Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah canım inşallah rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın

tşk edderim canım Şeniz

evet HER-ŞEY CO-CUK İÇ-İN :lepi::lepi:

BU ARADA HERKESE GUNAYDIN ....buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

EVET NERGİSCİM BU HALAYDA SENİN İÇİNNNNa.s.

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

aymesciim çok çok tebrik ediyorum.Kızlar bende hamileyim.Tüp bebek benimkide.Cumartesi öğrendim.Sıra tülinde inşallah .

tebrik ederim canimm
saglikla kucagina almakta nasip olsun insallah
hadi bakalim tülinimm ve elchinim,sira sizde kizlarr
bu ay fire vermek yokkk delikafadulden
:sm_cool: :sm_cool:
hamisler cogaliyor,nesemiz yerine geliyor valla

canim benimm olsunn,benimki tüp bebek degil ya ondan gözden kaciyor,önemli degil yani yerimseniben
insallah tülin ve elchinden sonra bende bir mucize habere verebilirim :Saruboceq:
cok cok sagol canimmmŞeniz

aymesciim çok çok tebrik ediyorum.Kızlar bende hamileyim.Tüp bebek benimkide.Cumartesi öğrendim.Sıra tülinde inşallah .

Canımmmm nergisimmm çok tebrik ediyorum. Çok sevindikkk. :teytey: :teytey: :teytey: Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Gelip bizlere haber verdiğin , mutluluğunu bizime paylaştığın , geride kalanlara umut olduğun için teşekkürler bitanem. Şeniz Ayağını sürüdün inşallah. Devamı gelsin. Çok arkadaş var sırada.. Allaha emanet olun.

İnşallahhhhhhhh. Listeyi tamamlayıp tombalaaaaaaa yapıcazzzzz. aymes ve nergis55 birinci çinkoydu. tuliny ve elchin ikinci çinko. melony ve cerenduru da tombalaaaaaa. :teytey: :teytey: :teytey:

nergiscimmm tebrik ederim canım. ben mart ayını bekledim zaten tüp bebek için eee kısmetli ayyy bak hiç fire vermedik şükür listede yazanların hepsi tek tek pozitifle dönüyor:)))))

tebrik ederim canimm
saglikla kucagina almakta nasip olsun insallah
hadi bakalim tülinimm ve elchinim,sira sizde kizlarr
bu ay fire vermek yokkk delikafadulden
:sm_cool: :sm_cool:
hamisler cogaliyor,nesemiz yerine geliyor valla

canim benimm olsunn,benimki tüp bebek degil ya ondan gözden kaciyor,önemli degil yani yerimseniben
insallah tülin ve elchinden sonra bende bir mucize habere verebilirim :Saruboceq:
cok cok sagol canimmmŞeniz

cucum çokkk saol canım allah razı olsun inşallahhh tülinle bende güzel haberler verebiliriz inşallahhhhhhh

nevrom inşallahh bozulmaz tombalamız inşallahh hayırlısıyla inşallahhh

kızlar bugün benim transferimin 8. günü test yaptım negatif çıktı yaaaa sadece test çizgisinin yeri belli belirsiz var

kızlar bugün benim transferimin 8. günü test yaptım negatif çıktı yaaaa sadece test çizgisinin yeri belli belirsiz var

dur bakalım yaa hemen cıkmayabilir sabret elchin cim az kaldı hem daha erken diye biliyorum sıkma canını

olumunekankayizsmile

canım bende dayanamayıp 6. gunu yapmıştım ve gözle çok zor görülebilen çok silikkk belli belirsiz bir çizgi çıkmıştı ve 2 gun sonra o siliklik kıpkırmızı bir çizgiye döndü 2 gun sonra tekrara yap ama yoksa o belli belirsiz olan şeyde çıkmazdı. bence var gibi bebek

bu 3. yazışım sinir oldum artık hata vermesinden..
hepinize ayrı ayrı yazmıştım ne güzel..
çok teşekkür ederim canlarım inş olur artık..

nergiscim tekrar tebrik ederim canım..

elçinim erken daha canım üzülme hiç..
aymes testten 2 gün önce yapmıştı da çıkmamıştı..
tek çıkmasında bizde hamile olalım..
hem cadı hani yarın beraber yapcaktık..
harcadın elindeki testi demi..

evet canım bende de olmuştu aynısı.özellikle büyük tuvalete çıkarken..:kedi:
doktorum opu dan sonra bunun normal olduğunu söylemişti.

transferim pazartesi günü akşam üzeri 4 civarında oldu ondan itibaren sayınca bugün akşam 8 gün olacak sanırım öyle oluor demi yanlış saymıyorum offffffffffff canım sıkıldı

transferim pazartesi günü akşam üzeri 4 civarında oldu ondan itibaren sayınca bugün akşam 8 gün olacak sanırım öyle oluor demi yanlış saymıyorum offffffffffff canım sıkıldı

Canım belki boşuna sıkıyorsun. Hele güzel anlat bakayım , ben anlamadım.fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…