kızlar bu gün topiğe sık sık ugramaya çalışcam.ve akşama kadar da raporlama işini bitirmiş olmam lazım ban bu konuda yardımcı olun boşa düşmeyelim ve bana özelden isimlerinizi ve iletişim bilgilerinizide yazın ltf bekliyorum
canım bak ablamın kızıda öyledi hiç uyumazdı bir dualar var buyukler bilir bi okutun çok zor ablamdan biliyorum ama dua iyi geliyor bide bunu deneyin olmazsa bir doktoro götürün
caneylom rabbim yardımcın olsun inş canım
günaydın kızlar aymescim inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana caneylom rezene vermeyi düşünebilirsin benim bi tanıdığımında bebişleri uyumuyorlardı rezene çayı gibi yaptı içirdi sakinlik verdi bebişlere mışıl mışıl uyudular
aminnnnn cnm inşallah inallah şenlenecek artık topiğimiz peş peşe halaylarlaözlemcim işallah rabbim müjdeli haberi almayı nasip etsin.halay çekmek için sabırsızlıkla bekliyoruz.
çok iyiyim cnm şimdilik beklemenin keyfini çıkarıyorumoff..bugün elektirkler bi geliyo bi gidiyo valla..
özlemcim sen nasılsın?
Test günün ne zaman?
aminnn canım aminnn hayırlısıyla bebiklerin tutunacaklar sana bugun sen hiç merak etme sadece sende oldugu için keyfini çıkar dularım seninle canımarkadaşlar yarın tarnsfer için gidiyorum
allahın izniyle 8,30 da orda olucam ama 9 yada 9,30 gibi
transferim gerçekleşir herhalde inşallah herşey çok güzel olur
allah bu yolda emek harcıyan herkese emeklerinin karşılığını nasip etsin inşallah
bizede anne olmak kısmet olur inşallah
canım bebeğin uyumamasının sebebi vardır durduk yere aglamazlar bence. Sadece anne sütü veriyorsan sütün yetmiyo olabilir hiç olmazsa gece uyukusunu uyusun diye mama verebilirsin gunde bir kereliğine yada veriyorsan bir yeri agrıyordur. Konuşamıyolarki anlatsınlar detlerini onu uyusturmak yerine derdini anlamaya çalış olurmu benim söleyebileceğim bu kadar umarım yardımcı olur yazık onada uyuması geeken en guzel dönem allah yardımcın olsun canımgünaydın kızlar nasılsınız ...
Beni hiç sormayın .... çok çaresizim ...kızım hiç uyumuyo gün içinde toplam uykusu üç dört saati geçmiyo gece gündüz ... Uyumuyoruz ... Ne yaptıysak uyutamıyoruz günlerdir sarhoş gibi geziyorum ben bayılıcam uykusuzluktan o uyumuyo ... Onun için hiç uğrayamıyorum tüp bebek faalıyetlerinizinde hiç birine katılamadım dilekçe yazdım desem yalan olur ama kızlar kızım bi uyusun ilk fırsatta yazıcam dilekçeyi verdiğiniz bütün adreslere yollıycam dua edin kızlarbana...çok çaresizim bebeğim hiç uyumuyo çoook yorgunum napıcamı şaşırdım şu anda bile içerde teyzesinin kucağında yırtıyo kendini...
çay içmeme ama çok sağol çok düşüncelisin. Sanal olarak içebilirim sanırım[ımg]http://i1003.hizliresim.com/2010/3/11/2066.jpg[/ımg]
çaylaarrrrrr.....
Bugün çaylar benden kızlar kaç şeker alırsınız.:içelim::içelim::içelim:
aminnnnn cnm inşallah inallah şenlenecek artık topiğimiz peş peşe halaylarla
çok iyiyim cnm şimdilik beklemenin keyfini çıkarıyorum
haftaya bugunmuş baktım 18 mart
aminnn canım aminnn hayırlısıyla bebiklerin tutunacaklar sana bugun sen hiç merak etme sadece sende oldugu için keyfini çıkar dularım seninle canım
canım bebeğin uyumamasının sebebi vardır durduk yere aglamazlar bence. Sadece anne sütü veriyorsan sütün yetmiyo olabilir hiç olmazsa gece uyukusunu uyusun diye mama verebilirsin gunde bir kereliğine yada veriyorsan bir yeri agrıyordur. Konuşamıyolarki anlatsınlar detlerini onu uyusturmak yerine derdini anlamaya çalış olurmu benim söleyebileceğim bu kadar umarım yardımcı olur yazık onada uyuması geeken en guzel dönem allah yardımcın olsun canım
çay içmeme ama çok sağol çok düşüncelisin. Sanal olarak içebilirim sanırım
kızlar benim anlamadığım şu yasayla ilgili şu.... şimdi özellerdemi böyle yapmak zorunda yoksa devletten rapor alanlar içinmi geçerli... dün ben tedavimin sürdüğü hastaneyi aradım sordum.. bize öyle bir yazı gelmedi eski sistem devam ediyoruz dedei... peki gelirse uygulayacakmısınız yoksa cifttin isteğinimi dikkate alacaksınız dedim... görevli kapalı olarak devlet nederse desin biz esasız dedi.... ben dedim eer öyleyse okadar özl merkez var araştırır bulurum sizde yaptırmam dedim.... neticede ben en ufak sigorta kullanmadım bu iş için devlete ne parasıyla değilmi ya saçmalık tamamen.....
