elchin aymes gibi yanılabilirsin.oda çok üzülmüştü ama şimdi hamileerken daha işallah hayırlı haberler alırsın.
aminnn canım aminnn ama 3. aydan sorna geçiyormuş bulantılar o zaman tadını çıkarırısın inşallah. sağlıcaklar gelsinler inşallahhhh. canım hakkımızda hayırlısı
hala tereddüttesin ama bu kararsızlıkta çok kötü emin ol..
iyi ya da kötü bi sonucu görsen bundan daha iyi olucaksın eminim..
ben 7 yıllık evliyim..
3 yıldır uğraşıyoruz..
yaşım 26..
ilk tüp bebek tedavimi yaptırdım transferin 8. günündeyim..
hepimiz için hayırlısı inş..
ceylinim canım hoşgeldin nerelerdeydin..
ceylincim Allah kolaylık versin canım..
hangi aşamadasın tahliller falan yapıldı heyet mi bekleniyor nedir..
inş Rabbim seninde gönlündekini nasip eder canım..
[/I][/B]
nan tülin millet açılmasa itiraf etmiycektin harhalde:mymeka:evet itiraf ediyorum bende dün yaptım ve negatif çıktı..
ama eşim ısrar etti çıkmaz daha dedik zaten.. kaydirigubbakcemile3
canım boş yere sıkıyosun canını..
erken daha erken..
en yakın örnek aymes kızım bak dövcem seni haaa..
http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/205511.asp
hadi bakalım elçin hayır olsun o çizgi tam kırmızı olsun.ya kızlar hepinize çok ama çok teşekkür edrim inşallah dediğiniz gibidir var olduğunu dülşünmek bile yetiyor bana rabbim bide nasip etse onu hayal ble edemem inşallah hayırlısyla nasip eder rabbim
bu işler bizim donlara benzemesin Fadik'cim...
hayırlısı canımopuyorumnanaktan
ama maliyeti kurtarmazki canım...zaten ne satarsam kk de satarım sempatiksalakcinnihadi ama bende size bir kanpanya daha:lepi:
30 testin yanına bir pet bardakkaydirigubbakcemile3
yıka yıka kullan:roflol:
ne yapım bundan aşağısı kurtarmıyo...
kurtarsa dükkan sizinkaydirigubbakcemile3
bacım sen nerelerdesin?hoşbulduk kızlar
özledim hepinizizemuszemus
oğluşum iyi maşallah
hamile sayısı artmış
daha da artar inşallah
balkafamda hamileymiş, çok sevindim :teytey::dance:
canım keseyi görmüşsün..elchin aymes gibi yanılabilirsin.oda çok üzülmüştü ama şimdi hamileerken daha işallah hayırlı haberler alırsın.
amanıııınnn:teytey::teytey::teytey:kızlar maşallah bu mart ayı tam mart ayı oldukaydirigubbakcemile3
kızlar nergis arkadaşımızda bizim listeden:1hug::teytey::teytey:
inşallalh bütün tedavidekiler pozitif olur:Saruboceq::Saruboceq:
aymes---tüp bebek tedavisinde
nergis55---tüp bebek tedavisinde (24 mart)
..
aymes tamam, nergiste ok, sira sizde bana oyle geliyoki hic kayip vermeden listeyi tamamlicez
inşallah canım inşallah rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın
tşk edderim canım Şeniz
evet HER-ŞEY CO-CUK İÇ-İN :lepi::lepi:
BU ARADA HERKESE GUNAYDIN ....buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
EVET NERGİSCİM BU HALAYDA SENİN İÇİNNNNa.s.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tebrik ederim canimm
saglikla kucagina almakta nasip olsun insallah
hadi bakalim tülinimm ve elchinim,sira sizde kizlarr
bu ay fire vermek yokkk delikafadulden
:sm_cool: :sm_cool:
hamisler cogaliyor,nesemiz yerine geliyor valla
Canımmmm nergisimmm çok tebrik ediyorum. Çok sevindikkk. :teytey: :teytey: :teytey: Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Gelip bizlere haber verdiğin , mutluluğunu bizime paylaştığın , geride kalanlara umut olduğun için teşekkürler bitanem. Şeniz Ayağını sürüdün inşallah. Devamı gelsin. Çok arkadaş var sırada.. Allaha emanet olun.
Nergis55 tebrikler canım
ooo maşlalah nazar değmesin nergisss hayırlıı olsun çok sevindimmmm
nergiscimmm tebrik ederim canım. ben mart ayını bekledim zaten tüp bebek için eee kısmetli ayyy bak hiç fire vermedik şükür listede yazanların hepsi tek tek pozitifle dönüyor:)))))
bu 3. yazışım sinir oldum artık hata vermesinden..
hepinize ayrı ayrı yazmıştım ne güzel..
çok teşekkür ederim canlarım inş olur artık..
nergiscim tekrar tebrik ederim canım..
