aymes---tüp bebek tedavisinde
nergis55---tüp bebek tedavisinde (24 mart)
..ELCHIN..---tüp bebek tedavisinde (uzun protokol)...(sonuç-26 mart)
tüliny---tüp bebek tedavisinde (26 mart)
melony---tüp bebek tedavisinde
cerenduru---tüp bebek tedavisinde
aymes tamam, nergiste ok, sira sizde bana oyle geliyoki hic kayip vermeden listeyi tamamlicez
günaydın kızlar hayırlı haftalar diliyorum herkeze......aymesim canım ben çok inanmıştım ve her defasında sanada inan diye yazdım.bak şeker sonucu rabbim herkeze yaşatsın inş.tulinim elchinim ve melony sıra sizlerde kızlar ltf umutlu olun ve inancınızı hiç bir zaman yitirmeyin....HER ŞEY ÇOCUK İÇİN
aymesciim çok çok tebrik ediyorum.Kızlar bende hamileyim.Tüp bebek benimkide.Cumartesi öğrendim.Sıra tülinde inşallah .
cucum guzelim kusura bakma seni atlamisim kac gundur dogru durust giremedim bu yuzdende pek takip edemedim...
demek kocisi eve kapattin :jeyyar: hadi bakalim insallah ise yarar, sendende guzel haberler bekliyoruz...
nevronun slogan harika
Mart hamileleri arttırır , herkesi halaya kattırır..
allahin izniyle daha cok guzel haber alacagiz...
aymesciim çok çok tebrik ediyorum.Kızlar bende hamileyim.Tüp bebek benimkide.Cumartesi öğrendim.Sıra tülinde inşallah .
aymes---tüp bebek tedavisinde
nergis55---tüp bebek tedavisinde (24 mart)
..ELCHIN..---tüp bebek tedavisinde (uzun protokol)...(sonuç-26 mart)
tüliny---tüp bebek tedavisinde (26 mart)
melony---tüp bebek tedavisinde
cerenduru---tüp bebek tedavisinde
aymes tamam, nergiste ok, sira sizde bana oyle geliyoki hic kayip vermeden listeyi tamamlicez
tebrik ederim canimm
saglikla kucagina almakta nasip olsun insallah
hadi bakalim tülinimm ve elchinim,sira sizde kizlarr
bu ay fire vermek yokkk delikafadulden
:sm_cool: :sm_cool:
hamisler cogaliyor,nesemiz yerine geliyor valla
canim benimm olsunn,benimki tüp bebek degil ya ondan gözden kaciyor,önemli degil yani yerimseniben
insallah tülin ve elchinden sonra bende bir mucize habere verebilirim :Saruboceq:
cok cok sagol canimmmŞeniz
Canımmmm nergisimmm çok tebrik ediyorum. Çok sevindikkk. :teytey: :teytey: :teytey: Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Gelip bizlere haber verdiğin , mutluluğunu bizime paylaştığın , geride kalanlara umut olduğun için teşekkürler bitanem. Şeniz Ayağını sürüdün inşallah. Devamı gelsin. Çok arkadaş var sırada.. Allaha emanet olun.
İnşallahhhhhhhh. Listeyi tamamlayıp tombalaaaaaaa yapıcazzzzz. aymes ve nergis55 birinci çinkoydu. tuliny ve elchin ikinci çinko. melony ve cerenduru da tombalaaaaaa. :teytey: :teytey: :teytey:
kızlar bugün benim transferimin 8. günü test yaptım negatif çıktı yaaaa sadece test çizgisinin yeri belli belirsiz var
kızlar bugün benim transferimin 8. günü test yaptım negatif çıktı yaaaa sadece test çizgisinin yeri belli belirsiz var
kızlar selam girmeyi becerebildim çok şükür
evet kızlar yumoşları bıraktık geldik 15 tane 12 si kaliteliymiş yarın arayacaklar şimdi bu toplama işleminden sonra tuvalete cıkamama gibi durum yasayan varmı sanki kasıklarımda tuğla var ağrım yokkanamam cok az oldu leke gibi olurmuş ama şiş kasıklarım yatarken bir problem yok ama ayakta giderken biraz zorluyo ama katlanırım yeterki bebeşim gelsin
dur bakalım yaa hemen cıkmayabilir sabret elchin cim az kaldı hem daha erken diye biliyorum sıkma canını
olumunekankayizsmile
transferim pazartesi günü akşam üzeri 4 civarında oldu ondan itibaren sayınca bugün akşam 8 gün olacak sanırım öyle oluor demi yanlış saymıyorum offffffffffff canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?