Arkadaşlar selam.Ben AdaEge..Çok saçma bir nedenle banlıyım.HPV virüsü kaptığını söyleyen bir arkadaşa yanlış anlayıp HPV yerine yanlışlıkla HİV virüsü ile ilgili araştırma yapıp kopyalayıp alıntı yaptım diye konuyu saptırıp başka yöne oluyormuşum..kazene sordum ben 3 aydır sitede değilim dedi..haziran sonuna dek banlı görünüyorum.. Bu yazımı silebilirler...kendinize iyi bakın..
iyiyim canım sağolopuyorumnanaktanfadık gordum burdasın nasılsın canım annemdeyım babamın dogum gunun kutladık
arkadaşlarrr iyi akşamlar herkese dualarınızı eksik etmeyin yalvarrırım rabbim hayırla sonuç almayı nasip eder nşallah tülişimle bana
canimm dualarimiz sizinle..arkadaşlarrr iyi akşamlar herkese dualarınızı eksik etmeyin yalvarrırım rabbim hayırla sonuç almayı nasip eder nşallah tülişimle bana
bence de canim..o bölümün editörleri banlamistir...Kimin banladığı belli değil ki...saçmalığın daniskası bu ban...
kizlar telden zorla girdim
tulini merak ettim
sanirim test yapmamis.
Elcin tulin hayirlisi olsun hakkinizda.
aaaa TULINY şimdi farkettim sende izmirdeymişsin sen hangi hastanede tedavi oluyosun?
tülişim hakkında hayırlısını diliyorum rabbimden :Saruboceq:
inşallah yarın bize o müjdeli haberi vereceksin :CüvCüv:
tulın canım benım inşşşşşş o guzel haberı bızlere verırsın ben anca pazar gunu gorurum aneme geldıgımde
bu arada ELCHINCIM ve TÜLINCIM insallah yarin burasi bayram yerine dönecek..
tüm dualarim sizlerle kizlar...
Rabbim yüzünüzü,yüzümüzü güldürsün insallah :Saruboceq:
arkadaşlarrr iyi akşamlar herkese dualarınızı eksik etmeyin yalvarrırım rabbim hayırla sonuç almayı nasip eder nşallah tülişimle bana
kizlar telden zorla girdim
tulini merak ettim
sanirim test yapmamis.
Elcin tulin hayirlisi olsun hakkinizda.
ELÇİN dualarımız sizinle ALLAH yardımcınız olsun ALLAHIM yüzünü güldürsün senin tulınin hepimizin...
slm kızlar nasılsınız?güzel haberler var şükür aymes hamileymişsin şimdi gördüm çok ama çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin kendine dikkat et
nergis ve zelal sizlerinde hayırlı olsun bebişleri rabbim tamamına erdirsin inşallah
tedavideki diğer arkadaşlar inşallah sizinde yüzünüz güler rabbim isteyen bekleyen herkesi sevindirsin inşallah
ay yeni görüyorum aymes in sonucu pozitif mi
çok sevindimopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
rabbim hepinizinkini sağlıcakla tamamına erdirsin
sıra yarın sonuç alacak tulişimde
ve diğer kızlarda inşallah:Saruboceq:
aşk meleğim aymesim sağolun kızlar..
aymes şu an en yakın yaşayan sensin daha iyi anlıyosundur bizi..
hele de idrar testleri negatif çıkınca..
inş sonumuz senin gibi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?