Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
AMANINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

nergisde hamileymişşşşşşş allahım ne güzel haberler bunlar yaaa hergün bir hamiş her gün bir hamiş
allahım bitmesin bu haberlerin arkasıııı kesilmesin

nergisim tebrikler canım allahım sağsağlim sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kedileride geçtik anacım halay manyağı olacaz bu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Canım belki boşuna sıkıyorsun. Hele güzel anlat bakayım , ben anlamadım.fisfisfis

şimdi yavrum geçen hafta bugün yani pazartesi günü akşam üzeri 4 civarında oldu transferim 3. gün embriyosuydu 2 tane bu sabah 7 de yaptım testi ilk idrarla ama ben zaten gecelrri 80 kere kalkıyorum çişe neyse yaptıktan sonra hiç bişey çıkmadı negatifti işte sonra bi kaç saat sonra hani ikinci çizginin çıkması gereken yer varya sadece orası belirdi renk filan yok sadece yer belli anlamadım offffffffff yok işte çıkmadı bişey

evet canım bende de olmuştu aynısı.özellikle büyük tuvalete çıkarken..:kedi:
doktorum opu dan sonra bunun normal olduğunu söylemişti.

canım dun wc ye gittikçe gittikçe açıldım gece en az 5 kere kalktım wc ye çok şükür şimdi daha iyiyim hafif bel ağrısı ve kasık ağrısı var leke de gelmio ama olurmuş bu rahatım yanee
saol canımŞeniz

inşallahhhhhhhhhhhhh sonrası güzel çıkar

cıkacak inşallah korkma erken daha biraz daha bekle iyimi canım

tülincim sıkma canım sen kendini bende dha test var heheheh ama yapmıycam moralim bozuldu be keşke yapmasaydım yaaaaaaaaaaaa

elchın transfer gününü saymayacaksın daha bu akşam 7 olacak bence daha erken vede daha sonrası silik gibi olmuş diyosun bence yarında bekle çarşamba günü tekrarla canım çıkacak benceeeeeeeeeeeee

7,5 gün olmuş. Değerin çok yüksek değilse çıkmaz zaten. Ben 7. günde yaptığımda çıkmıştı. Ama benim test gününde 1000 küsurdu değerim. Yani üçüz gibiydi. Sonra bire düştü gebelik. Ancak çoğul gebelikler o kadar erken belli oluyor. Özlemin de belki çoğul ya da ilk başta tutunma çoğul benim gibi. Yani sen çıkmadı diye üzülme. Zaten aymesin de çıkmadı. Çünkü değer çok yüksek değildi hatırlarsan. Bu yok demek değil. Var demek olmadığı gibi yok demek değil. Çıksaydı erken sevinecektik. Ama çıkmadı diye şimdiden üzülmek yersiz. Şeniz

elchın transfer gününü saymayacaksın daha bu akşam 7 olacak bence daha erken vede daha sonrası silik gibi olmuş diyosun bence yarında bekle çarşamba günü tekrarla canım çıkacak benceeeeeeeeeeeee

inanmak istiyorum allahım nolur öyle olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

caspercım allah razı olsun canım benim yaa inşallah dedğiniz gibidir erken diye çıkmamıştır delü oldum hesempatiksalakcinni

melony kasık ağrıları normal canım sonuçta yumoşlar alındı o ağrıyan yerlerden yarına falan daha rahat olursun canım sonu güzel olacak inşallah sende halayı çekilenler kervanına katılacaksın hayırlısı ile canım

nevrom inşallahhh öylrdir canım benimmm inşallahhh böyle olduğuna inanmak istiyorum rabbim yardımcımız olsun

evet canım sanırım benim bebekte tek ultrasona girdim bugun belli belirsiz bir kese gördü ama emin olamada çok erken daha dedi haftaya çağırdı o yuzden.şimdilik tek gibi görünüyo ama kan degerime sasırdı birazcık

inanmak istiyorum allahım nolur öyle olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

caspercım allah razı olsun canım benim yaa inşallah dedğiniz gibidir erken diye çıkmamıştır delü oldum hesempatiksalakcinni

canım bekle işte nerden baksan 5 gunun var teste biliyosun gunluk değişiyor değerler erken yaniiii üzülmeeeee

nevrom inşallahhh öylrdir canım benimmm inşallahhh böyle olduğuna inanmak istiyorum rabbim yardımcımız olsun

Ha bi de ne dicem. Benim 7. günde çıktı diyorum ya. Öyle kabak gibi de belirmedi. Çok ama çok silikti. Ki düşün değerim ne kadar yüksekken öyle çıkmış gölge gibi. Sen o yüzden hiç dert etme. Allahın izniyle inşallah bebeğin seninle.. Şeniz

ne biliyim kızlar yaa yok işte yok :a015:

kızlar bugün benim transferimin 8. günü test yaptım negatif çıktı yaaaa sadece test çizgisinin yeri belli belirsiz var

aaaa ne demiştik ama:mymeka:

az daha sabır canım:1hug:daha erken...
inşallah vakti geldiğinde çizgiyi net göreceksin....

merheba hoşgeldina.s.
o iki yumurta olayı aşılama için canım....
tüp bebekte yumurta sınırı yok ama embriyo sınırı var...
35 yaş altı herkese ilk iki denemede tek embriyo 3 ve 3 ten sonra 2 embriyo transfar ediliyor...

hoşgeldin incia.s.

benim fikrim eşinin fsh si düşürüldükten sonra ameliyat olsunki çıkma ihtimali daha fazla olsun...
çoğu arkadaşın yumurtalarının toplanacağı günü eşleri tese oldular...
ama yinede benim bu konuda çok bilgim yok....
allah yardımcınız olsun....

hadi hayırlısı canım...
demek bebişler şuan hastanedehihoyyyt
yakında bebişlerin biri annesiyle olacak ve inşallah 9 ay hep seninle kalacak:Saruboceq:

herkese selam canlara.s.

tülincim sıkma canım sen kendini bende dha test var heheheh ama yapmıycam moralim bozuldu be keşke yapmasaydım yaaaaaaaaaaaa

evet itiraf ediyorum bende dün yaptım ve negatif çıktı..
ama eşim ısrar etti çıkmaz daha dedik zaten.. kaydirigubbakcemile3
canım boş yere sıkıyosun canını..
erken daha erken..
en yakın örnek aymes kızım bak dövcem seni haaa..

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/205511.asp

3. haftayı oku bakim bi şundan..
erken yavrum daha erkeeennnnn

canım bana sanki pozitif gibi geldi tabii hakkında hayırlısı çok düşünüpte stres yapma çok az kaldı merak etme. hayırlısı canım sadece hayırlısı inşallah hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…