hayırlı cumalr kıslarrrrrrr
sidelyacım geçmiş olsun dikkat et kendine çok oşturdun bu aralarr aman dikkat
hayırlı cumalr kıslarrrrrrr
sidelyacım geçmiş olsun dikkat et kendine çok oşturdun bu aralarr aman dikkat
gny kızlar hayırlı cumalara herkezeee.rabbim inş herkezin gönlündekini hayırlı bir şekilde verir.açtığınız eller boş çevrilmesin inş.
kızlar son günlerde kasıgımda acayip batmalar var yüz üstü bile yattıgımda bazen rahatsız oluyorum,bir de baş dönmesi var ki anlatamam yataktan kalkamadım bu gün,hayırlısı bakalım kış bitti derken hastalıga yakalandık anlaşılan.
canım çok geçmiş olsun.bu ayların sıcağı insanı hasta yapıyor.dikkat et kendine.bide hamile olabilirmisin diyecem ama günün filan geçtimi?
yok canım inş ama bilmiyorum günüm de geçmedi 25 mart bakalım
cnm bir doktora gitsen yaa yumuşak zemin hani dengeni kaybeder düşersin bide ALLAH kokruusunsağol canım yaa inanırmısın masadan kalkınca sanki yere değilde yumşak bir zeminde geziyor gibi hissediyorum.Hiç çekilmez rahatsızlıkta şimdilerde yaaa.boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
özlemcim takvimin 2.resme geçmiş:)opuyorumnanaktan
cnm bir doktora gitsen yaa yumuşak zemin hani dengeni kaybeder düşersin bide ALLAH kokruusun
ayyy evet bende sabah acaba yanlışmı gördüm diye dündemi buradaydım dedim ama dmeke sende fark etmişsin inşallah hep ilerlesin bütün takvimler canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?