hayırlısı canım üzülmek yok..
zamanı gelmişse olmuştur..
ama epey geçmiş adetin..
eğer yoksa da doktora gitmelisin bence..
inş pozitifi görürsün hadi yapta stresinden kurtul..
hey kurban olduğum rabbim mart ayının bereketine bak hele akannehir
aymesim seni canı gönülden kutlarım canım
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:çok sevindim çok opuyorumnanaktan
özlemde hamismiş canım senide tebrik ederim olumunekankayizsmile
rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah :Saruboceq:
şimdi sıra tüliş, elçiş ve melonişde hadi kızlar sizlerden de güzel haberler bekliyoruz rabbim inşallah meleklerinizi göbüşlerinize kondurmuştur :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
aminnnn canım inşallahhh hepimizin kucakları dolucak bir gun sağlıkla. darısı tüm isteyenlerinbaşına inşallahhh.
banada inşallah 9 günüm geciyor
bir test yapsana canım yaa beklemek daha zor değilmi? ben adete gunler kala yapmıştım çıktı . sonuçta zamanı gelmişse seninledir bebeğin.
bakalım canım ya sen ne zamandır istiyorsun canım kaç yıllık evlısın yas kaç cok mu soru sordum neakannehir
inşallah canım allah yavrunu sana bagışlasın bizlerede nasıp etsın ben kararsızı
nergisde hamismiş allahım ne güzel bu ay tam bir patlama olmuş canlar
nergisciğim kutlarım canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah :Saruboceq:
nevrom gelmiş hoşgelmiş canım nasıl geçiyor annelik yakışıklı doruk paşayla :ecrin_bebek:
sevcan oğluşun çok tatlıııı
rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım
sanada sorayım nasıl geçiyor annelik olumunekankayizsmile
canım sen yenımı hamılesım kaç haftalık ne kadar kala yaptın test idrardan mı bakıldın
cnm inan hiç belirti yoktu benim sadece sol kasıgım halende batıyo o kadar gogüs şişkinliğim var ama jel kullanıyorum ondan oluyo yanıltır yani böle kafanı kurcalıycana git bence direk kan testi yaptırtebrik ederim özlemcım pekı şimdi vucudunda ne gibi belirtiler var yada agrı vardı karnında belınde gögsunde falan
Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim dinlenmeye devam
aymesim cok sevindim cok dua etmistim rabbim dualarimi kabul etti sukurler olsun rabbime
allahim saglikla kucagina almani nasip etsin
nergiscim tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almani nasip etsiin
ozlemcim bence erken girmisin ultrasyona ben girdigimde 5 haftaligi gecmisti o zaman ikiz dedi
sonra belcikaya dondugumde birde burda gideyim dedim burda ucuz oldugu belli oldu dr bazen oluyo deedi
sonradan gozukebilir dedi
allahim hakkimizda ne hayirliysa onu nasip etsin insallah
ceylinim canım hoşgeldin nerelerdeydin..
Sağolasın bitanem. İyi gidiyor çok şükür. Sen nasılsın? Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?