Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tülin, canım benim..senin de haberlerini okudum şimdi....inş hayırlısıyla güzel haberlerini alırız tez zamanda...inatçı keçiler yola döküldü yavaş yavaş geliyorlar sırayla...darısı tüm isteyen arkadaşlara...sizin güzel haberleriniz beni çok sevindiriyo...içini ferah tut...bu sene sizin yılınız olacak..sitede sorun devam ediyor sanırım...bakalım ulaşacak mı sana...iyi şeyler düşün iyi sonuçlar al canım...bahar müjdesiyle beraber gelsin himişlik haberleriniz...evinize güneş gibi doğsun mutluluk haberleri
sevgiyle kalın

aymes çok sevindimmmmmmmmmmmmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.... darısı diğer tedavideki olan arkdaşlarımın başına

eh sıra sendede ondan olcak artık neyse bakalım az kaldı canım allah hakkında hayırlısını versin

bu arada şişlik gitti ama fazlaca idrara cıkma başladı şimdikte idrarım gelince baskı yapıo ve ağrıyo ama idrardan sonra rahtlıyorum ama şuan iyiyim

birazdan esim gelecek ve ben agliyorum nedenini sorunca ben ne dicem?
aymesim hamile ona cok sevindim bu yuzden agliyorum desem, gulecek!!!!
aymeeeeeeeeeeeeeeees cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum canim sanki kendim pozitif gormus gibi sevindim, o kadar uzuldun stres yaptin ama tuttu bebis inatci olacak gor bak
allahim kucagina saglikla almayi nasip etsin canim.....
sira tulinde insallah senin için sevinc gozyaslari dokerim, melony canim seninde guzel haberlerini bekliyorum ve tabii butun tedavide olan arkadaslardan .............

kizlar mart ayi dedik kedileri gectik helal olsun bize :lepi:
insallah bundan sonrada bu suskunlugu bozan kk'da ard arda guzel haberlerle cosacaz
:teytey::teytey::teytey::teytey:

maaşallah kızlar bu aralar topiğimizde müjdeli haberler çook allah artırsın inşallah
iyi geceler

Canımsınnn. :asigim: Dün doya doya da paylaşamadık aslında sevincimizi. Çünkü sitede sorun vardı hep. Ancak giriyorum. Öpüyorum sizi kocaman. Şeniz

ne güzel yazmışsın..ne güzel dile getirmişsin nevrocum..
okurken ben de ağladımmm..:gitme:
Rabbim inşallah bu mutluluğu hepimize yaşatır..:Saruboceq:

Amin canımmmm. :Saruboceq: İnşallah hepinize , isteyen herkese yaşatacak Rabbim. :Saruboceq: Hep dua ediyoruz sizin için. :asigim:

Canım gelmiş geçmiş olsun. Yumişler güzel güzel döllenmişlerdir şimdiye. İçlerinden en sağlıklı olanını nasip etsin Rabbim transfer için. Ve inatçı , en kararlı , en gönülden bağlı olanını.. Az kaldı. Tüm kalbimiz ve tüm dualarımızla Seninleyiz.. :asigim:

Tülincim senin stresini yirim ben. Kaçıncı günün oldu senin. 8 mi. Ay Cuma'ya az kaldı. Sanırım sen o zamana kadar test yaparsın. Duramazsın. İnşallah sen de sınıf atlatayacaksın.. :lepi:

Mart kapıdan baktırır , kazma kürek yaktırırdan sonra ;

Mart hamileleri arttırır , herkesi halaya kattırır.. :teytey: :teytey: :teytey:

siteye giremedim bugün kafayı yedim aymesin sonucunu öğrenemedim diye yaaaaaaaa ancak şimdi girebildimmmm

ayyyyy inanmıyorum ya allahıma şükürler olsun aymesim gördünmü canım verecek olan allah 1 tane ilede veriyo bak bu hafta hep ama hep dua ettim olsun diye sen üzüldükçe bende üzüldüm ama hamileyim dedin ya sende şükürler olsun rabbime bende diyebilecekmiyim demiştin ya en sonunda dedin canım benimm kendini çok yıpratmıştın strese girmiştin yasa yüzünden sende bu yolda uğraş verenlerdendin ve en çok hakedenlerden biriydin sen ve eşini tebrik ederim canım allahım sorunsuz bir hamilelik geçirtsin ve sağlıcakla zamanında kucağına almayıda nasip etsn inşallahhhhhhhh

