Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok zor ve çok güzel bu bekleyişlereyvahedigeldismileolumunekankayizsmile
sağlıcakla kucağına al inşallah
darısı diğer kızların başına:Saruboceq:

gulsu hoşgeldin aramıza inş en kısa zamanda sende hamileyim diye yazarsın canım.keçiboynuzu havuç suyu..... şeyler herkezde aynı etki yapmıyor tatlım ama inş sizde yarayan kısımda olursunuz.yabangülüm canım gözün aydın şeker hadi inş tüm hamileliğin boyunca hiç sorun yaşamazsın dilerim.papatya sen nasılsın canım

HOŞBULDUM pAPAATYA
Bi ümit başladık bakalım, kocacım da hiç üfleyip püflemeden içiyo, benden cok istiyo sanki cocugu, şimdiye kadar pek belli etmemiş meğer üzülmeyeyim diye
İnşallah artar sperm sayısı, tabi başka bi engel var mı bilimyoruz şimdilik, benim yarım aklımla sonuçlardan anladığım sperm sayısı problem sadece
Sİz neden kullanamadınız Papatya ?? :sm_confused:

işallah kızlar işallah.dilerin allahtan sizde yaşayın bu güzel stresi:Saruboceq:

çok zor ve çok güzel bu bekleyişlereyvahedigeldismileolumunekankayizsmile
sağlıcakla kucağına al inşallah
darısı diğer kızların başına:Saruboceq:
evet ya sorma heralde doğana kadar böyle gidicek:)

amin canım allah razı olsun.opuyorumnanaktan

iyiyim canım.okuldan gelip hemen pc yi açtım .
yeni bi test yapan var mı diye ama yokmuş bugün..
yarına inşallah çifte göbek atacaz buralarda..kaydirigubbakcemile2
sen nasılsın tatlımm?

canım yanlış yazdım yaa..
değerlendiremedik diyecektim kullanamadık dedim..
hala hamişşş değilim..
ama sana tavsiyemm.
çok fazla ilacı birarada verme eşine..
ters etki de yapabiliyor..
biz sayı ve hareketi düzeltelim derken morfolojisi düşmüştü biraz..

Sidelya hoşbuldum, teşekkür ederim güzel temennin için. opuyorumnanaktan
Benim tüp bebeklik bi problemim mi var yoksa, sperm sayısı 10 milyona bile az demişler cok yerde eşimde 2 milyon , Araştırdıkça okudukça korkmaya başladım.

sllmmmmmmmmmm
arkadaşlar ben geldim
çok şükür

selam arkadaşlar..benim yaklaşık 2 senedir bebegim olmuyo nedensiz infertilite dendi eşiminde degerler normal benimde normaldi
eşime tekrar test yaptıralım dedik ve eşimin sonuçu bizi şok etti
sayı 83 milyon ama ileri hareket hiç görülmedi
morfoloji %2 çıktı
inanamadık önceki testler iyiydi tekrar test yaptırdık busefer;
sayı 104 milyon ileri hızlı hareket %10 ve morfoloji %4
eşim doktora gitti sonucun normal oldugunu söylemiş
sizce hamile kalamama sebebim eşimden olabilir mi?yoksa hala nedensiz infertilmiyiz
%4 morfoloji sizce nasıl
daha önce aşılama yaptırdım olmadı defalarca ilaç kullandım olmadı

Hımmm
işte biz daha tahlil sonuçlarını doktora göstermeye gidemedik.. Yani hap,ilaç falan kullanmıyor henüz,
keçiboynuzu,havuç, fondık bal falan hepsi bi anda ters etki yaparmı ki PAPAtYa ya ?

Fadikcim eksik okumuşum yazdıklarını,hem eşimden hem benden ultrason istedi doktorlarımız.
Bende miyom, kirst falan bakacaklarda, eşimde ne bakacaklar anlayamadımki :umursamaz:
eşinde de varikosel varmı diye bakacaklar...

evet faydasını gören oldu canım...
ama biraz kiloyada dikket etmek lazım...
çünkü kilo da spermlere pek iyi gelmiyor...
birde havuç suyu eşin sigara kullanıyorsa içmesin....

bugün kalabalığız valla..olumunekankayizsmile

Ay valla ne güzel , işten cıkma vaktim gelsin istemiyorum şu an, önüme iş falanda getirmesin kimse ... :tomato:

Ben boşu boşuna ingilizce falan calışıyrmuşum, gec buldum burayı

Yok Fadikcim ikimizinde sigarası alkolü yok, içsin havuç suyu 1 ay dneeyelim 1 ay sonra bi spermiyogram daha yazptırıırız...
Varikosel ve morfolojide bozukluk yok diye düşünüp sperm sayısına yöneldim bakalım ben aklımca, doktor ne diycekse artık

Hımmm
işte biz daha tahlil sonuçlarını doktora göstermeye gidemedik.. Yani hap,ilaç falan kullanmıyor henüz,
keçiboynuzu,havuç, fondık bal falan hepsi bi anda ters etki yaparmı ki PAPAtYa ya ?

fadik de demiş zaten..
sigara içenlerde havuş suyu kürü olmuyor.

ben hepsini birlikte kullanmayın derken ilaç olarak söyledim canımm..
biz birçok ilacı birlikte kullanmıştık.larnitin ve tribulus terrestiris devardı.
bu senin söylediklerin doğal şeyler zaten.
ters etki yapmaz yani bunlar..

canım sen değerleri iyice bi yazsan daha iyi olacak aslında?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neler yaptınız ben yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…