kızlar neerdesiniz gelin hadi yaa cok sıkıldım eşim deli etcek benii yasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni hergece erkenden yatıyor saat 8 den beri uyur yaaa akannehirakannehir ve uyuyor ben yatmaya kaldırıyourm ama bölede cok sıkıcı oluyor off ya bu erkekler hepmi böle
kıs hepsi böyle sanırım benimkide işden gelir yemek yer şöyle uzanayım der çekyata uzanır uyuyakalır 1 2 saat sonra kaldırırım kalkar sonra cin gibi olur ee 12 gibide benim uykum gelir u defa beni yatırmaz:) saat 3 otur yat sabah kaldır işe yolla sonra ben cup yatağa 12de kendime geliyorum hergün böyle....
aşılama yapıldı salı ya hastalanacağımyada test yaptırıp hayırlı haberi alacağım :)
kız inan erkeklerin hepsi aynı bazen bende çok kızıyorum ama benimki hemen kandırıyor beni hehe
kız kanmayıp napacağız bazen kanmasakda kanmış gibi yapacağızki yuvarlanıp gideceğiz...:) benim eşim Allahım razı olsun binkez yemek yapar yemek yaptığında bulaşığı yıkar evleneli nerdeyse 3 yıl olacak inan 1yıldan fazlası dışarıda yemeğe çıkartmışdır. bu akşam dışarda yiyelim dediğimde hiç kırmaz bir kere hayır demedi. aşırı ilgili ki bazen bu ilgisi sıkıyor.. dılarda farklı birşey yedi diyein inan haftası geçmeden burda böyle birşey yedim arkadaşlarla der götürür. hele yazın evde oturalım yeter diye isyan ederim ... işde bundan çocuğu çok istiyorum.biliyorumki mükemmel bir baba olacak duyarlı hassas. sevgi dolubir baba olur eşim despot baba bozuntularından olmaz. Allah ım eşime baba olmasını nasip eyle tabi benden:) başkasından değil:)amin.
canım yyaaaaaaa BU GÜN NGECELEYİN BENDE DÜŞÜNÜRKEN KİMLERDEN YARDIM İSTEYE BİLİRİZ DİYE AKLIMA ESRA CEYHAN GELDİ BENCEDE ÇOCUK KONUSUNDA SORUN YAŞAYALA BİZİ DAHA İYİ ANLAYACAKLARDIR AMA BEN HEP SÖLÜYORUM TV VE MEDAYAYI ARKAMIZA ALMALIYIZ AYNI GÜN AYNI PROĞRAMA MAİL ATMALIYIZ KİŞ DİKKAT ÇEKSİN BİLMİYORUM SİZLER NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU KONUDA
BENDE BU KONU İÇİN AYRICA BİR TOPİK AÇIĞ ORADAN DEVAM ETSEK DAHA İYİ OLURMUŞ GİBİ GELİYOR
canım dün ben topiğiğe yazdıktan sonra her yere mail attım ve infertilite tüp bebk topiklerinede girip tek tek yazdım lütfen sizlerde yazın diye
inşşş birileri duyup yazmıştır
arkadaşlar ben müge anlıya mail attım ama cevap gelmedi
uğur dündar bencede olabilirmişigibi geliyor
kızlarrr gunaydın herkese iyi pazarlar canlarrr
kızlar benim dün adet geldi ve dr a gittim hemen gonal-f ve lucrin beraber devam ediyoruz 1 hafta kadar sürecek sanırım dua edin bana nolur bol bol ki yumoşlarım büyüsün emi teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?