Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
can isooooo
canım naberr
nasılsın
bebişler nasıl, inş hepiniz de iyisinizdir...ben aynı devam ediyorum..çok öptm canım

Ebruuuuuum tatlım nerelerdesin yaaa bi görünüp kayboluyosun sonra,
biz iyiyiz çok şükür, gün sayıyoruz, alışveriş yapıyoruz,
hazırlıklar başladı onlarla vakit geçiriyorum işte,
mart ayı patlama ayı arkadaşların güzedl haberlerini okuyoruz,
inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız canım yaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sen nasılsın? neler yapıyosun niye gözükmüyosun buralarda özletme kendini arada gel emiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

evet canım o heray kendimde oldugunu sandıgım belirtilerin hiç birini yaşamadım demekki hamilelikte böle oluyomuş onlar bizim yaşadıklarımız psikolojık hamilelik dedikleriymiş megersem.bende sadece kasık ağrım olunca aha bebek rahat durmuyo diyorum. bulantılardanda çok korkuyorum iştahsızlığım var sadece pek yiyemiyorum acıkıncada deli gibi acıkıyorum ama.inşallah canım inşallah haftaya az kaldı

evet mart ayını seçmiyo kedicikler boşuna demek varmış bir hikmetii kaydirigubbakcemile3
sen ve bebekler nasılsınız canımmm varmı zorlukları hamileliğin ilerki aylarda

tulinim allah razi olsun cnm allahim insallah tamamina erdir bebeklerimi saglikla kucagima almami nasip eder
ozlemcim dr bol bol dinlen dedi basta zor geliyodu hep yatmak ama alistim
cok kusuyorum o da beni cok yoruyo zaten istemesemde yatmak zzorunda kaliyorum
ama buda gecer insallah allahim tamamina erdirsinde ben raziyim herseye
allahim herkese kolay hamilelik nasip etsin insallah

aminnn canım aminnn ama 3. aydan sorna geçiyormuş bulantılar o zaman tadını çıkarırısın inşallah. sağlıcaklar gelsinler inşallahhhh. canım hakkımızda hayırlısı

ceylincim allah razi olsun allahim herkese nasip etsin darisi senin basina ve tum bekleyen arkadaslara
insallah tulinden ve elchinden de iyi haberler aliriz hakkimizda hayirlisi olsun hepimmizin

insallah ozlemcim insallah gecer 3 ayimizada az kaldi allahin izniyle
insalllah senin bulantilarin kusmalarin olmaz cok zor gercekten allahim kolay hamilelik nasip etsin sana cnm

ayyy hazırlıklara başlandı mııı...ayyy kalbin pırpır dır senin şimdi...Allah sağlıcakla almanı nasip etsin canım...çok ii uyu, çünkü arayacaksın bu günlerini...gece nöbetlerin şimdiden hayırlı olsun...hakikaten patlama olmuş, çok sevindim...Allah herkese hayırlısıyla müjdeli haberler vermeyi nasip etsin
ben iyi olmaya çalışıyorum canım yaa..haklısın kendi derdime düştüm bu topiki unuttum...ama merak etme arada arkadaşların son yazdıklarından ne durumda olduklarına bakıyorum..bu sefer çook keyifli idi ama...bol bol hamiş haberi aldım...halaa işsizim, bakalım ne zaman iş bulacağım...hayırlısı olsun da ne diyeyim :Saruboceq: artık

biz iyiyiz çok şükür, öyle büyük sıkıntım yok ama canlı birşeyi karnında taşımanın zorluklarıda var tabii, ilk üç ayımı bulantı iştahsızlıkla geçirmiştim, 6 aylık olduk çok şükür şimdide iki bebek göbişe ağırlık yapmaya başladı haliyle çok çabuk yoruluyorum, ayakta kalamıyorum, ama sürekli bi oynaşma halindeler ki sorma, geceleri uykudan uyandırıyolar, Hamileliğin en güzel yanıda onların hareketlerini hissetmek inşallah ilerde daha iyi anlarsın beni,şimdi bile durmuyolar, kıpır kıpırlar hep, ne kadar sıkıntısı olsada şikayet edemiyo insan, Rabbim hepimize rahat bir hamilelik geçirmek nasip etsin inşallah, isteyen tüm arkadaşlarımada bebişlerini göndersin en kısa zamanda onlarında güzel haberlerini alalım bir an evvel...

