- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
can isooooo
canım naberr
nasılsın
bebişler nasıl, inş hepiniz de iyisinizdir...ben aynı devam ediyorum..çok öptm canım
özloooooşş nasılsın tatlım? nasıl gidiyo hamişlik? belirtiler bazen hemen kendini göstermiyo değilmi, ben bulantılarım başlayana kadar anlayamamıştım hamiş olduğumu, inşallah haftaya sağlıkla görürsün bebişini canım
Nergiste hamileymiş çok sevindim, bu ne patlama ohaoldumsmile mart ayı bereketli geldi maaşallah hadi bekleyen tüm arkadaşlarımızın göbişleri dolsun inşallah
tulinim allah razi olsun cnm allahim insallah tamamina erdir bebeklerimi saglikla kucagima almami nasip eder
ozlemcim dr bol bol dinlen dedi basta zor geliyodu hep yatmak ama alistim
cok kusuyorum o da beni cok yoruyo zaten istemesemde yatmak zzorunda kaliyorum
ama buda gecer insallah allahim tamamina erdirsinde ben raziyim herseye
allahim herkese kolay hamilelik nasip etsin insallah
Ebruuuuuum tatlım nerelerdesin yaaa bi görünüp kayboluyosun sonra,
biz iyiyiz çok şükür, gün sayıyoruz, alışveriş yapıyoruz,
hazırlıklar başladı onlarla vakit geçiriyorum işte,
mart ayı patlama ayı arkadaşların güzedl haberlerini okuyoruz,
inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız canım yaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sen nasılsın? neler yapıyosun niye gözükmüyosun buralarda özletme kendini arada gel emiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
evet canım o heray kendimde oldugunu sandıgım belirtilerin hiç birini yaşamadım demekki hamilelikte böle oluyomuş onlar bizim yaşadıklarımız psikolojık hamilelik dedikleriymiş megersem.bende sadece kasık ağrım olunca aha bebek rahat durmuyo diyorum. bulantılardanda çok korkuyorum iştahsızlığım var sadece pek yiyemiyorum acıkıncada deli gibi acıkıyorum ama.inşallah canım inşallah haftaya az kaldı
evet mart ayını seçmiyo kedicikler boşuna demek varmış bir hikmetii kaydirigubbakcemile3
sen ve bebekler nasılsınız canımmm varmı zorlukları hamileliğin ilerki aylarda
Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim dinlenmeye devam
aymesim cok sevindim cok dua etmistim rabbim dualarimi kabul etti sukurler olsun rabbime
allahim saglikla kucagina almani nasip etsin
nergiscim tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almani nasip etsiin
ozlemcim bence erken girmisin ultrasyona ben girdigimde 5 haftaligi gecmisti o zaman ikiz dedi
sonra belcikaya dondugumde birde burda gideyim dedim burda ucuz oldugu belli oldu dr bazen oluyo deedi
sonradan gozukebilir dedi
allahim hakkimizda ne hayirliysa onu nasip etsin insallah
bende iyiyim nevrocum opuyorumnanaktan
öp benim için oğluşunu olur mu
ayyy hazırlıklara başlandı mııı...ayyy kalbin pırpır dır senin şimdi...Allah sağlıcakla almanı nasip etsin canım...çok ii uyu, çünkü arayacaksın bu günlerini...gece nöbetlerin şimdiden hayırlı olsun...hakikaten patlama olmuş, çok sevindim...Allah herkese hayırlısıyla müjdeli haberler vermeyi nasip etsin
ben iyi olmaya çalışıyorum canım yaa..haklısın kendi derdime düştüm bu topiki unuttum...ama merak etme arada arkadaşların son yazdıklarından ne durumda olduklarına bakıyorum..bu sefer çook keyifli idi ama...bol bol hamiş haberi aldım...halaa işsizim, bakalım ne zaman iş bulacağım...hayırlısı olsun da ne diyeyim :Saruboceq: artık
canancım isimlerine karar verebildiniz mi...çok zor bir süreç...isimsiz gezmesin yawrucaklar
amin canım inşallah, şimdiden uyutmuyolar zaten, onlar dinlenirken uyuyorum bende, tekmeler hareketler başladımı gecede olsa uyanıyoruz mecburen,
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım, inşallah gönlüne göre bi iş bulursun, dualarım seninle,
sonrada bebiş haberlerini alalım Allahın izniyle,
yokmu bi tedavi başlangıcı falan ufukta???
yok canım yaa,
seçeneğimiz çok ama hangisini koyalım diye düşünüyoruz hala,
karar veremedik bi türlü,
babamız bazen arıyo, bazende doğsunlar, bi kahramanlık yapsınlar ondan sonra koyacam isimlerini diyokaydirigubbakcemile3 bizde kahramanlıklarını beklicez bu gidişlekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok canım, uzun süre de olmayacak gibi görünüyor...ama ben zaten bu işleri 8 ay önce bıraktım...artık benim için bitti bu arayışlar :))
sağlığımıza, ağız tadımıza dua edip yaşıyoruz kaydirigubbakcemile3
aminnnnnn canım hepimize inşallahhh.insallah ozlemcim insallah gecer 3 ayimizada az kaldi allahin izniyle
insalllah senin bulantilarin kusmalarin olmaz cok zor gercekten allahim kolay hamilelik nasip etsin sana cnm
aminnnn canım aminnn inşallahhhh isteyen herkese nasip etsin . ne güzel yaa çok zaman varmış gibi geliyo o gunlere ama çabuk geçer herhaldee. sağlıcakla gelsin cnaım bebeişlerinn öpüyorummm hepinizibiz iyiyiz çok şükür, öyle büyük sıkıntım yok ama canlı birşeyi karnında taşımanın zorluklarıda var tabii, ilk üç ayımı bulantı iştahsızlıkla geçirmiştim, 6 aylık olduk çok şükür şimdide iki bebek göbişe ağırlık yapmaya başladı haliyle çok çabuk yoruluyorum, ayakta kalamıyorum, ama sürekli bi oynaşma halindeler ki sorma, geceleri uykudan uyandırıyolar, Hamileliğin en güzel yanıda onların hareketlerini hissetmek inşallah ilerde daha iyi anlarsın beni,şimdi bile durmuyolar, kıpır kıpırlar hep, ne kadar sıkıntısı olsada şikayet edemiyo insan, Rabbim hepimize rahat bir hamilelik geçirmek nasip etsin inşallah, isteyen tüm arkadaşlarımada bebişlerini göndersin en kısa zamanda onlarında güzel haberlerini alalım bir an evvel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?