Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım yyaaaaaaa BU GÜN NGECELEYİN BENDE DÜŞÜNÜRKEN KİMLERDEN YARDIM İSTEYE BİLİRİZ DİYE AKLIMA ESRA CEYHAN GELDİ BENCEDE ÇOCUK KONUSUNDA SORUN YAŞAYALA BİZİ DAHA İYİ ANLAYACAKLARDIR AMA BEN HEP SÖLÜYORUM TV VE MEDAYAYI ARKAMIZA ALMALIYIZ AYNI GÜN AYNI PROĞRAMA MAİL ATMALIYIZ KİŞ DİKKAT ÇEKSİN BİLMİYORUM SİZLER NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONUDA
BENDE BU KONU İÇİN AYRICA BİR TOPİK AÇIĞ ORADAN DEVAM ETSEK DAHA İYİ OLURMUŞ GİBİ GELİYOR

ya kizlar aranizida mail gonderen olmadi mi hala

canım dün ben topiğiğe yazdıktan sonra her yere mail attım ve infertilite tüp bebk topiklerinede girip tek tek yazdım lütfen sizlerde yazın diye
inşşş birileri duyup yazmıştır

arkadaşlar bu konuda ne sölesek haklıyız
ama kızgılıkla değilde düşünerek mantıklı bir şekilde ve hep beraber yol almalıyız
evet çocuk istiyoruz
evet devletin desteğine ihtiyacımız var
biz hakkımız olmayan bir lşeyi değil hakkımız 0olanı
annelik hakımızı istiyoruz
ve elimizden geleni yapalım

arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

yeterciğim merhaba canım yazdıklarını okudumda canım nur ertürk e de mail atabiliriz ben bi kere attım okumuştu çünkü.perşembe günleri oraya dr aret kamar geliyor mutlaka okur bence.

yeterciğim merhaba canım yazdıklarını okudumda canım nur ertürk e de mail atabiliriz ben bi kere attım okumuştu çünkü.perşembe günleri oraya dr aret kamar geliyor mutlaka okur bence.

canım olur mail adresini diğerlerinin iine ekleyelim

canım bu arada kendini çok strese koyma kafana takma senin pazaratsi teansefin var

kızlar selam..nasılsınız?uzun süreden beri giremiyorum.hbr veriyim dedim...
yaptırdığımız genetik kan testi sonucunda MTHFR 1298 mutasyonu çıktı bende homozigot olarak.yani pıhtılaşma bozukluğu bir tür.kanım erken pıhtılaşıyormuş.yücel bey bana ayrıyetten folikasit ve kan sulandırıcı vereceğini söyledi.inşallah hepimiz bir bir meleklerimize kavuşuruz.
yeri gelmişken yeni çıkacak olan tüp bebek genelgesinden sanırım hbrinz vardır.
ben bimere,cumhurbaşkanlığına,sağlık bakanlığına,oranın müsteşarlarına ve fatma şahine(bu konuda bize yardım edebilecek bir milletvekili) bu konuyla ilgili olarak ayrı ayrı mailler attım.hepimiz sesimizi çıkartırsak faydalı olacağını düşünüyorum.bu genelge benim de çok canımı sıktı ne yazıkki.ama sesimizi çıkarmalıyız.yoksa bunlar çiğ çiğ yer bizi..

selam kızlar
papatyacım hadi bakalım hayırlısı inşallah bundan sonrası daha iyi olur canım

slm kızlar ya neler olmuş şu genelgeye felaket kızıyorum neler yapabılırız ya 1embrıyo olurmu yakötükedihüso
fadık canım adet oldum 25 mart yenı tarıhım pazar gunu annemle turbe zıyaretlerıne gıttık hepnız ve kendım için dua ettım:Saruboceq:

evet canım mantıklı esra ceyhan bu konuda cok hassas arkamızda durur cünkü o cok ilgilenior denemekten zarar gelmez kaydirigubbakcemile5

kızlar neerdesiniz gelin hadi yaa cok sıkıldım eşim deli etcek benii yasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni hergece erkenden yatıyor saat 8 den beri uyur yaaa akannehirakannehir ve uyuyor ben yatmaya kaldırıyourm ama bölede cok sıkıcı oluyor off ya bu erkekler hepmi böle

kıs vallah benim eşimde uyudu erkenden... sıkıntıdan stresden patlayacağım. ya salı hadi gel ama günler değil saatler bile geçmek bilmiyor. offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…