ne biliyim kızlar yaa yok işte yok :a015:
Canım belki boşuna sıkıyorsun. Hele güzel anlat bakayım , ben anlamadım.fisfisfis
evet canım bende de olmuştu aynısı.özellikle büyük tuvalete çıkarken..:kedi:
doktorum opu dan sonra bunun normal olduğunu söylemişti.
inşallahhhhhhhhhhhhh sonrası güzel çıkar
üzülme canım yaaa..
geç tutunmadır belki..bilemezsin ki..
sabret azıcıkkk..:1hug:
transferim pazartesi günü akşam üzeri 4 civarında oldu ondan itibaren sayınca bugün akşam 8 gün olacak sanırım öyle oluor demi yanlış saymıyorum offffffffffff canım sıkıldı
canım benim hesabıma göre daha tam 7 gün bile olmammışş..
çıkmaması çok normal yaniii..
şimdi yavrum geçen hafta bugün yani pazartesi günü akşam üzeri 4 civarında oldu transferim 3. gün embriyosuydu 2 tane bu sabah 7 de yaptım testi ilk idrarla ama ben zaten gecelrri 80 kere kalkıyorum çişe neyse yaptıktan sonra hiç bişey çıkmadı negatifti işte sonra bi kaç saat sonra hani ikinci çizginin çıkması gereken yer varya sadece orası belirdi renk filan yok sadece yer belli anlamadım offffffffff yok işte çıkmadı bişey
elchın transfer gününü saymayacaksın daha bu akşam 7 olacak bence daha erken vede daha sonrası silik gibi olmuş diyosun bence yarında bekle çarşamba günü tekrarla canım çıkacak benceeeeeeeeeeeee
7,5 gün olmuş. Değerin çok yüksek değilse çıkmaz zaten. Ben 7. günde yaptığımda çıkmıştı. Ama benim test gününde 1000 küsurdu değerim. Yani üçüz gibiydi. Sonra bire düştü gebelik. Ancak çoğul gebelikler o kadar erken belli oluyor. Özlemin de belki çoğul ya da ilk başta tutunma çoğul benim gibi. Yani sen çıkmadı diye üzülme. Zaten aymesin de çıkmadı. Çünkü değer çok yüksek değildi hatırlarsan. Bu yok demek değil. Var demek olmadığı gibi yok demek değil. Çıksaydı erken sevinecektik. Ama çıkmadı diye şimdiden üzülmek yersiz. Şeniz
7,5 gün olmuş. Değerin çok yüksek değilse çıkmaz zaten. Ben 7. günde yaptığımda çıkmıştı. Ama benim test gününde 1000 küsurdu değerim. Yani üçüz gibiydi. Sonra bire düştü gebelik. Ancak çoğul gebelikler o kadar erken belli oluyor. Özlemin de belki çoğul ya da ilk başta tutunma çoğul benim gibi. Yani sen çıkmadı diye üzülme. Zaten aymesin de çıkmadı. Çünkü değer çok yüksek değildi hatırlarsan. Bu yok demek değil. Var demek olmadığı gibi yok demek değil. Çıksaydı erken sevinecektik. Ama çıkmadı diye şimdiden üzülmek yersiz. Şeniz
inanmak istiyorum allahım nolur öyle olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
caspercım allah razı olsun canım benim yaa inşallah dedğiniz gibidir erken diye çıkmamıştır delü oldum hesempatiksalakcinni
nevrom inşallahhh öylrdir canım benimmm inşallahhh böyle olduğuna inanmak istiyorum rabbim yardımcımız olsun
ne biliyim kızlar yaa yok işte yok :a015:
kızlar bugün benim transferimin 8. günü test yaptım negatif çıktı yaaaa sadece test çizgisinin yeri belli belirsiz var
merheba hoşgeldina.s.merhaba arkadaşlar. bizim de sorun erkek infertilitesi, daha önce 3 micro denedim. hep negatif. bu yeni yasadan sonra tedavi nasıl oluyor merak ettim. yani 2 yumurtadan fazla gelişmesine izin verilmiyor mu, öyle bişey duydum. dondurma imkanı falan yok mu. tedavide olan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim...
hoşgeldin incia.s.merhaba kızlar böyle sevinçli haberler alınca o kadar mutlu oluyorumki hihoyyyt çok tebrik ederim aymes hanım allah tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün İNŞALLAH...bende yakında kafayı üşütmek üzereyim dertleşmeye çok ihtiyacım var senağlama benim eimde azosperm hiç canlı ve ölü spermi yok biz tüp bebek tedavisine başlamıştık fakat araştırdıkca bu konuları o kadar kafam karıştıkı eşim bu ay mikro tese olacaktı fakat ankarada kaan hoca varmış çoğu insan ona görünmeden tedavi olma diyor tamam ankaraya gidelim diyoruz bu seferde bazı yerlerde kaan hocanın verdiği ilaclar yan etki yaptı eşime hiç bir faydasını görmedik diyorlar eşimin fsh hormonu yüksek burdaki gittiğim tüp bebek merkezi hormonunu düşürmeye çelışmadan ameleyata alacak bir yandanda sakın hormınunu düzene sokmadan ameleyat yapmayın diyor öbür yandanda ilk bana ilaç verip yumurtalarım toplanacağı gün eşimi ameleyata alacaklardı sakın hee diyorlar ilk önce eşin ameleyat olsun canlı hücre çıkarsa sen ilaçlara başla diyorlar offffff başkasıda sperm dondurulduktan sonra çözülürse ölme riski var diyor KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BEN ÇILDIRMAK ÜZEREYİM AZ KALDI hüngür hüngür ağlayacağım kafam karmakarışık bana ne yapıcağım konusunda yol gösterin ne olur...
hadi hayırlısı canım...kızlar selam girmeyi becerebildim çok şükür
evet kızlar yumoşları bıraktık geldik 15 tane 12 si kaliteliymiş yarın arayacaklar şimdi bu toplama işleminden sonra tuvalete cıkamama gibi durum yasayan varmı sanki kasıklarımda tuğla var ağrım yokkanamam cok az oldu leke gibi olurmuş ama şiş kasıklarım yatarken bir problem yok ama ayakta giderken biraz zorluyo ama katlanırım yeterki bebeşim gelsin
tülincim sıkma canım sen kendini bende dha test var heheheh ama yapmıycam moralim bozuldu be keşke yapmasaydım yaaaaaaaaaaaa
nevrom inşallahhh öylrdir canım benimmm inşallahhh böyle olduğuna inanmak istiyorum rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?