yetercim arıyorum açmıyorlar yukardaki 413 54 16 hukuk servisiymiş tatlım yaa.ne bu umutlarım çıkmaza doğru gidiyor yaa.bimere o kadar mail attım kimsecikler dönmüyor.ooooffff oooffff ne bitmez çilemiz varmış bizim
aminnn cnaım inşallah inşallah hepimizin gönlündeki neyse o solsuncanım hayırlı olsun
annelerine sıkı sıkı tununsular
iinşşşşşşşşşşş
her şey gönlünden geçen gibi olsun
canım
rabbim emeklerimizi dualrımızı karşılıksız bırakmasın
iiinnşşşşşşşşşşşşşşşş
aminnn canım inşallahhhkızlar hayırlı haftalar..
aymescım ıcıme doguyor bu sefer olacak..sende bol bol meryem suresını oku..
ozlem ve dıger tedavıde olan arkadaslar mevlam gonlunuzdekını nasıp etsın ınsallah..
dinlenemiyorum canım yaaa sırtım agrıyo yatmaktan.inşallah tutunmuştur bebeklerimmözlemcim transferin yapılmış nur topu gibi 3 tane embriyon var. sımsıkı annesine tutunurlar inşallah çok yakında halayını çekicez canım. sen bol bol dinlen canım
sağol canım yaa inşallah tutunmuşlardır benilelerdir. bugun biraz lekelenmem oldu korktum acaba bebeklerimi kayıpmı ettim yoksa tutundularmı onumu gösteriyolar bana. umarım herşeyin hayırlısı olur hakkımdaözloşuuuuum canım transferin hayırlı olur inşallah,
güzel haberlerinde ardından gelir umarım,
heyecanla beklicem tatlım, Rabbim bebişini biran evvel göndersin inşallah
sen bol bol dinlen dikkat et kendine, bebişlere de iyi bak emi olumunekankayizsmile
sağol canımmm sizlerin dualarınızla ALLAHIn izniylwe inşallah
canım yumuşların güzel döllenmeleri güzel haber...
ama ah bu yasayı çıkarana ne demeli bilmem....
aymesim bitanem bu saaten sonra ne yapsan boş...
canım unutmaya sakin olmaya çalış...
şuan için elimizden birşey gelmez...
çünkü senin taransferinin olmasına çok az kaldı bekleyecek uğraşacak zamanın yok...
bari rahat olmaya çalış...
rabbim büyük inşallah bir tanede olsa tutar...
allah yardımcınız olsun....
-----------------------------------------------------------------------------------------
ÖZLEMCİM HAYIRLI OLSUN CANIM....
SIKI SIKI TUTUNURLAR İNŞALLAH....
kurtardım canım evet tam tamına yarın gunle kurtardım ama içimin yanmasını dindirmedi aklıma hemen arkadaslarım gelşdi siz geldiniz aymesim haber verdi zaten hemen aklıma tulışım geldi .ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN TABİİ BENİMDEözlemcim transferin olmuş hayırlı olsun kıl payı kurtardın walla neyse sıkı sıkı tutunur bebişin inşallah sana
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH MART AYININ İLK GUZEL HABERİNİ VERMEK BANA DÜŞER İNŞALLAH CANIMozlem hayirli olsun canim insallah guzel haberlerinide aliriz...:CüvCüv:
HAYIRLISI OLSUN CANIM GUZEL GUZEL BÜYÜSÜN YUMOŞLARINfadikçimm bu arada ben adet oldum dun yarın iğnelere başlıyoruz yarın inşallah rabbimin izniyle olacak inşallah
UMARIM SANSLIYIMDIR CANIM SANLIMIYIM DEĞİLMİYİM SONUCU ALINCA GÖRÜCEM KISMET ARTIK. BU ARADA 3. DENEDE SANSI ARTTIRIYORLAR DİYE BİLİYORUM YANİ YASA SENİN İÇİN GEÇERLİ DEĞİL CANIMmerhaba arkadaşlar, dün işlerim yoğundu sizlere yazamadım,dünya kadınlar gününüz ge de olsa kutlu olsun.Ama dünya kadınlar gününde canımı sıkan haberler aldık.Şu an hakikaten canım çok sıkkın İkiz bebek nasıl oluyorda çok fazla kabul ediliyor anlamadım.Ha benim 3. denemem olacak ama üçüz bebek çok olmazki ama bi tane bile olması için şansımı artırır dı.Canım sıkkın, sinirliyim şu an biraz sakinleşmeye ihtiyacım var.Yarın telefonla ben de arıcam.
Özlem çok şanslısın, umarım bebişlerin seninledir.Aymesim canını sıkma inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunacak
SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALICAKSIN CANIM İNŞALLAH DEMEK PİPİLİLER ÇOGALIYOR :)Merhaba kızlar nasılsınız.ben bebişim iyiyiz çok şükür bir oğlum olacak allah nasip ederse .Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Ara ara geliyorum ama yazmaya zamanım olmuyor.Kendinize iyi bakın...
arkadaşlar ayşeninikizler sitesinde yeni yasayla ilgili oylamayı gördünüzmü %64 olumsuz demiş
Kızlar bu arada ceza aldım
ben kk dakı herkese arayın dıye mesaj atmıstım ya bu yuzden bana uyarı geldı
arkadaşlar yarın tarnsfer için gidiyorum
Allahın izniyle 8,30 da orda olucam ama 9 yada 9,30 gibi
transferim gerçekleşir herhalde inşallah herşey çok güzel olur
Allah bu yolda emek harcıyan herkese emeklerinin karşılığını nasip etsin inşallah
bizede anne olmak kısmet olur inşallah
hadi canımm..tek git çift dön inşallah tatlımm..
kızlar sizde de aşağı kısımda kimlerin online olduğu görünmüyormu?
ama sanırım burda böyle..
demin başka bir konuya girdim.orda gözüküyorduuu..
inşallah canım inşallah
yarın sabah hatırlayın beni ve ne olur dualarınızı esirgemeyin:Saruboceq:
inşallah canım inşallah
yarın sabah hatırlayın beni ve ne olur dualarınızı esirgemeyin:Saruboceq:
arkadaşlar yarın tarnsfer için gidiyorum
allahın izniyle 8,30 da orda olucam ama 9 yada 9,30 gibi
transferim gerçekleşir herhalde inşallah herşey çok güzel olur
allah bu yolda emek harcıyan herkese emeklerinin karşılığını nasip etsin inşallah
bizede anne olmak kısmet olur inşallah
Merhaba kızlar nasılsınız.ben bebişim iyiyiz çok şükür bir oğlum olacak allah nasip ederse .Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Ara ara geliyorum ama yazmaya zamanım olmuyor.Kendinize iyi bakın...
merak etme canım..o vakitlerde okuldaki koridorlarda nöbet tutuyor olacağım..:)
nöbetimde sana bol booll dua edicem..
inşallah olur..
inşallah topiğimize bir bebiş de senden gelir aymescim...
CANIM İÇİN RAHAT OLSU HER ZAMAN DUACIYIZ :Saruboceq::Saruboceq:
RABBİM EMEKLERNİ BOŞA ÇIKARMASIN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
HER ŞEY GÖNLÜNDEN GEÇEN GİBİ LSUN :Saruboceq::Saruboceq:
SEN RAHAT OL STRES YAPAM zemuszemuszemuszemus
BEBİŞİN SANA TUTUNACAK VE HİÇ BIRAKMAYACAK ANNESİNİ
YAŞANALARA İNAT :lepi::lepi:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
İİİNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
amin canıM amin
iinnşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?