Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın canlar
gününğüz aydın gönlünüz şen olsun
haftanın son iş günü inşallah hepimize kolay gelsinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hayırlı cumalr kıslarrrrrrr

sidelyacım geçmiş olsun dikkat et kendine çok oşturdun bu aralarr aman dikkat

sağol canım yaa inanırmısın masadan kalkınca sanki yere değilde yumşak bir zeminde geziyor gibi hissediyorum.Hiç çekilmez rahatsızlıkta şimdilerde yaaa.boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

melony tşk canım.sen nasılsın heyecan nasıl rabbim yardımcınız olsun ya inş emekleriniz boşa çıkmaz dularımdasınız kızlar.aymesim nerelerde görünmüyor inş rabbim onuda bizleride sevindirir yaaa.kızlar derdimizden büyük rabbimiz var,ltf sürekli dilde dua yapın bu kelimeleriii.bizlerde anne olcaz rabbimin izniyleee

canım çok geçmiş olsun.bu ayların sıcağı insanı hasta yapıyor.dikkat et kendine.bide hamile olabilirmisin diyecem ama günün filan geçtimi?

sağol canım yaa inanırmısın masadan kalkınca sanki yere değilde yumşak bir zeminde geziyor gibi hissediyorum.Hiç çekilmez rahatsızlıkta şimdilerde yaaa.boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
cnm bir doktora gitsen yaa yumuşak zemin hani dengeni kaybeder düşersin bide ALLAH kokruusun
özlemcim takvimin 2.resme geçmiş:) opuyorumnanaktan

ayyy evet bende sabah acaba yanlışmı gördüm diye dündemi buradaydım dedim ama dmeke sende fark etmişsin inşallah hep ilerlesin bütün takvimler canımmm

işallah canım işallah.dün eşime gösterdim diyorum bak alttki sayıda her gün bi tane azalıyor sonra resimler ay ay ilerliyor dedim.garibim korkuyor keseyi görmeyince biraz tedirgin.yarın git dedi doktora yarın gicidem.benimle aynı sat olanlar gördü keselerini.

gunaydin hayirli cumalar hepinize.
Allah herkesin dualarini kabul etsin..
Bizlere ve isteyen herkese hayirli saglikli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin..

sidelyacim gecmis olsun canim..
ins hastalik degil hamilelik belirtilerin olsun..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

herkese hayırlı cumalar allahım bu mübarek saatlerde herkesin duasını kabul etsin huzur sağlık mutluluk versin kimsenin kucağını boş bırakmasın tedavide olan arkadaşlarımın emeklerini boşa çıkarmasın.

sidelyam geçmiş olsun canım sen bu sene çok yoruluyosun canım dikkat et kendine. ayrıca kasıkda batma diyosun bellimi olur bide hamişlikten olurmuş ken kendine dikkat et canım allahım büyük bellimi olur doğal yoldn geliverir inşallahhhhhhhh

hayırlı cumalar arkadaşlarrr

maalesef alıntı yapamıyorum hala sorunlar devam ediyorr

aymes canım test yapmışın hemen ümitsizliğe kapılma canım..en doğru test gününde vereceğin kan testi canım..rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşş

nevro cuğum gelmişin hoşgelmişin ..maşallah oğluşun çok tatlı olmuşş..ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşş

balsuratım hamişmişş çok ama sevindimmm..

unuttuğum bir şeyler varsa kusura bakmayın canlarım ..ALLAH'A emanet olunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…