Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nereye size mi geldiler anlamadım ben yaa

canım yok

show haberi izledim ben şimdi..sibel hanım güzel konuştu ama o doktora sinir oldum.alsanaalsanasmile
neymiş?bu yönetmelikle şimdi hastalara daha az ilaç verilip,daha az yumurta oluşumu sağlanacakmış ve böylece kadınlar daha az hormona maruz kalacaklarmış.mışmış da muşmuşş..salak yaa..biz de istemeyiz herhalde,çok fazla ilaç kullanmayı.bizim takıldığımız yer tek embriyo,dolayısıyla tutunamama problemi..yani bu işgüzar doktor yönetmelik hakkında ters hiçbişey söylemedi.aksine güzel bişeymiş gibi tebessümle konuştu.o doktoru nerden bulmuşlar yaa?kim olduğunu öğrensek de onun da bi hakkından gelsek diye düşünmedim değill..:mymeka:

canım yaa haklısın ne yapcaz bilmiyorum neden sanki onlara ne zararı varki.bizde mayıs ayında başlıyacagız tedaviye allah nasip ederse ama birde merkez konusunda kararsızım ürologu iyi olan bir yer olsun istiyorum bide bu dert var offf allah yardımcımız olsun.

canım bende size geldiler zannetim.yüreğim küt küt atmaya başladıydı.

canım gösterdiğin çaba ve verdiğin emekler için çok teşekkürler allah senden razı olsun.

ben evde değildim o yüzden izleyemedim....

öğle dr lar buluyorlarki bu gidişle hep bizi haksız çıkaracaklarlmaz:

evet kızlar bende istedim cok üstün körü bir haberdi ben baya karalaycak diye düşünmüştüm ama doktor iyi bir şeymiş gibi konuştu yasa hakkında gecende kanal 7 de tek embriyo ile hamile kalmış bayanları gösteriyodu yanii televizonlarda yasayla ilgili pek fazla bişe yok olsada yasayı tutar tarzda

FADıKÇıM BEN 20 ŞUBATTA ADET OLDUM GEÇ HABER VERDıM KUSURA BAKMA.BU ARALAR DOKTORA GıTTıK.TÜP BEBEK ıÇıN START VERDıK.KAFAM ÇOK KARIŞIK.SPERM SONUCUNU YAZIYORUM YORUMLARSAN SEVıNıRıM. KRUGER'E GÖRE morfoloji%2 perhiz:4gün likefaksiyon:15dk vizkozite:normal aglütinasyon:- volüm:2,5ml konsantrasyon/ml:18milyon total kons:45 milyon motolite:%35 prograsif hareketlilik; a:hızlı %0 b:yavaş%20 crograsif olmayan%15 d:hareketsiz%65 YIKAMA SONRASI yıkama yöntemi:density gradient cenrifugation konsantrasyon:30milyon motolite :%60 prograsif hareketlilik; A:%5 B:%45 C:%10 DEĞERLER BUNLAR ACELE CEVAP LÜTFEN OLURSA BU AY YAPACAKLAR MORFOLOJı ŞANSIMIZI DÜŞÜRÜR MÜ MERAK EDıYORUM.EŞıM 1 AY KEÇı BOYNUZU KULLANDI TOPLAM SAYI 25 DEN 45 MıLYONA ÇIKTI.3 AY KULLANMADI MORFOLOJı VE ıLERı HAREKET BU YÜZDEN Mı YÜKSELMEDı BıLMıYORUM.

morfoloji düşük birde ileri hareketliniz yok...
yıkama sonrası %5 ileri hareketli çıkmış ama yine biraz az...
eğer tüp bebeğe başlıyorsanız bu değerlerin artık önemi yok....

toplam sayı volümün farklı olasıylada değişir...
mesala bu testinizde volüm 2.5 çıkmış...
eğer 2 olsaydı toplamı 36 olurdu...
çünkü mildeki sayınız 18 milyon...
zaten dr lar genelde mildeki sayıyı ele alıyorlar...

arkadaŞlar gÜnaydınlar hayırlı cumalar

Cuma, müminlerin bayramıdır. Cuma günü yapılan ibadetlere iki kat
sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da iki kat yazılır. Bilhassa Cuma
gününü, günahlardan kaçarak ibadetle geçirmeye çalışmalıdır! Hadis-i
şeriflerde buyuruldu ki:

(Cuma günü günah işlemeden selametle geçerse, diğer günler de
selametle geçer.)

(Cuma, fakirlerin haccıdır ve müminlerin bayramıdır ve gök ehlinin
bayramıdır ve Cennette de bayram günüdür. Günlerin en iyisi, en
şereflisi
Cumadır.)

(Cuma günü iyiliklerin hazinesidir ve güzel şeylerin menbaıdır.)

(Cuma günü geldiği için sevinen bir mümine, kıyamete kadar her gün, o
kadar sevap verilir ki, adedini Allahü teâlâ bilir.)

Bir hadis-i şerifte,

(Cuma günlerinde bir an vardır ki, müminin o anda ettiği dua red
olmaz) buyuruldu. Bazıları, bu an, ikindi ile akşam ezanları
arasındadır, dedi.

Cuma günü, ruhlar toplanır ve birbirleri ile tanışırlar. Kabirler
ziyaret
edilir. Bugün kabir azapları durdurulur. Bazı âlimlere göre, müminin
azabı
artık başlamaz. Kâfirin Cuma ve Ramazanda yapılmamak üzere,
kıyamete kadar sürer. Bugün ve gecesinde ölen müminler kabir azabı hiç
görmez. Cehennem, Cuma günü çok sıcak olmaz. Âdem aleyhisselam
Cuma günü yaratıldı. Cuma günü, Cennetten çıkarıldı. Cennettekiler,
Allahü teâlâyı Cuma günleri göreceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…