kısacası bunu hastanelerin ve özel merkezlerin hepsi uygulamaz.. yasa nekadar çıkarsa çıksın hastaneler eminimki bizlerin istediğini baz alacaklardır... hangi yasa tam uygulamışda bizim bebişimizmi eksik kaldı.... düşünsenize hastane 4000tl para vereceğim nakit bana tek embriyo diyecek o hakkı vermemki sizde yaptırmıyorum der kozumu kullanırım ve eminimki kaçırmamak için denileni yapacaklardır....
ama genede abiki yasayla ilgili düzenlemeler yapılmalı ne olur olmaz...
hay allah ya...Kızlar bu arada ceza aldım
ben kk dakı herkese arayın dıye mesaj atmıstım ya bu yuzden bana uyarı geldı
canım şuan bebişin seninle...arkadaşlar yarın tarnsfer için gidiyorum
Allahın izniyle 8,30 da orda olucam ama 9 yada 9,30 gibi
transferim gerçekleşir herhalde inşallah herşey çok güzel olur
Allah bu yolda emek harcıyan herkese emeklerinin karşılığını nasip etsin inşallah
bizede anne olmak kısmet olur inşallah
değerleriniz çok kötü değil bu yüzden aşılamada da şansınız olabilir....merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. burada güzel bir ortam var umarım bana da yardımcı olursunuz. kasımda mikro enjeksiyon ile kimyasal gebelik yaşadım. eşimin sperm sayıs 12 milyon toplam hızlı hareket %60 gibi bi şey morfolojide problem yok aşılama yapalım mı acaba tutar mı? bir fikri olan varsa yardım etsin. bir de aşılama ücretleri hakkında bilgi alacaktım. şimdiden teşekkür ederim
hayırlı olsun canıma.s.herkese iyi geceler canlar
bugun hastanede randevum vardı ilk iğnelerimi yaptım monegon ve pureoguon iğnelerini yaptırdım hayırlsı olsun bakalım
kolay gelsin canıma.s.sağol canım inşallah dediğin gibi bi çaresini buluruz ilk zamanlar bende doymuyodur sandım doktorda takibe aldı ama allaha şükür yetiyomuş kilo gelişimi gayet iyi dedi bi yeri ağrıyo gibide ağlamıyo ama inşallah buluruz bir an önce sebebini arkadaşımındabebesi hiç uyumuyodu dokotra götürdüler hiç bişey bulunamadı idarar testi filan yapılımşı enfeksiyonmu var diye okadar bizimde o testler zaten yapıldı sorun çıkmadı allaha şükür ama genede uyumuyo işte ... neyse kızlar ya çok şişirdim kafanızı dertlerimle düzelirse inşallah iyi haberlerimide veririm size şimdilik kaçıyorum ben hoşçakalın...
stres yapma gelir nasılsa..
gelmezsede bebek gelir inş..
benim tüp olarak ilk denemem aşılama yapıldı öncesinde..
daha öncede takipler vardı..
takipte adetin 2. günü gidiyosun ilaca başlıyosun..
sanırım 5 günlük ilaç kullanımından sonra kontrole gidiyosun..
olduysa çatlatmayı vuruyosun ertesi günde ilişki..
ultrasonla bakıyorlar evet ama vajinal usg..
canım allah kolaylık versin zor bir sürecin başuımdasın
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşş
canım yumnoşlarıyın toplandığı gün eşinde sperm testi veriyor okadar
(her yerde olduğu gibi erkeğin işi oradada az ve kolay)
başka yerde eşine ihtiyaç olmuyor
kızlar resmi gazeteyi okudum şimdi tekrar orda tam olarak 35 yaş altı ilk 2 tedaviden sonra 2 tane embiryo koyulabilecegini yazmışlar.35 yaş üstü tedavilerde de her denemede en fazla 2 embiryo yazmışlar.Bu da demek oluyor ki devlet kendi yaptırdıgı her iki tedavi de de anne olma şansımızı elimizden alıyor.Ayrıca kızlar yarın ki görüşmeyle alakalı olarak devletin yayınlamış olduğu resmi yazının tamamını hazırladım.Sıra şimdi bizlerde,tamam tek embiryo ve tedavi ücretleri hakkında esaslı bir yazı hazırlamak istiyorum yardımlarınızla ama öyle bir yazı olmalı ki yaşadıklarımızı tam olarak yazıya dökemesekte en azından hissettiklerimizi maddiyatımızı ve maneviyatımızı tam olarak anlatmalı ne dersiniz doğru değilmi...
canım senin konuştuğun bu merkezin dünyadan haberi yok galiba...
yasa bütün tüp bebek merkezlerini kapsıyor...
ve uyulmaması halinde öncelikle birkaç ay,(sayısını unuttum) daha sonra tekrarı halindede devamlı olmak üzere merkezi kapatılacakmış...
merkezler bunu göze alamazlar...
hay allah ya...
bende yasak olabileceğini hiç düşünmedim...
canım şuan bebişin seninle...
9 ay boyuncada seninle olup sağlıcakla dünyaya gelir inşallah....
rabbim yüzünü güldürsün....
değerleriniz çok kötü değil bu yüzden aşılamada da şansınız olabilir....
hayırlı olsun canıma.s.
kolay gelsin canıma.s.
benim aklımada ilk açlık geldi...
eltimin son bebeği de senin dediğin gibi gece gündüz hiç susmuyordu...
eltim ise karnının doyduğundan emin di....daha önce de bebek sahibi olduğu için öğle düşünüyordu...
ama yanılmış hastaneye gittiğimizde bu çocuk nerdeyse açlıktan ölecek dediler...
hemen mamaya başladı......
senin başta böyle problemin yokmuş ama acaba yeni olmuş olabilirmi....
istersen bir kaç kere mama ver bakalım susup uyuyacakmı...
rabbim yardımcın olsun....
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?