Arkadaşlar
Show tv den geldiler. Yeni Tüp Bebek genelgesi ile ilgili görüşümüzü sordular.Çekim yaptılar.Bu akşam büyük bir şey olmaz ise (başka önemli olaylar) bu çekimi ana haberlerde verecekler.
Sağlık bakanlığının tek ve çift embiryo konusunda yanlış bilgilendirilmiş olduğunu ,tüp bebek tedavisinin başarı oranlarının iki embiryo ile daha fazla olduğunu ,bununla ilgili yurt dışından bilimsel verilere ulaştığımızı 1999 yılından bu yana yapılmış tedavilerin dökümlerini ve başarı oranlarını kendisine ileteceğimizi belirttim.
arkadaşlar
show tv den geldiler. Yeni tüp bebek genelgesi ile ilgili görüşümüzü sordular.çekim yaptılar.bu akşam büyük bir şey olmaz ise (başka önemli olaylar) bu çekimi ana haberlerde verecekler.
Sağlık bakanlığının tek ve çift embiryo konusunda yanlış bilgilendirilmiş olduğunu ,tüp bebek tedavisinin başarı oranlarının iki embiryo ile daha fazla olduğunu ,bununla ilgili yurt dışından bilimsel verilere ulaştığımızı 1999 yılından bu yana yapılmış tedavilerin dökümlerini ve başarı oranlarını kendisine ileteceğimizi belirttim.
canım yaa haklısın ne yapcaz bilmiyorum neden sanki onlara ne zararı varki.bizde mayıs ayında başlıyacagız tedaviye allah nasip ederse ama birde merkez konusunda kararsızım ürologu iyi olan bir yer olsun istiyorum bide bu dert var offf allah yardımcımız olsun.iyidir şeker sen nasılsın.görüşemiyoruz uzun zamandır. msn yi kapadılar şirkette.görüyorsun değil mi halimizi ülkede onca problem varken insanlar bir günde hoooppp yasa çıkarıveriyorlar kim nasıl etkilenir kimsenin umrunda değil.
rabbim yardımcımız olsun ne diyelim ondan başka neyimiz var ki
yeteeercim valla helal olsun sana bu kadar çaba göstermen çok güzel bişey.
Arkadaşlar
Show tv den geldiler. Yeni Tüp Bebek genelgesi ile ilgili görüşümüzü sordular.Çekim yaptılar.Bu akşam büyük bir şey olmaz ise (başka önemli olaylar) bu çekimi ana haberlerde verecekler.
kızlar resmi gazeteyi okudum şimdi tekrar orda tam olarak 35 yaş altı ilk 2 tedaviden sonra 2 tane embiryo koyulabilecegini yazmışlar.35 yaş üstü tedavilerde de her denemede en fazla 2 embiryo yazmışlar.Bu da demek oluyor ki devlet kendi yaptırdıgı her iki tedavi de de anne olma şansımızı elimizden alıyor.Ayrıca kızlar yarın ki görüşmeyle alakalı olarak devletin yayınlamış olduğu resmi yazının tamamını hazırladım.Sıra şimdi bizlerde,tamam tek embiryo ve tedavi ücretleri hakkında esaslı bir yazı hazırlamak istiyorum yardımlarınızla ama öyle bir yazı olmalı ki yaşadıklarımızı tam olarak yazıya dökemesekte en azından hissettiklerimizi maddiyatımızı ve maneviyatımızı tam olarak anlatmalı ne dersiniz doğru değilmi...
canım gösterdiğin çaba ve verdiğin emekler için çok teşekkürler allah senden razı olsun.
show haberi izledim ben şimdi..sibel hanım güzel konuştu ama o doktora sinir oldum.alsanaalsanasmile
neymiş?bu yönetmelikle şimdi hastalara daha az ilaç verilip,daha az yumurta oluşumu sağlanacakmış ve böylece kadınlar daha az hormona maruz kalacaklarmış.mışmış da muşmuşş..salak yaa..biz de istemeyiz herhalde,çok fazla ilaç kullanmayı.bizim takıldığımız yer tek embriyo,dolayısıyla tutunamama problemi..yani bu işgüzar doktor yönetmelik hakkında ters hiçbişey söylemedi.aksine güzel bişeymiş gibi tebessümle konuştu.o doktoru nerden bulmuşlar yaa?kim olduğunu öğrensek de onun da bi hakkından gelsek diye düşünmedim değill..:mymeka:
FADİKÇİM BEN 20 ŞUBATTA ADET OLDUM GEÇ HABER VERDİM KUSURA BAKMA.BU ARALAR DOKTORA GİTTİK.TÜP BEBEK İÇİN START VERDİK.KAFAM ÇOK KARIŞIK.SPERM SONUCUNU YAZIYORUM YORUMLARSAN SEVİNİRİM. KRUGER'E GÖRE morfoloji%2 perhiz:4gün likefaksiyon:15dk vizkozite:normal aglütinasyon:- volüm:2,5ml konsantrasyon/ml:18milyon total kons:45 milyon motolite:%35 prograsif hareketlilik; a:hızlı %0 b:yavaş%20 crograsif olmayan%15 d:hareketsiz%65 YIKAMA SONRASI yıkama yöntemi:density gradient cenrifugation konsantrasyon:30milyon motolite :%60 prograsif hareketlilik; A:%5 B:%45 C:%10 DEĞERLER BUNLAR ACELE CEVAP LÜTFEN OLURSA BU AY YAPACAKLAR MORFOLOJİ ŞANSIMIZI DÜŞÜRÜR MÜ MERAK EDİYORUM.EŞİM 1 AY KEÇİ BOYNUZU KULLANDI TOPLAM SAYI 25 DEN 45 MİLYONA ÇIKTI.3 AY KULLANMADI MORFOLOJİ VE İLERİ HAREKET BU YÜZDEN Mİ YÜKSELMEDİ BİLMİYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?