slm arkadaslar, artik araniza donuyorum, bu sabah internet hattim tekrar acildi ve tabiki bende size kosa kosa geldim:sm_cool:
insallah bundan sonra sorun olmaz...
bugun benim saat 2'de tup doktorumda randevum var, esimde cift tarafli varikosel oldugunu turkiyede ogrendimizi soylicem, bide artik 7denemeden sonra hala olmuyo bu yuzdende laparoskopi isteyecem bakalim artik ne diyecek..
slm arkadaslar, artik araniza donuyorum, bu sabah internet hattim tekrar acildi ve tabiki bende size kosa kosa geldim:sm_cool:
bugun benim saat 2'de tup doktorumda randevum var, esimde cift tarafli varikosel oldugunu turkiyede ogrendimizi soylicem, bide artik 7denemeden sonra hala olmuyo bu yuzdende laparoskopi isteyecem bakalim artik ne diyecek..
merhaba kizlar
bu ay tedavideki arkadaslarimiz cok fazla masallah
Allah'im insallah hepinizden mujdeli haberler duymamizi nasip etsin:Saruboceq:
evet canim bende oyle diyorum en azindan nedenini bilsek, bilmemek ve acabalara takilip kalmak daha zor....4-5senedir bu tedavilerin icindeyiz esime spermiogram harici hic bisey yapilmadi, bize hep morfolojik dendi ama neden ileri geliyo hiç bakmadilar, turkiyede cift tarafli ve ilerlemis varikosel ortaya cikti, simdi ameliyat için urologtan haber bekliyorz.....
senin tedavin ne asamada?
ben baya uzak kaldimda bilmiyorumkismile
ARKADAŞLAR BAKIN BİR ARKADAŞIMIZ TOPK AÇMIŞ HEPİMİZİ BEKLİYOR DESTEK İÇİN Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (8 mart kadınlar gününde yasaya karşı mail atalım..herkes buraya...)
arkadaşlar hepinizi bekliyoruz
ARKADAŞLAR BAKIN BİR ARKADAŞIMIZ TOPK AÇMIŞ HEPİMİZİ BEKLİYOR DESTEK İÇİN Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (8 mart kadınlar gününde yasaya karşı mail atalım..herkes buraya...)
arkadaşlar hepinizi bekliyoruz
canim konu acilamiyor ki
silindimi yoksabilmiyorumkismile
hosbulduk canimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?