- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
yardım edin kimse yokmu tüp bebek yaptırcam morfoloji 0 çıktı eşimin
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. burada güzel bir ortam var umarım bana da yardımcı olursunuz. kasımda mikro enjeksiyon ile kimyasal gebelik yaşadım. eşimin sperm sayıs 12 milyon toplam hızlı hareket %60 gibi bi şey morfolojide problem yok aşılama yapalım mı acaba tutar mı? bir fikri olan varsa yardım etsin. bir de aşılama ücretleri hakkında bilgi alacaktım. şimdiden teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. Burada güzel bir ortam var umarım bana da yardımcı olursunuz. Kasımda mikro enjeksiyon ile kimyasal gebelik yaşadım. Eşimin sperm sayıs 12 milyon toplam hızlı hareket %60 gibi bi şey morfolojide problem yok aşılama yapalım mı acaba tutar mı? Bir fikri olan varsa yardım etsin. Bir de aşılama ücretleri hakkında bilgi alacaktım. şimdiden teşekkür ederim
4yıllık evliyim ancak bebeğimiz olmadı 2 kere sperm testi vyaptık morfoloji 0
tüp bebek dedi doktorlar şuan için bizde karar verdik başlicaz adet2.günü doktoruma gideceğim şuan bekliyorum ...allah herkeze hayırlısıyla evlat versin inşallh sizlere sorum olacak tüp bebek sü
recinde eşler nezaman yanımızda olması gerekiyor
bilmiyorum ama biranönce olsamda başlasak :) sizin ilk denemenizmi?inşallah olur hayırlısıyla hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.yumurta takibi yapılcak sanırım doktora bunun için gidilmesi gerkiyormu belirli aralıklarla ve yumurta takibi altultrasyonlamı yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?