Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar sanırım artık bebiş için doktora giderken psikolog dan da randevu alma aşamasına geldim.....sinirlerim iyice yıprandı. Allah ım bana ve benim gibi isteyen tüm kullarına caba sarfedenlere bebiş uğruna gözyaşı dökenlere yürekden isteyenlere gerçekden gözü gibi bakabileceklere anne baba olmayı nasip eyle. kimseyi açlıkla yoksullukla hastalıkla bebişsizlikle sınama sana sığınıyoruz allahım. bizleri koru... aminnnnnnnn

kıs hepsi böyle sanırım benimkide işden gelir yemek yer şöyle uzanayım der çekyata uzanır uyuyakalır 1 2 saat sonra kaldırırım kalkar sonra cin gibi olur ee 12 gibide benim uykum gelir u defa beni yatırmaz:) saat 3 otur yat sabah kaldır işe yolla sonra ben cup yatağa 12de kendime geliyorum hergün böyle....

walla benimki kalkmaz
kalkarsada hiç umursamam kusura bakmasın saat 8 dede kaldırırım yatırmam öle kahvaltısını yapsın gitsin uğraşamam uyutmazsada kızarım hiç çekemem wallaalsanaalsanasmile şuan kızgınım ona neden bilmiom aslında biliomm cok rahat yaa öldürüyo beniiikötükedihüsokötükedihüso bu arada salı gunu ne olcak ki salıyı bekliosun???

aşılama yapıldı salı ya hastalanacağım yada test yaptırıp hayırlı haberi alacağım :)

kız inan erkeklerin hepsi aynı bazen bende çok kızıyorum ama benimki hemen kandırıyor beni hehe

ya eşim bu akşam bir laf söyledi erkeklerin düşüncesiyle ilgili. dedimki çok rahatsın ve bu rahatlığın beni rahatsız ediyor. dedi ki : bir ülke düşün en tepedeki başbakan ağlıyor halk napsın ağlar. başbakan her şeye rağmen her olumsuzluğa rağmen dik olmalı evet belki rahat diyecek millet onun için ama o rahat olmalıki halkda en azından bir nepze rahatlık hiseetsin. ama başbakan ağlarsa vah vah oh oh derse halk biter kaos başlar . işde biz erkekler siz bayanların yapamadığını yapmak zorundayız . içimiz kanağlasada ayakda dik durmalıyızki bize güvenen eşlerimizin içini bir nebze rahatlatabilelim...

uzun oldu ama erkekler sanırım böyle düşünüyorlar. buda tavırlarına yansıyor. bizde sinir oluyoruz:)

aşılama yapıldı salı ya hastalanacağım yada test yaptırıp hayırlı haberi alacağım :)

kız inan erkeklerin hepsi aynı bazen bende çok kızıyorum ama benimki hemen kandırıyor beni hehe

rabbim gönül muradını versin inşallah walla beni hiç kandıramaz asla oyuna gelmem desemde yalan aklinialirimsmileaklinialirimsmilesositosositosositososito:jeyyar::jeyyar:arada kanıyom:kedi::kedi:

kız kanmayıp napacağız bazen kanmasakda kanmış gibi yapacağızki yuvarlanıp gideceğiz...:) benim eşim Allahım razı olsun binkez yemek yapar yemek yaptığında bulaşığı yıkar evleneli nerdeyse 3 yıl olacak inan 1yıldan fazlası dışarıda yemeğe çıkartmışdır. bu akşam dışarda yiyelim dediğimde hiç kırmaz bir kere hayır demedi. aşırı ilgili ki bazen bu ilgisi sıkıyor.. dılarda farklı birşey yedi diyein inan haftası geçmeden burda böyle birşey yedim arkadaşlarla der götürür. hele yazın evde oturalım yeter diye isyan ederim ... işde bundan çocuğu çok istiyorum.biliyorumki mükemmel bir baba olacak duyarlı hassas. sevgi dolubir baba olur eşim despot baba bozuntularından olmaz. Allah ım eşime baba olmasını nasip eyle tabi benden:) başkasından değil:)amin.

amin canım amin yanii dediğin gibi kanmış gibi yapıyoz yatsada uyusa dediğim çok olur kandığım durumlardada:jeyyar: bak aynısı beniim eşimdede var dediğin gibi hatta ben vicdan azabı duyuyorum dıışarda çok yemek yediğimizden para biriktiremiyoruz diye annem hep işten değil dişten artar derdi o geliobazen aklıma biz ondan artıtamıyoz mu aceba diye... dediğin gibi yemek konusunda gelir yapar yer yıkar şöle diyim ben memleketen dönecek olduğumda evi güzel temizler bana hiç iş bırakmaz dediğin gibi süper bir baba olur ve cok istiyor rabbim onada bir evlat versin üzülüyor biliorum neyse bak sinirim geçti eşime kıssss opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canim tek ses olmaliyiz
ama birseyleri hemen yapalim

canim hemen bir topik de acalim

kızlar benim dün adet geldi ve dr a gittim hemen gonal-f ve lucrin beraber devam ediyoruz 1 hafta kadar sürecek sanırım dua edin bana nolur bol bol ki yumoşlarım büyüsün emi teyzeleri

kızlar benim dün adet geldi ve dr a gittim hemen gonal-f ve lucrin beraber devam ediyoruz 1 hafta kadar sürecek sanırım dua edin bana nolur bol bol ki yumoşlarım büyüsün emi teyzeleri

hadi bakalım canım hayırlısı herkese ediyorum inşllah istediğin gibi gelişir tedavin canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…