evet canım sanırım benim bebekte tek ultrasona girdim bugun belli belirsiz bir kese gördü ama emin olamada çok erken daha dedi haftaya çağırdı o yuzden.şimdilik tek gibi görünüyo ama kan degerime sasırdı birazcık
canım dun wc ye gittikçe gittikçe açıldım gece en az 5 kere kalktım wc ye çok şükür şimdi daha iyiyim hafif bel ağrısı ve kasık ağrısı var leke de gelmio ama olurmuş bu rahatım yanee
saol canımŞeniz
cıkacak inşallah korkma erken daha biraz daha bekle iyimi canım
demekki kişiden kişiye değerler fark ediyo bendede 300 lerde çıkınca kesin ikiz gözüyle bakmıştım sendede 500 lerde olunca ikiz kesin hatta üçüzde olabilir demiştik demek belli olmuyo canım ya. neyse sağlıklı sorunsuz olsunda bir tane olsun rabbim onu bağışlasın kucağına almayı nasip etsin canım
evet canım sanırım benim bebekte tek ultrasona girdim bugun belli belirsiz bir kese gördü ama emin olamada çok erken daha dedi haftaya çağırdı o yuzden.şimdilik tek gibi görünüyo ama kan degerime sasırdı birazcık
canım benim sağlıklı olsunda tek dileğim buuu ALLAHtan ALLAH olmayanlarada versin inşallahhhh kimsenin kucağını boş bırakmasınnn
Kaç çıkmıştı kan değerin?
şimdi yavrum geçen hafta bugün yani pazartesi günü akşam üzeri 4 civarında oldu transferim 3. gün embriyosuydu 2 tane bu sabah 7 de yaptım testi ilk idrarla ama ben zaten gecelrri 80 kere kalkıyorum çişe neyse yaptıktan sonra hiç bişey çıkmadı negatifti işte sonra bi kaç saat sonra hani ikinci çizginin çıkması gereken yer varya sadece orası belirdi renk filan yok sadece yer belli anlamadım offffffffff yok işte çıkmadı bişey
evet daha 7 gün dolmamış bile....canım benim hesabıma göre daha tam 7 gün bile olmammışş..
çıkmaması çok normal yaniii..
11. gun 507,4 çıkmıştı canım. ama tam göremedi keseyi yani benzetiyorum dedi sadece
yaa kızlar şimdi aradılar hastaneden 7 tanesi güzel ilerliyomuş yarın daha belli olur dediler diğerleri daha yavaş cevap veriyo dediler şimdi anlamadığım şu bu cevap vermeyenleri atacaklarmı donduracaklarmı atmasınlar yaaa ben 15 gun bakdım besledimm onları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aklıma ne geldi kızlar ya bu testler ne kadar çok tüketiliyorsempatiksalakcinni
bu testlerin imalatınamı başlasaksempatiksalakcinni:roflol:
hem beleş beleş kullanırız hende ticaret yaparızkaydirigubbakcemile3
aminnn canım hayırlısı olsun sağlıklıolsunda tek dileğim bu zaten sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olabilmek.bir iki yada üç olması fark etmez ilk zamanalrda korkmuştum ama yanılmışım :)
evet daha 7 gün dolmamış bile....
özlemcim hayırlısı olsun tabiki.... sağlıklı olsun da tek.....
ama yinede sonradan başka kese gözükme ihtimalide var...
hakkınd ahayırlısı neyse o olsun canım....
rabbim sağlık sihat versin o yeter...
tülinim sende yaptın demek:mymeka:
ah kızlar ben ne diyim sizealsanaalsanasmile
neyse ya inşallah birkaç gün sonra çıkacak o testler:Saruboceqpuyorumnanaktan
aklıma ne geldi kızlar ya bu testler ne kadar çok tüketiliyorsempatiksalakcinni
bu testlerin imalatınamı başlasaksempatiksalakcinni:roflol:
hem beleş beleş kullanırız hende ticaret yaparızkaydirigubbakcemile3
İşte benim de 900 falan çıkmıştı ilk. sonra 1000 lerde. bir kese göründü. ben 5 haftayı biraz geçerek baktırmıştım. sen tam 5 haftada baktırdın ya ondan net görünmemiştir. Ve bizim değerler yüksek olduğundan hemen idrar testinde çıktılar.
fadiğim süpersin canım..
hadi işiyek madem yap bi test gönder sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?