Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

demekki kişiden kişiye değerler fark ediyo bendede 300 lerde çıkınca kesin ikiz gözüyle bakmıştım sendede 500 lerde olunca ikiz kesin hatta üçüzde olabilir demiştik demek belli olmuyo canım ya. neyse sağlıklı sorunsuz olsunda bir tane olsun rabbim onu bağışlasın kucağına almayı nasip etsin canım

canım hayırlısı olsun inşallah en guzel şekilde döllenirler vee hep annesinde kalır en kaliteli bebeğin :)

ya kızlar hepinize çok ama çok teşekkür edrim inşallah dediğiniz gibidir var olduğunu dülşünmek bile yetiyor bana rabbim bide nasip etse onu hayal ble edemem inşallah hayırlısyla nasip eder rabbim

canım benim sağlıklı olsunda tek dileğim buuu ALLAHtan ALLAH olmayanlarada versin inşallahhhh kimsenin kucağını boş bırakmasınnn

Kaç çıkmıştı kan değerin?

yaa kızlar şimdi aradılar hastaneden 7 tanesi güzel ilerliyomuş yarın daha belli olur dediler diğerleri daha yavaş cevap veriyo dediler şimdi anlamadığım şu bu cevap vermeyenleri atacaklarmı donduracaklarmı atmasınlar yaaa ben 15 gun bakdım besledimm onları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim hesabıma göre daha tam 7 gün bile olmammışş..
çıkmaması çok normal yaniii..
evet daha 7 gün dolmamış bile....

özlemcim hayırlısı olsun tabiki.... sağlıklı olsun da tek.....
ama yinede sonradan başka kese gözükme ihtimalide var...

hakkınd ahayırlısı neyse o olsun canım....
rabbim sağlık sihat versin o yeter...

tülinim sende yaptın demek:mymeka:

ah kızlar ben ne diyim sizealsanaalsanasmile

neyse ya inşallah birkaç gün sonra çıkacak o testler:Saruboceqpuyorumnanaktan

aklıma ne geldi kızlar ya bu testler ne kadar çok tüketiliyorsempatiksalakcinni
bu testlerin imalatınamı başlasaksempatiksalakcinni:roflol:
hem beleş beleş kullanırız hende ticaret yaparızkaydirigubbakcemile3

11. gun 507,4 çıkmıştı canım. ama tam göremedi keseyi yani benzetiyorum dedi sadece

İşte benim de 900 falan çıkmıştı ilk. sonra 1000 lerde. bir kese göründü. ben 5 haftayı biraz geçerek baktırmıştım. sen tam 5 haftada baktırdın ya ondan net görünmemiştir. Ve bizim değerler yüksek olduğundan hemen idrar testinde çıktılar.

opuyorumnanaktan Kız alemsin valla. İyi güldürdün beni. kaydirigubbakcemile3 Maşallah o şampiyonlara. İyi ilerlesinler böyle. :lepi:

fadiğim süpersin canım..
hadi işiyek madem yap bi test gönder sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

aklıma ne geldi kızlar ya bu testler ne kadar çok tüketiliyorsempatiksalakcinni
bu testlerin imalatınamı başlasaksempatiksalakcinni:roflol:
hem beleş beleş kullanırız hende ticaret yaparızkaydirigubbakcemile3

:lepi: aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

aminnn canım hayırlısı olsun sağlıklıolsunda tek dileğim bu zaten sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olabilmek.bir iki yada üç olması fark etmez ilk zamanalrda korkmuştum ama yanılmışım :)

benimkide idrarada hemen çıktı 9. gun yaptıgım test kıpkırmızıydı. ama ben iğne felan kullanmadım tutunmayı destekleyici acaba seninki kullandıgın iğnelerden çıkmış olabilirmi . gerçi kan değeri kişiden kişiye değişiyormuş. ben ilk görüdğümde çoğul diye kokrmuştum ama sonradan hayırlısı neyse o olsun dedim. rahimde problem oldugundan tasıyamazsam diye bayagı korktum ama şükür tek gibi ama farklı gunelrde tututunduysa sonradan meryeminde oldugu gibi çıkabilir diyede düşünüyorum neyse haftaya belli olur herhalde.

melonycim sen ilerleyenlere bak gerisini takma..
artık 1 taneden sonrası çöp olcak malesef..
yasayı çıkaranlar nolsun bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…