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hadi kızlar tam gaz gidiyoruz vallahaaaaaaa ardı arkası kesilmez inşallah bu haberlerin. sizin test zamanınada bişi kalmadı kızlar tuliny - elchın cucu hadi bakalım darısı sizlere ve diğer tüm arkadaşlarımızaaaaa

mırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
aymesciim çok çok tebrik ediyorum.Kızlar bende hamileyim.Tüp bebek benimkide.Cumartesi öğrendim.Sıra tülinde inşallah .

amanıııınnn:teytey::teytey::teytey:kızlar maşallah bu mart ayı tam mart ayı oldukaydirigubbakcemile3

çok tebrikler canım:teytey:

rabbim kucağına almayıda nasip etsin....

kızlar nergis arkadaşımızda bizim listeden:1hug::teytey::teytey:

inşallalh bütün tedavidekiler pozitif olur:Saruboceq::Saruboceq:

geçmişi okuyamadım...yarın okurum inşallah...
herkese hayırlı geceler canlar....
(inşallah mesajı gönderebilirim)

hihoyyytallahım herkese bu sonucları almayı nasıp etsı aymess saglıklı bır hamılelık ve dogum gecırırsın ınsallah hersey gonlunce olsun

kıslar ölüyorum heyecandan
elim ayağım birbirine girdi
ne yazıcağımı ne diyceğimi bilmiyorum
63 çıkmış değerim yani kıslar
şimdi ben hamilemiyimmmmmmmmmmm

aymescim ALLAH hayırlı ugurlu etsin canım ALLAHIM kucagına almayıda nasip etsin İNŞALLAH cok sevindim ya cok duygulandım ALLAHIM isteyen herkese ve banada nasip etsin İNŞALLAH

inci Rabbim yardimciniz olsun canim..
Allah sizinde gonlunuzun muradini versin ins..
canim ben tese ameliyatini yumurta toplanirken yapildigini biliyorum..

saol tuliny iyi niyetlerin için tüm bebiş istiyenlerin allah gönlüne göre versin :1rolleyes:

Son düzenleme:
cucum guzelim kusura bakma seni atlamisim kac gundur dogru durust giremedim bu yuzdende pek takip edemedim...
demek kocisi eve kapattin :jeyyar: hadi bakalim insallah ise yarar, sendende guzel haberler bekliyoruz...

nevronun slogan harika

Mart hamileleri arttırır , herkesi halaya kattırır..

allahin izniyle daha cok guzel haber alacagiz...

aymes---tüp bebek tedavisinde
nergis55---tüp bebek tedavisinde (24 mart)
..ELCHIN..---tüp bebek tedavisinde (uzun protokol)...(sonuç-26 mart)
tüliny---tüp bebek tedavisinde (26 mart)
melony---tüp bebek tedavisinde
cerenduru---tüp bebek tedavisinde

aymes tamam, nergiste ok, sira sizde bana oyle geliyoki hic kayip vermeden listeyi tamamlicez

günaydın kızlar hayırlı haftalar diliyorum herkeze......aymesim canım ben çok inanmıştım ve her defasında sanada inan diye yazdım.bak şeker sonucu rabbim herkeze yaşatsın inş.tulinim elchinim ve melony sıra sizlerde kızlar ltf umutlu olun ve inancınızı hiç bir zaman yitirmeyin....HER ŞEY ÇOCUK ıÇıN

merhaba arkadaşlar. bizim de sorun erkek infertilitesi, daha önce 3 micro denedim. hep negatif. bu yeni yasadan sonra tedavi nasıl oluyor merak ettim. yani 2 yumurtadan fazla gelişmesine izin verilmiyor mu, öyle bişey duydum. dondurma imkanı falan yok mu. tedavide olan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…