meryem42, seni tanımıyorum ama adına çok sevindim canım...Allah sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin...hayırlı, Allah ın razı geldiği kullardan olur inş...
darısı tüm bebek isteyen anne adaylarına

Canım hoşgeldinnn. Bebişleriniz bezelye tanesi gibi dizilmişler takvimde. Çok tatlılar. Allah hepsini bağışlasın inşallahhhhh. :Saruboceq:

bende iyiyim nevrocum opuyorumnanaktan
öp benim için oğluşunu olur mu

İyi olduğuna sevindim bitanem. Hemen öpüyorummm. yerimseniben

amin canım inşallah, şimdiden uyutmuyolar zaten, onlar dinlenirken uyuyorum bende, tekmeler hareketler başladımı gecede olsa uyanıyoruz mecburen,
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım, inşallah gönlüne göre bi iş bulursun, dualarım seninle,
sonrada bebiş haberlerini alalım Allahın izniyle,
yokmu bi tedavi başlangıcı falan ufukta???

canancım isimlerine karar verebildiniz mi...çok zor bir süreç...isimsiz gezmesin yawrucaklar

yok canım yaa,
seçeneğimiz çok ama hangisini koyalım diye düşünüyoruz hala,
karar veremedik bi türlü,
babamız bazen arıyo, bazende doğsunlar, bi kahramanlık yapsınlar ondan sonra koyacam isimlerini diyokaydirigubbakcemile3 bizde kahramanlıklarını beklicez bu gidişlekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok canım, uzun süre de olmayacak gibi görünüyor...ama ben zaten bu işleri 8 ay önce bıraktım...artık benim için bitti bu arayışlar :))
sağlığımıza, ağız tadımıza dua edip yaşıyoruz kaydirigubbakcemile3

hahahah at koşup, mızrak atmasını beklemeyeceksiniz umarım...ya da bi ayı ile güreşmesini akannehir
duyduğunuzda içinizi ferahlatacak iki isim belirleyin yeter kuzum yaa
bu arada benzer isim olmasına da gerek yok sengözlerimebaksanab bence tabii

hayırlısı olsun canım Rabbim inşallah beklemediğin bir anda gönderir meleğini, sağlıkta önemli tabii, insanın sağlığı yerinde olmayınca gerisi boş oluyo işte, hayırlısıyla önce sağlık, mutluluk, arkasından bebiş gelsin inşallah...olumunekankayizsmile

insallah ozlemcim insallah gecer 3 ayimizada az kaldi allahin izniyle
insalllah senin bulantilarin kusmalarin olmaz cok zor gercekten allahim kolay hamilelik nasip etsin sana cnm
aminnnnnn canım hepimize inşallahhh.

aminnnn canım aminnn inşallahhhh isteyen herkese nasip etsin . ne güzel yaa çok zaman varmış gibi geliyo o gunlere ama çabuk geçer herhaldee. sağlıcakla gelsin cnaım bebeişlerinn öpüyorummm hepinizi

kıslarr yaa yeter nerelerde görünmüyo hiçç

benzer olması şart değil zaten, cinsiyetleri aynı olsaydı düşünürdüm belki ama cinsiyet farklı olunca benzer isim pek olmuyo bakalım daha zaman var inşallah yerinde ve güzel isim buluruz bebelere.

elchin aymes gibi yanılabilirsin.oda çok üzülmüştü ama şimdi hamileerken daha işallah hayırlı haberler alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…