hoş buldum canım
çok şükür her şey yolunda dedi
tek sorun eşinin sper sayısın azlığı başka bir sorun yok dedi
mart ayındaki adettinde tüp bebk yapıyoruz dedi ilaçlarımı yazdı alında sana uzun protokol yapabilirdik ama hem senlik bir sorun olmamamsından hemde şu çıkacak olan genelge sana vurmasın diye kısa protokol yalım dedi
iinnnnnnnnnşşşşşşşşşşş
bu sefer her şey güzel olacak
iiinnnşşşşşşşşşşşşşşşş
slmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben geldim
sıkılmasın canın napalım allah buyuk fadikçimm hadi camı sil biran önce perden kırışmadan ser ben ıslak seriyorum kırışmıyor öle olunca ütüyede gerek kalmıyor
hoşgeldin şekera.s.slmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben geldim
hoş buldum canım
mart ayındaki adettinde tüp bebk yapıyoruz dedi ilaçlarımı yazdı alında sana uzun protokol yapabilirdik ama hem senlik bir sorun olmamamsından hemde şu çıkacak olan genelge sana vurmasın diye kısa protokol yalım dedi
iinnnnnnnnnşşşşşşşşşşş
iiinnnşşşşşşşşşşşşşşşş
evet kızlar yarın dahiliyeciye gidiyoruz doktorum dedi bu troid için eğer dahiliye doktoru uygun görürse başlıcaz yok ilaç tedavisi verirse biraz daha ertelioyuruz napalım yarın bakalım ne diycek doktor
canım eğer uygun değilse ertelemen inan senin için daha iyi olur...
sakın üzülme tamam mı....
çünkü olumsuz başlamaktansa birazcık ertelemek daha iyi....
hem değerin sınırda sayılır yani kolay düşecektir...
hakkında hayırlısı olsun...
arkadaşlar sibel hanımın yazısından azıcık kopyalıyorum:
Trabzon Mileltvekili Aile sağlık ve Sosyal işler Komisyon Başkanı Sn.Cevdet Erdöl�e görüşme yaptım. Cevdet Bey;Bu genelgeyi hazırlayan danışman grup tamamen uzman doktorlardan önemli tıp adamlarından oluşturuldu. Onlara özellikle kadının 35 yaş öncesi gebe kalma şansları soruldu ve bu konu çok tartışıldı dedi. Hemen bütün uzmanlar 35 yaş öncesi kadınların tüp bebek tedavisinde hamile kalma şanslarının bir embiryo ile % 40 ,iki embiryo ile % 48 olduğunu belirttiler.% 8 birimlik artış çok yüksek olmadığından bir embiryo uygun görüldü.
gerçekten bu kadarcık mı fark var....
evet öyle canım ne kadar üzülme desende üzülüyor insan biliyorum yarın doktorda garanti ye almak için ilaç tedavisine başlatacak ha bak unuttum birde akdeniz anemisi ve talesemi tahlili istediler kan sayımım düşük cıktığı için bakalım yarın onu da yaptırcaz
,,
hııı demek yine test istediler...
canım ya benim bu konularda hiç bilgim yok...
yaptırın bakalım...inşallah iyi çıkar....
hakkında hayırlısı nasılsa öğle olsun...
canım ne güzel temizlik yapmışsın.
canım bend de bugün buralardayım...
ayrıca evde baya temizlik yapıyorum....
süperge açtım...oturma odasının tülünü yıkadım makineden çıktı şimdi camı silmem lazım...
daha baya işim var ama canım sıkın sadece iş yapamıyorum...
bu yüzde takılıyom böyle...
canım inşallah su gibi aksın gitsin işlerin.hoş buldum canım
iinnnnnnnnnşşşşşşşşşşş
iiinnnşşşşşşşşşşşşşşşş
Arkadaşlar,ben 3 haftadır hastanede yatıyorum gözlem amaçlı.sitede bişeyi, takip edemedim.Umarım herkes iyidir..
Arkadaşlar,ben 3 haftadır hastanede yatıyorum gözlem amaçlı.sitede bişeyi, takip edemedim.Umarım herkes iyidir..
ben ilk defa duydum...ama zamanında araştırılması çok iyi...,,
canım bu talesemi taşıycılığı farklıymış hastalığı farklıymış bana taşıyıcılık varmı eşimede tabii ona bakacaklar çünkü genetk bir hastalıkmış cocuğa geçme şansı da var tabii kan ama benim ailemde yok hiç duymadım eşimin ailesindede yok ama bakalım hayırlısı bu taşıyıcılık olsada tedaviyi engellemezmiş bakalım canım hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
bende bu kız nerelerde diyordum...Arkadaşlar,ben 3 haftadır hastanede yatıyorum gözlem amaçlı.sitede bişeyi, takip edemedim.Umarım herkes iyidir..
canım ne güzel temizlik yapmışsın.
perdelerde odayı mis gibi kokutmuştur.
canım testinizi yenilemişsiniz.
ben ne desem bilmiyorum.
her test ayrı bir sonuç veriyor.
bence değişken bişey bu spermler.
inşallah tüp olur beklemeden.
bende biliyorum iğnesiz aşılama olmadan hak kullanılmıyor tüp için.
arkadaşlar,ben 3 haftadır hastanede yatıyorum gözlem amaçlı.sitede bişeyi, takip edemedim.umarım herkes iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?