][/COLOR][/I][/B]
çook sevindim canımmm
Allah tamamına erdirsin..:teytey: :teytey:
AMANINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
nergisde hamileymişşşşşşş allahım ne güzel haberler bunlar yaaa hergün bir hamiş her gün bir hamiş
allahım bitmesin bu haberlerin arkasıııı kesilmesin
nergisim tebrikler canım allahım sağsağlim sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kedileride geçtik anacım halay manyağı olacaz bu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nergisde hamismiş allahım ne güzel bu ay tam bir patlama olmuş canlar
nergisciğim kutlarım canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah :Saruboceq:
nevrom gelmiş hoşgelmiş canım nasıl geçiyor annelik yakışıklı doruk paşayla :ecrin_bebek:
Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim dinlenmeye devam
aymesim cok sevindim cok dua etmistim rabbim dualarimi kabul etti sukurler olsun rabbime
allahim saglikla kucagina almani nasip etsin
nergiscim tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almani nasip etsiin
ozlemcim bence erken girmisin ultrasyona ben girdigimde 5 haftaligi gecmisti o zaman ikiz dedi
sonra belcikaya dondugumde birde burda gideyim dedim burda ucuz oldugu belli oldu dr bazen oluyo deedi
sonradan gozukebilir dedi
allahim hakkimizda ne hayirliysa onu nasip etsin insallah
özloooooşş nasılsın tatlım? nasıl gidiyo hamişlik? belirtiler bazen hemen kendini göstermiyo değilmi, ben bulantılarım başlayana kadar anlayamamıştım hamiş olduğumu, inşallah haftaya sağlıkla görürsün bebişini canım
Nergiste hamileymiş çok sevindim, bu ne patlama ohaoldumsmile mart ayı bereketli geldi maaşallah hadi bekleyen tüm arkadaşlarımızın göbişleri dolsun inşallah
aymes masallah ınan ıcıme dogmustu senınde olumlu haberını alacagımız.rabbım tamamına erdırsın ınsallah.gercekten cok zor uzucu yıkıcı yollardan gectık zaman zaman.herkes hakedıyor annelıgı tabıkı ama bız bekleyenler sankı gercekten hakedıyoruz artık.mevla dılerde bır gun bızde burdan haykırırız hamıs oldugumuzu ınsa allah..
dıger hamıle arkadaslarımızıda cok cok tebrık edıyorum.herkezın bebısı saglıkla gelsın ınsa allah..
Canım arkadaşlarım tüm güzel tebrikleriniz için çok çok teşekkür ediyorum.İnanın hala bende inanamıyorum.2 yıdır hep bu anı bekledim .
İnşallah burdaki tüm bebek bekleyen arkadaşlarım en yakın zamanda bebeklerine kavuşacaklar.Hepinizi çok çok öpüyorum opuyorumnanaktan
bence yapında stresten kurtulun....slm kızlar kafayı yıcem benım adetım 9 gün geciyor gögüslerimde cok hassasleştı acaba hamıle mıyım test yapmayada korkuyorum hayal kırıklıgı yaşamak istemıyorum beklım mı bıraz daha ne dersınız
bu işler bizim donlara benzemesin Fadik'cim...
iflas bayrağını çekmeyelimkaydirigubbakcemile2
naptınız kızlar bugün.
oku oku bitiremedim.
maşallah eski günlere benzemiş.
zevkle okudum.
hele şu teste ucuzluk yapan eczacıya bittimdelikafadulden[/U]
iyi yapmışsın canımkaydirigubbakcemile5mehabalarrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese hayırlı günler ve bereketli haftalar diliyorum,
hafta bitmeden inşallah elchin ve tülin in de güzel haberlerini de alıcaz
bu mart ayı çok bereketliymiş ben de çalışmaları hızlandırdım :kedi::kedi::kedi::kedi: belli olmaz belki bizim nasibimiz de vardır marttan nasibimiz
yetercim neredesin:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
sabahları senin mesajlarınla güne başlamaya alışmışım
şimdi garip kaldım ayol:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hakkaten yetercim nerdesin..
site yüzünden giremedin şimdi de düzelmedi sandın sanırım..
ya da hastane işlerin var..
ah canım yakafamçokkarıştısağolasın gülüm,benim sadece hsg işlemim var sanırım eşim bir kere test verdi 2 kere daha randevu vermişler en son mayıs 21 de testi bu gidişle yaza ancak alırım raporumu herhalde :sinifsinif:
senin tedavin raporlumuydu canım bilmiyorumkismile
sağolasın gülüm,benim sadece hsg işlemim var sanırım eşim bir kere test verdi 2 kere daha randevu vermişler en son mayıs 21 de testi bu gidişle yaza ancak alırım raporumu herhalde :sinifsinif:
senin tedavin raporlumuydu canım bilmiyorumkismile
sizi gidi sizi ne cok kaynatmissiniz..........
bende zevkle okudum ne guzel olmus her gunumuz boyle olsun....
fadik sen atil su test isine ama yurt disinada gonder burda tesler 5-6 euro, en son turkiyeden almistim onlari bitirdim..mafoldumben
elchin bence fazla takma cok erken cikmaz daha ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?