slm bayanlar malesef benımde 2 basarısız asılamam var merak ettıgım hamıle bayanlar hangı yontemle hamıle kaldınız ve tedavıde olanlar hangı asamadasınız cvp verırsenız sevınırıma.s.
melony canım kısmetse transferin ne zaman olacak canım
hayırlı geceler kızlara.s.
ne var ne yok diye bakmaya geldim ve şimdide çıkmam lazım...
hepinizi öptüma.s.
AYYY NE GUZELL ALLAHIM BEBEKLERINIZI KUCAGINIZA SAG SALIM ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH SAOLASIN CANIM BENDE ARTIK DUSUNMUYORUM EGER BEBEGIM TUPCUDEN GELCEKSE ONADA RAIYIM ARTIK HAKKIMIZDA HAYIRLISIa.sslm canım. bende 2 başarısız aşılamadan saonra ilk tüp bebek denememde hamile kaldım şu an 27+3 hamileyim çok şükür bir srun olmazda kucağımada alabilirim. bizde varikosleden kaynaklı sayı ve hareket sorunu vardı benimde bir tüpüm tıkalı canım. allahım inşallah en kısa zamanda sanada meleğini gönderir canım
melony canım kısmetse transferin ne zaman olacak canım
AYYY NE GUZELL ALLAHIM BEBEKLERINIZI KUCAGINIZA SAG SALIM ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH SAOLASIN CANIM BENDE ARTIK DUSUNMUYORUM EGER BEBEGIM TUPCUDEN GELCEKSE ONADA RAIYIM ARTIK HAKKIMIZDA HAYIRLISI
NE GUZEL IKINIZDE ILK TUPTE HAMILE KALMISINIZ DARISI ISTEYEN BUTUN ANNE ADAY ADAYLARININ BASINA BENIM ILK HAMILELIGIM DOGALDI SIMDI COK ISTIYORUM DIYE OLMUYOR BELKI AMA HAYIRLISIa.s.
walla canım nevro anlatmış eksik yok yaniii:lepi::lepi:
AYYY NE GUZELL ALLAHIM BEBEKLERINIZI KUCAGINIZA SAG SALIM ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH SAOLASIN CANIM BENDE ARTIK DUSUNMUYORUM EGER BEBEGIM TUPCUDEN GELCEKSE ONADA RAIYIM ARTIK HAKKIMIZDA HAYIRLISIa.s
Canım ben 2 başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Ve çok şükür sağlıkla bebeğimi dünyaya getirdim. Bizde morfoloji bozukluğu vardı. %0 idi. İnşallah sen de en kısa zamanda meleğine kavuşursun. :1hug:
NE GUZEL IKINIZDE ILK TUPTE HAMILE KALMISINIZ DARISI ISTEYEN BUTUN ANNE ADAY ADAYLARININ BASINA BENIM ILK HAMILELIGIM DOGALDI SIMDI COK ISTIYORUM DIYE OLMUYOR BELKI AMA HAYIRLISIa.s.
İnşallah senin de olur canım. Fazla takınca nazlanıyor bu yaramazlar. Çaktırma ilgini bence. yerimseniben a.s.
Diziler finish mi? a.s.
canım ya bizde tüp bebeğe başladık ilk defa denicez eşimin morfoloji 0 acaba döllenme olurmu die stres yapıordum senin mesajı görünce içim rahatladı biraz bugün doktordangeldim herşey çok güzel gidiyordedi pazar yine gideceğim büyük ihtimal salı yumurtatopliş.olcak doktorumda umutlu bakalım inşallh Rabbim hayırlısıyla verir çok heyecanlı ve stresliyim Allah bolmayanlara ve bana nasip etsin olanlarada sağlıksıhhat versin :Saruboceq:
canım bizimde morfoloji 0 dı hatta ben bitane normal yolla oldu düştü m merak etme olur olru rabbim istedikten sonra olur hiç korkma:teselli: doktorlar işe yarayan bulur sen merak etme sositosositosositososito
hanımlar bişey sormak istiyorum yumurta işlemi olurken ameliyathane ortamındamı oluyor ve ayrıca işlem bittikten sonra bi süre hast.kalındığından yanımızda birşeyler bulundurmak uygun olurmu bilgisi olanlar cevap lütfeeeen
canım ya bizde tüp bebeğe başladık ilk defa denicez eşimin morfoloji 0 acaba döllenme olurmu die stres yapıordum senin mesajı görünce içim rahatladı biraz bugün doktordangeldim herşey çok güzel gidiyordedi pazar yine gideceğim büyük ihtimal salı yumurtatopliş.olcak doktorumda umutlu bakalım inşallh Rabbim hayırlısıyla verir çok heyecanlı ve stresliyim Allah bolmayanlara ve bana nasip etsin olanlarada sağlıksıhhat versin :Saruboceq:
walla canım nevro anlatmış eksik yok yaniii:lepi::lepi:
canım aramıza hoş geldinslm bayanlar malesef benımde 2 basarısız asılamam var merak ettıgım hamıle bayanlar hangı yontemle hamıle kaldınız ve tedavıde olanlar hangı asamadasınız cvp verırsenız sevınırıma.s.
kizlarrr carsamba günü catlatma ignemi yaptim,dua edin olur mu :kedi:
Sağol canım. Gerçekten zor. Hele bebekle olunca daha zor. Doğru düzgün yavrumla bile ilgilenemedim. Kucağıma aldığım an nefesim kesiliyor. Hala geçmemiş. Ama azalmış biraz. İki traraflı büyük bir zatürre geçirmişim. 3 hafta sonra yine tomografide bakacaklar artık.
Bebişimin de bacaklarına sıktılar. Yaramazlık yapmış , kızlara sarkmış. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
YYAAAAAAAAAAAAAA
YERİM BEN ONU
AAYYYYYYYYY KIZLARA SARKMIŞ HHAAAAAAAA:roflol::roflol::roflol:
YYYAAAAAAAAAAAAA NE TATLIDIR ŞİMDİ O
ALLAH ESİRĞESİN
melony tşk canım.sen nasılsın heyecan nasıl rabbim yardımcınız olsun ya inş emekleriniz boşa çıkmaz dularımdasınız kızlar.aymesim nerelerde görünmüyor inş rabbim onuda bizleride sevindirir yaaa.kızlar derdimizden büyük rabbimiz var,ltf sürekli dilde dua yapın bu kelimeleriii.bizlerde anne olcaz rabbimin izniyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?