selam kızlar ben geldim.şükür kavuşturana:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:.günlerdir giremiyodum.hem gezmeye gidelim hemde eşimin tahlilini yaptıralım dedik,gezmeye gittikte tahlili yapmak kısmet olmadı.ha bu arada intnt. Te bozuktu.giremiyodum.sizleri çok özledim.az kaldı çıldıracaktım nete giremiyom diye.inş güzel gel,şmeler olmuştur.
hoş geldin canım bizde merak ettimiştik nrede bu kız diye
iyi akşamlar.........
ben dr lara soru sordum hemen cevap geldi ilgililer yani hiç çekinmeden herşeyini yazabilirsin........baya ünlü bir klinik hem bu konunun uzmanları tüpbebeğin öncüleriymiş geçmişi güzel........belki ikna oluruz orada tedavi oluruz......
kismet olursa seneye tekrar tedavi olacağız baya uzun zaman ama ne yapalım şimdi imkanlarımız sınırlı belki o zamana kadarda şu yeni çıkan yasa değişir belkide tüpbebeği tamamen iptal eder devlet masrafı hiç karşılamaz artık şansımıza zaten özelde yaptırmayı düşünüyoruz bizimki hassas bir konu ince eleyip sık dokumamız şart......rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah cümlemizin
selam canımopuyorumnanaktanselam kızlar nasılsınız özledim sizleri
hoşgeldin canım...selam kızlar ben geldim.şükür kavuşturana:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:.günlerdir giremiyodum.hem gezmeye gidelim hemde eşimin tahlilini yaptıralım dedik,gezmeye gittikte tahlili yapmak kısmet olmadı.ha bu arada intnt. te bozuktu.giremiyodum.sizleri çok özledim.az kaldı çıldıracaktım nete giremiyom diye.inş güzel gel,şmeler olmuştur.
soru soran olmamış daha....arkadaşlar herkese merhaba buraya girerken bahçeci kliniyinin doktorları soruları cevaplıyormuş dogrumu hiç soru soran oldumu acaba
canım ben nisanın 7 sinde allah nasip ederse laparoskopi olacağım...hayırlı günler kızlar............
rabbim tedavideki bütün arkadaşlarıma gönüllerindeki muradı nasip eder birdaha tedaviye gerek kalmazda çifter çifter bebekler nasip eder inşallahhhhhhhhhhh.........
fadikçim benim adet dün teşrif etti... 1 mart eğer vaktinde gelirse 1 nisan tamda zamanı şaka yapıyom der yine gecikir uzatmalara kalır......düzenlersen sevinirim........
fadikcim senin tedavi ne oldu kız hangi aşamadasın baya geri kaldım inşallah sende kavuşursun minik meleğine
hoşgeldin canımopuyorumnanaktanşükür kavuşturanaslm arkadaslar, artik araniza donuyorum, bu sabah internet hattim tekrar acildi ve tabiki bende size kosa kosa geldim:sm_cool:
insallah bundan sonra sorun olmaz...
bugun benim saat 2'de tup doktorumda randevum var, esimde cift tarafli varikosel oldugunu turkiyede ogrendimizi soylicem, bide artik 7denemeden sonra hala olmuyo bu yuzdende laparoskopi isteyecem bakalim artik ne diyecek..
canım aslında bu ilaçtan kaynaklanan birşey olduğu için özür sayılır...bende başlayım diyordum ama oluyamam sanırım namazda kılamıyorum özür sayılırmı aceba kılsam okusam
savatı tefriciye hastaykende okunur canım....ALLAH kabul etsin canım. bende salavatı tefriciye okuyorum inşallah yetiştiririm son 700 kaldı ama yarın toplaadna sonr akanamam olursa nasıl okurum bilmiyorum. bugun bitirmeye çalışıcam inşallah biter
allah yardımcın olsun canım....fadiğim benim adet geldi bugün..
yarın sabah hastaneye gidiyorum..
bir sonraki adet 27 si sanırım..
artık benim içinde geri sayım başlıyor..
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inş..
yeni genelge hakkında bende mail atmıştım bikaç kez..
inş vazgeçerler bu saçma sapan şeyden..
hepinizi çok öpüyorum..
temizliğimi bitirdim ufak tefek şeyler kaldı..
çok yoruldum bu kez nedense..
kiracımız da çıktı( transferden sonra yardımcı olur diye düşünüyordum kendisi demişti ama kısmet olmadı..
hayat şartları daha uygun bir eve taşındılar..
ben yine yalnız kaldım kızlarrr yaaaa üffffff.... mafoldumben
sağol canım inşallah iyi olur dediğin gibi
az gibi geldi sayı moralim bozuldu beraber başladığımız bi bayan vardı
onun yaşı daha ileri olmasına rağmen 15 yumoşu vardı:çok üzgünüm:
evet canım çarşamba günü yücel beyde oluıcam
saat kaçta gelicen sen çok sevinirim tanışırız inşallah
arkadaşlar bu gün yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim
arkadaşlar geçenlerde bimere tüp bebekle ilgili yazılar yazmıştık mail ler atmıştık
işte dün beni bir no aradı ve dediki siz bimere tüpbebekle ilgili bir başvuruda bulunmuşsunuz eedi bende evette siz kimsiniz dedimyaşadığım ilçedeki kaymakamlıktan aradığını ve bimerin kendileriyle iletişime geçtiğini gereknin kaymakamlık tarafından yapılacağını söledi bende tama dedim yarın gelin göüşelim dedi bende bu gün gittim kaymakamlığı ve durumu anlatım bana dedlerki size kaymakamlıktan tüp bebk yardımı yapılzacak
arkadaşlar
ellerindeki evraklara baktılar vveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet size 100 tl yrdım yapılacak dediler
selamlar kisaca yazip cikicam sitemde falan bulunmuycam gerek olmadigini dusunuyorum
beni listeden adi neyse herseyden silin beni merak eden oldumu yazan oldumu bilmiyorum ama ban ulasmak isteyen bir sekilde ulasir halimi falan sorardi oylede dusundum daha yenice eve geldim canimla ugrastim kac gundur merak edenede etmeyene tesekkurler allah herkese bu yolda yardim etsin
ben cok cektim kimseler bu kadar cekmesin allaha sukur bugun evime taburcu oldum
bu saatten sonra hic girmeyi dusunmuyorum bu topige herkese hayatta basarilarrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?