Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar herkese merhaba buraya girerken bahçeci kliniyinin doktorları soruları cevaplıyormuş dogrumu hiç soru soran oldumu acaba

selam kızlar ben geldim.şükür kavuşturana:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:.günlerdir giremiyodum.hem gezmeye gidelim hemde eşimin tahlilini yaptıralım dedik,gezmeye gittikte tahlili yapmak kısmet olmadı.ha bu arada intnt. te bozuktu.giremiyodum.sizleri çok özledim.az kaldı çıldıracaktım nete giremiyom diye.inş güzel gel,şmeler olmuştur.

kızlar ben Çıkıyoruym ıyı bakın kendınıze

hoş geldin canım bizde merak ettimiştik nrede bu kız diye

hoş geldin canım bizde merak ettimiştik nrede bu kız diye

hoş buldum canım.sorma ya gezmeye gitmeden önce net bozuldu geldik yine bozuktu.az önce yapıldı.günlerdir beri kendimi öyle yanlız hissettim ki anlatılmaz.alışmışım ya buraya ayrı kalmak çok zor geldi.ohh be öyle mutluyum ki altın bulmuş gibi seviniyorum.

kızlar ben çıkıyorum kociş gelcek, dışarı çıkacaz, hazırlaniiim
kendinize iyi bakın öpüyorum iyi akşamlar...

iyi akşamlar.........

ben dr lara soru sordum hemen cevap geldi ilgililer yani hiç çekinmeden herşeyini yazabilirsin........baya ünlü bir klinik hem bu konunun uzmanları tüpbebeğin öncüleriymiş geçmişi güzel........belki ikna oluruz orada tedavi oluruz......
kismet olursa seneye tekrar tedavi olacağız baya uzun zaman ama ne yapalım şimdi imkanlarımız sınırlı belki o zamana kadarda şu yeni çıkan yasa değişir belkide tüpbebeği tamamen iptal eder devlet masrafı hiç karşılamaz artık şansımıza zaten özelde yaptırmayı düşünüyoruz bizimki hassas bir konu ince eleyip sık dokumamız şart......rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah cümlemizin

nerde canım o klinik yada hast. ne

selam kızlar nasılsınız özledim sizleri
selam canımopuyorumnanaktan
bizde özledik seniopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım...
bizde nermin nerelerde diyorduk...
iyi olda canım gerisi önemli değil....

arkadaşlar herkese merhaba buraya girerken bahçeci kliniyinin doktorları soruları cevaplıyormuş dogrumu hiç soru soran oldumu acaba
soru soran olmamış daha....
ama burdan bakabilirsiniz...
Bahçeci Kliniği - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

canım ben nisanın 7 sinde allah nasip ederse laparoskopi olacağım...

hoşgeldin canımopuyorumnanaktanşükür kavuşturana

herşey gönlünce yolunda gider inşallah canım...

bende başlayım diyordum ama oluyamam sanırım namazda kılamıyorum özür sayılırmı aceba kılsam okusam
canım aslında bu ilaçtan kaynaklanan birşey olduğu için özür sayılır...
çünkü bunun adet olmadığı belli...

ALLAH kabul etsin canım. bende salavatı tefriciye okuyorum inşallah yetiştiririm son 700 kaldı ama yarın toplaadna sonr akanamam olursa nasıl okurum bilmiyorum. bugun bitirmeye çalışıcam inşallah biter
savatı tefriciye hastaykende okunur canım....
çünkü bu ayet değil dua....

allah yardımcın olsun canım....
herşey yolunda gider inşallah....

oh oh maşallah temizlikte bitmiş....
güle güle kirlet canım....

kiracının gitmesine üzüldüm canım...
insan aynı binada oturan komşusuna alıştımı ayrılıkta zor oluyor....

selamlar kisaca yazip cikicam sitemde falan bulunmuycam gerek olmadigini dusunuyorum
beni listeden adi neyse herseyden silin beni merak eden oldumu yazan oldumu bilmiyorum ama ban ulasmak isteyen bir sekilde ulasir halimi falan sorardi oylede dusundum daha yenice eve geldim canimla ugrastim kac gundur merak edenede etmeyene tesekkurler allah herkese bu yolda yardim etsin
ben cok cektim kimseler bu kadar cekmesin allaha sukur bugun evime taburcu oldum
bu saatten sonra hic girmeyi dusunmuyorum bu topige herkese hayatta basarilarrrrrrrrrrrrr

arkadaşlar benim beklenmeyen adet tarihim 12 mart tarihi vermeyi unutmuşum bu arada hamişimiz var mı??

canım yarın 4e çeyrek varken bizim randevumuz.resmimi görmüştün zaten.uzun kıvırcık saçlarım kaydirigubbakcemile3 sen beni tanırsın herhalde..inşallah görüşebiliriz.opuyorumnanaktan

Arka mahalle ne oldu canım bilmiyorum ama geçmiş olsun bende uzun zamandır girmiyodum
hatırladığım kadarıyla seni seven arkadaşlar çoktu burda
onlarda kendi dertleriyle meşguller canım
sitemlerinde sende haklısın ama üzülme olur mu

bu arada herkese selamlar inş.iyisinizdir kızlar
ben herşeyi boşverdim hatta hiç bi şey yapmıyorum artık
eşimde bende daha huzurluyuz vakti gelince olur inş.stres adamı delirtiyor

yeteer bacım buraya 100 tl yazmışın yanlışmı yazdın sıfırını mı eksik yazdın naptın.eğer yanlış değilse yani 100tl ise kocaman bir yuuuuuuuuuuuuuhhhh çekecem.dalgamı geçiyolar yoksa.

canım ne oldu uzun zamandır girmiyodum sayfaları yeni okuyorum.ne oldu çok geçmiş olsun.tedavideydin.sonu kötü olmadı inş.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
balsuratımız hamıle oley beeeeeeeeeeee
:teytey::teytey::teytey:
balkafalı bebe gelcek:ecrin_bebek:

bu aksam duydugum en guzel haber, az once kendisinede yazdim aglasammi gulsemmi soktayim yaaa coooook sevindim
:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…