kızlar selam nasılsınız.bizim bilg.virüs girmiş sanırım k.kyı açıyorum işim varsa yapıp geliyorum sonra açılıyor.şimdi annemlerde yazıyorum.dün doktora gittim keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gidicem.dua edin ne olur duyayım kalp atışlarınıda.
öncelikle hoşgeldin canım..
evet keçiboynuzu kürü bayağı işe yarıyor.
bunun yanında çinko ve E vitamini takviyesi de çok önemli..
bizimkinin bayağı bir yükselmişti.
en sonki kağıdında normal yazıyordu değerleri için..
ama biz kullanamadık o başka tabii..fisfisfis
casperım sağol canım inş düşündüğümüz gibidir..
yabanım gözün aydın canım..
2 hafta sonra daha da netleşicek inş..
fatıma zehra hayırlısı olsun canım..
bende prosedür olarak yaptım aşılamayı..
ama inş sende durum farklı olurda tüpe gerek kalmadan gelir bebeğin..
hayırlısı olsun cnm gerek kalmaz inşallah tüp bebegede gelir meleğin biran evvel
inşallah görüceksin cnm
iyi hatırlattın canım arıycxaktım onu dur arayıp geleyim
heycan varmı heyecann aklinialirimsmile
evet ya sorma heralde doğana kadar böyle gidicek:)çok zor ve çok güzel bu bekleyişlereyvahedigeldismileolumunekankayizsmile
sağlıcakla kucağına al inşallah
darısı diğer kızların başına:Saruboceq:
gulsu hoşgeldin aramıza inş en kısa zamanda sende hamileyim diye yazarsın canım.keçiboynuzu havuç suyu..... şeyler herkezde aynı etki yapmıyor tatlım ama inş sizde yarayan kısımda olursunuz.yabangülüm canım gözün aydın şeker hadi inş tüm hamileliğin boyunca hiç sorun yaşamazsın dilerim.papatya sen nasılsın canım
smhsmh canım melegin çok güzel ya rabbim nazarlardan korusun.sizler nasılsınız bakalım
iyiyim canım.okuldan gelip hemen pc yi açtım .gulsu hoşgeldin aramıza inş en kısa zamanda sende hamileyim diye yazarsın canım.keçiboynuzu havuç suyu..... şeyler herkezde aynı etki yapmıyor tatlım ama inş sizde yarayan kısımda olursunuz.yabangülüm canım gözün aydın şeker hadi inş tüm hamileliğin boyunca hiç sorun yaşamazsın dilerim.papatya sen nasılsın canım
canım yanlış yazdım yaa..HOŞBULDUM pAPAATYA
Bi ümit başladık bakalım, kocacım da hiç üfleyip püflemeden içiyo, benden cok istiyo sanki cocugu, şimdiye kadar pek belli etmemiş meğer üzülmeyeyim diye
İnşallah artar sperm sayısı, tabi başka bi engel var mı bilimyoruz şimdilik, benim yarım aklımla sonuçlardan anladığım sperm sayısı problem sadece
Sİz neden kullanamadınız Papatya ?? :sm_confused:
eşinde de varikosel varmı diye bakacaklar...Fadikcim eksik okumuşum yazdıklarını,hem eşimden hem benden ultrason istedi doktorlarımız.
Bende miyom, kirst falan bakacaklarda, eşimde ne bakacaklar anlayamadımki :umursamaz:
Yok bakılmamış Fadik ya,
ultrasonu var nisan ayında,ondan da anlaşılmaz ki morfoloji.
Keçiboynuzu kürüne başladık 2 gün önce
Havuç,E vitamini, fındık falan diye yazmıışsınız buralarda, artık 100 kilo olsada kocacım bebek için peşinde dolanıcam hepsini yedirmek için napiim, sperm sayısı yükselen var mı ki bu yiyeceklerle ?
bugün kalabalığız valla..olumunekankayizsmile
Hımmm
işte biz daha tahlil sonuçlarını doktora göstermeye gidemedik.. Yani hap,ilaç falan kullanmıyor henüz,
keçiboynuzu,havuç, fondık bal falan hepsi bi anda ters etki yaparmı ki PAPAtYa ya ?
Yok Fadikcim ikimizinde sigarası alkolü yok, içsin havuç suyu 1 ay dneeyelim 1 ay sonra bi spermiyogram daha yazptırıırız...
Varikosel ve morfolojide bozukluk yok diye düşünüp sperm sayısına yöneldim bakalım ben aklımca, doktor ne diycekse artık
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neler yaptınız ben yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?