Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşbulduk kızlar
özledim hepinizizemuszemus
oğluşum iyi maşallah
hamile sayısı artmış
daha da artar inşallah
balkafamda hamileymiş, çok sevindim

hayırlısı canım üzülmek yok..
zamanı gelmişse olmuştur..
ama epey geçmiş adetin..
eğer yoksa da doktora gitmelisin bence..
inş pozitifi görürsün hadi yapta stresinden kurtul..

bakalım canım ya sen ne zamandır istiyorsun canım kaç yıllık evlısın yas kaç cok mu soru sordum neakannehir

hey kurban olduğum rabbim mart ayının bereketine bak hele akannehir

aymesim seni canı gönülden kutlarım canım
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:çok sevindim çok opuyorumnanaktan

özlemde hamismiş canım senide tebrik ederim olumunekankayizsmile
rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah :Saruboceq:

şimdi sıra tüliş, elçiş ve melonişde hadi kızlar sizlerden de güzel haberler bekliyoruz rabbim inşallah meleklerinizi göbüşlerinize kondurmuştur :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

aminnnn canım inşallahhh hepimizin kucakları dolucak bir gun sağlıkla. darısı tüm isteyenlerinbaşına inşallahhh.

nergisde hamismiş allahım ne güzel bu ay tam bir patlama olmuş canlar
nergisciğim kutlarım canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah :Saruboceq:

nevrom gelmiş hoşgelmiş canım nasıl geçiyor annelik yakışıklı doruk paşayla :ecrin_bebek:

sevcan oğluşun çok tatlıııı
rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım
sanada sorayım nasıl geçiyor annelik olumunekankayizsmile

bakalım canım ya sen ne zamandır istiyorsun canım kaç yıllık evlısın yas kaç cok mu soru sordum neakannehir

hala tereddüttesin ama bu kararsızlıkta çok kötü emin ol..
iyi ya da kötü bi sonucu görsen bundan daha iyi olucaksın eminim..

ben 7 yıllık evliyim..
3 yıldır uğraşıyoruz..
yaşım 26..
ilk tüp bebek tedavimi yaptırdım transferin 8. günündeyim..
hepimiz için hayırlısı inş..

ceylinim canım hoşgeldin nerelerdeydin..

inşallah canım allah yavrunu sana bagışlasın bizlerede nasıp etsın ben kararsızı

Sağol canım , Allah razı olsun. Amin inşallah. Daha kaç gün bekleyeceksin ki. Yap da rahatla. Hem belki pozitiftir , sevinirsin erkenden. yerimseniben

Sağolasın bitanem. İyi gidiyor çok şükür. Sen nasılsın? Şeniz

canım sen yenımı hamılesım kaç haftalık ne kadar kala yaptın test idrardan mı bakıldın

evet yeni öğrendim canım tüp bebek benimkisi hemde 2. tüp bebeğim ilkind enegatifti. ben adetime 3-4 gun kala kesin öğrendim idrarda koyu çıktı. adet gunude kan testiyle kesinleşti .

tebrik ederim özlemcım pekı şimdi vucudunda ne gibi belirtiler var yada agrı vardı karnında belınde gögsunde falan

Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim dinlenmeye devam
aymesim cok sevindim cok dua etmistim rabbim dualarimi kabul etti sukurler olsun rabbime
allahim saglikla kucagina almani nasip etsin
nergiscim tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almani nasip etsiin
ozlemcim bence erken girmisin ultrasyona ben girdigimde 5 haftaligi gecmisti o zaman ikiz dedi
sonra belcikaya dondugumde birde burda gideyim dedim burda ucuz oldugu belli oldu dr bazen oluyo deedi
sonradan gozukebilir dedi
allahim hakkimizda ne hayirliysa onu nasip etsin insallah

slm kızlar, nasılsınız???
bikaç gündür sitedeki sorunlardan dolayı giremedim bi türlü,

Aymesiiiiiimmmm canımm öyle sevindim ki mesajını okuyunca,
heyecanla bekliyodum haberini, çok şükür bebişin göbişinde tatlım yaaa boşuna üzüldün testin negatif çıkınca, sana bekle dedik, acele etme dedik, çok şükür Rabbim dualarımızı kabul etti, çabalarını boşa çıkarmadı canım inşallah bundan sonrada rahat bir gebelik geçirir sağlıkla alırsın bebişini kucağına, Tekrar çoooook tebrik ediyorum canım benim... Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına...

Yabanım keseyi görmüşsün, inşallah içinde bebişinide görürsün sağlıkla , Allahım kucağına almayı nasip etsin canım,

fazla geçmişe gidemedim kaçırdığım bişi yoktur inşallah, sonuç bekleyen arkadaşlar sabırsızlanmayın gününüzü bekleyin, erkenden test yapıp üzülüpte bebişleride üzmeyin emi, dikkat edin kendinize...

tebrik ederim özlemcım pekı şimdi vucudunda ne gibi belirtiler var yada agrı vardı karnında belınde gögsunde falan
cnm inan hiç belirti yoktu benim sadece sol kasıgım halende batıyo o kadar gogüs şişkinliğim var ama jel kullanıyorum ondan oluyo yanıltır yani böle kafanı kurcalıycana git bence direk kan testi yaptır

evet canım zaten göremedide belli belirsiz benzettim dedi. 6.cı hafta bası cağırdı o zaman kesinleşir artık herhalde. senin nasılgidiyo varmı zorlukları çoğul gebeliğin. amiinnn cnm aminnn hayırlısı neyse o olsun

can isooooo
canım naberr
nasılsın
bebişler nasıl, inş hepiniz de iyisinizdir...ben aynı devam ediyorum..çok öptm canım

ceylinim canım hoşgeldin nerelerdeydin..

hoşbuldum tülişim,olumunekankayizsmile
rapor olayıyla uğraşıyorum son zamanlarda bir çıkartabilsem bende inşallah sizin aranızda yer almak istiyorum hamis kalmak istiyorum,anne olmak istiyorum ama öncelikle herşeyin hayırlısını diliyorum rabbimden

Sağolasın bitanem. İyi gidiyor çok şükür. Sen nasılsın? Şeniz

bende iyiyim nevrocum opuyorumnanaktan
öp benim için oğluşunu olur mu

özloooooşş nasılsın tatlım? nasıl gidiyo hamişlik? belirtiler bazen hemen kendini göstermiyo değilmi, ben bulantılarım başlayana kadar anlayamamıştım hamiş olduğumu, inşallah haftaya sağlıkla görürsün bebişini canım

Nergiste hamileymiş çok sevindim, bu ne patlama ohaoldumsmile mart ayı bereketli geldi maaşallah hadi bekleyen tüm arkadaşlarımızın göbişleri dolsun inşallah

meryemciğim rabbim 3 meleğinide sağlıkla sana bağışlasın:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

rabbim yardımcın olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…