Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşgeldin canım hayırlısı olsun canım işte her doktorun ayrı bir yogurt yiyişi var demişlerdide inan mamıştım maalesef elelrine bakıyoruz kendimiz bazen bazı şeyleri çabalayarak ogreniyoruz ama vardır bundada bir hayır bitanem. umarım sebebi bulabilirlerde hiç olmazsa ne oldugunu bilir ona göre bir tedavi uygulanır

canım hoşgeldin özledik seni artık aramızda olmana çok sevindim inşallah bugün randevunda iyi geçer aslında haklısın onların aklına gelip sunu sana söylemedi gerekirken sen kendi derdine çareler arıyosun ya buda çok gıcık bi durum nerdeyse doktorlardan daha çok şey bilir olduk bu konuda gülsemmi ağlasammı bu duruma bende bilmiyorum

merhaba kizlar
bu ay tedavideki arkadaslarimiz cok fazla masallah
Allah'im insallah hepinizden mujdeli haberler duymamizi nasip etsin:Saruboceq:

evet canlar bende oyle diyorum en azindan nedenini bilsek, bilmemek ve acabalara takilip kalmak daha zor....4-5senedir bu tedavilerin icindeyiz esime spermiogram harici hic bisey yapilmadi, bize hep morfolojik dendi ama neden ileri geliyo hiç bakmadilar, turkiyede cift tarafli ve ilerlemis varikosel ortaya cikti, simdi ameliyat için urologtan haber bekliyorz.....
sizin tedaviler ne asamada?
ben baya uzak kaldimda bilmiyorumkismile

bu arada bu tupbebek hakkinda cok ogrendim yakinda kitap yazacam ))

Son düzenleme:

benim kısmetse yarın toplanıyo canım yumurtalarım. biliyosun ilk tedavimde sadece tek embiriyom kalmıştı ve dünya başıma yıkılmıştı ama şimdi şükürlerrr olsun 10 a yakın yumoşum toplanacakmış bu bile benim için çok çok fazla çunku rezerv azalması ve fsh yuksekliği var bende işte RABBİM belkide bu sefer banada 'OL' demek istemiştir. sabırla bekliyorum yapılacak bişey yok. umarım guzel sonuçlaır canımr andevunuz aslında doktorlar işlerine karışılmasına biraz sinir oluyolar ama dişli oldugunu görüncede dahada ilgileniyolar sorun çıkmaz inşallah

yeteeeeer, aa1, aymes, ayse57, becun, ozlem82do, Paticik, yosicim HERKES YUKARIYA

bende bugun kısmetse okkalı bir mail yazıp yolluycam ilgililere buradaki topiğe yazdıgımı sizede kopyalayım

çok saçma artık iyice saçmalıyolar.
ben ikinci tedavimdeyim devletten yardım almıyorum bana karışma hakıını nereden buluyorlar benim haklarımı nasıl bölyle kısıtlayabiliyorlar bir anlasam
aylarca çalışıp biriktirip zar zor borç içinde tedavi olupta bunu kısıtlamaları saçmalık ugrasacak başka işleri yok sadece tek sölenecek bu

hayırlı günler kızlar............

rabbim tedavideki bütün arkadaşlarıma gönüllerindeki muradı nasip eder birdaha tedaviye gerek kalmazda çifter çifter bebekler nasip eder inşallahhhhhhhhhhh.........

fadikçim benim adet dün teşrif etti... 1 mart eğer vaktinde gelirse 1 nisan tamda zamanı şaka yapıyom der yine gecikir uzatmalara kalır......düzenlersen sevinirim........

fadikcim senin tedavi ne oldu kız hangi aşamadasın baya geri kaldım inşallah sende kavuşursun minik meleğine

ozlemcim insallah 10 yumosun 10 embriyo olur canim....
gerci bazen tek embriyo yeter, benim en son toplamadan elde edilen 14embriyom vardida ne oldu sanki hala ellerim bombos, ama bazilarina tek embriyo yetebiliyo, insallah sana ve tedavide olan butun arkadaslarimizin yuzu guler...

ya kizlar bu yeni yasayla ben simdi belcikada kalkip turkiyeye tedaviye gelsem yani tamamen masraflar bana ayit olarak bunadami karisacaklar??

hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm şekerler,
nasılsınız, ne var ne yok bakeeemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…