

Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği (Çider) ve Çocukİstiyorum.com internet sitesi üyeleri olarak Tüp bebek Genelgesinde bu bölümün tekrar gözden geçirilmesini ve yaş ve yumurta rezervine gore 2- yada en fazla 3 embiryonun verilmesi şeklinde degiştirilmesini rica ediyoruz.

Saygılarımızla

Gazetelere örnek yazı

Sayın Basın temsilcisi

Yeni çıkacak tüp bebek tedavileri genelgesinde tüp bebek tedavilerinde 35 yaş altı ilk tedavide tek embiryo, tedavi negatife olduğunda ikinci tedavide iki embiryo koyulacağı,35 yaş üstü olanlarda 2 embiryo verileceği şeklinde Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürü Sn.İrfan Şencanın bir açıklaması olmuştur. Bu uygulama hamile kalma, anne ve baba olma imkanımızı tamamen yok etmektedir.

Tüp bebek tedavisi masraflarının önemli bir bölümünü zaten çiftler karşılamaktadır. Bir çok kişi tüp bebek raporu alamadan kendi parası ile tedavi görmekte ve ilaçlarını almaktadır. Bütün tedavilerimiz bile devlet tarafından karşılansa gene de bu uygulama kadın açısından büyük zorluklar taşımaktadır Tüp bebek tedavileri yapılırken kadın çok yüklü miktarlarda hormon yüklenmektedir. Maddi ve manevi olarak çok yıpranmaktadır..Tek embiryo koyulması merkezlerin başarı şansını çok düşürecek ve zaten zorlukla bu yüksek meblağları toplamış olan kişiler bir daha hiç bir zaman tedavi olmak imkanını yakalayamayacaktır. Tedavi eğer negatife olursa kadına tekrar tekrar aynı hormonlar yüklenerek denemeler yapılacaktır.

.

Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği (Çider) ve Çocukİstiyorum.com internet sitesi üyeleri olarak Tüp bebek Genelgesinde bu bölümün tekrar gözden geçirilmesini ve yaş ve yumurta rezervine gore 2- yada en fazla 3 embiryonun verilmesi şeklinde degiştirilmesine destek için sizden ricamız bu konunun üzerinde önemle durmanızı ,haber yapmanızı ve düzeltilmesine destek olmanızı rica ediyoruz.

Saygılarımızla

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

hadi bakalım canım hayırlısı herkese ediyorum inşllah istediğin gibi gelişir tedavin canımmm

çok saol melony cim inşallah canım yaaaa hayırlısıyla bi bitseydi iğneler delik deşik oldum çiçek bile sulanır benimle he hehehehehbilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…