selam kızlar beni biçoğunuz hatırlamıyorsunuz eminim çünkü genelde sizin yazdıklarınızı okumakla yetiniyordum...morfolojimiz %5 ile %9 arasında gidiyordu......2 aşılama dan sonra tüp bebeğe karar vermiştik yaza tüpe gidecektik tamamen kafamızdançıkarmıştık...
birgün öğrencim ev ebesine beni zorla götürdü kıramadım eşimden desemde anlamadı.........
kadın rahmimin eğri oldugunu soyledi ve düzeltti halbuki rahim filminde ve ultrasonda hiç böyle bişi söylenmemişti..............
iki ay devam ettim ebeye ve çok kötü bir mantar rahatsızlığıyla karşı karşıya kaldım........
2 ay adet görmedim bundan ebeyi suçladım beni hasta etti diye düşündüm.....ama 2 ay lık gebe olduğumu öylesine doktora gittiğimde anladım........meğerse vucutta gebelikten dolayı asit kaybı oluyor ve bazı bunyeler bunu kaldıramayıp mantara sebebiyet veriyormuş...bunu öğreneli 2 ay oldu ama hala inanamıyorum.............
o ebe rahimimi düzeltti ve ben erkek interfilitesi sandığım için kendimi çok suçlu hissettim ilk etapta buraya hiç giremedim bile....
rabbime binlerce şükürler olsun bebeğim şuan benimle....
en yakın zamanda rabbim bu duyguya yanık yüreklere su serpsin inş.....
bi sen bide nevroş hatırlar zaten:) saol fadikçiğim
teşekkür ederim papatyaa...rabbim en kaın zamanda sizede nasip etsin inşallah...........
kızlar bebişimi aldım geldim şimdi benle umarım beni hiç bırakmazzzz geçmişi okuyamaadım ama canımı sıkan şey doktorum yatmana gerek yok dedi eşimde hemen çıkardı 2 saat yolu geldik umarım bişe olmaz suan yatıyorum ama kalkarken bile bişe olcak diye korkuyorum inşallah bişe olmaz tes tarihim 4 nisan ama pazara gelior cumartesi yaptırsam cıkar demiiii
kızlar selam nasılsınız.bizim bilg.virüs girmiş sanırım k.kyı açıyorum işim varsa yapıp geliyorum sonra açılıyor.şimdi annemlerde yazıyorum.dün doktora gittim keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gidicem.dua edin ne olur duyayım kalp atışlarınıda.
kızlar selam nasılsınız.bizim bilg.virüs girmiş sanırım k.kyı açıyorum işim varsa yapıp geliyorum sonra açılıyor.şimdi annemlerde yazıyorum.dün doktora gittim keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gidicem.dua edin ne olur duyayım kalp atışlarınıda.
canimm hakkinda hayirlisi olsun insallah...kızlar merhabalar herkese.ben dun doktora gıttım ve hemen asılama ılacları yazdı.kıstımde baya kuculmus.hemen asılama yapalım dedı.fakat bu ay dogum kontrol hapı kullanıcam.cunku raporumuz adetımın ucuncu gunune yetısmedı.esım saolsun cıkardı raporu ama ılaclar alınmadı daha.o yuzden bıdahakı aya kaldı.presoduru gecmek ıcın ılk once asılama denıcem.sonra tup olayı tabı.ınsallah tupe gerek kalmaz.ılaclarımda raporsuz bırmılyarı gectı.bakalım raporlu kaca alıcam.herseyın hayırlısı artık..
dıger tedavıde olan arkadaslarım rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah..
kızlar gunaydınnnnn
çokk teşekkür ederim rabbım tum isteyenlere nasip eder benimkide beni hiççç bırakmaz inşallah
HADİ HAYIRLISI CANIM...kızlar merhabalar herkese.ben dun doktora gıttım ve hemen asılama ılacları yazdı.kıstımde baya kuculmus.hemen asılama yapalım dedı.fakat bu ay dogum kontrol hapı kullanıcam.cunku raporumuz adetımın ucuncu gunune yetısmedı.esım saolsun cıkardı raporu ama ılaclar alınmadı daha.o yuzden bıdahakı aya kaldı.presoduru gecmek ıcın ılk once asılama denıcem.sonra tup olayı tabı.ınsallah tupe gerek kalmaz.ılaclarımda raporsuz bırmılyarı gectı.bakalım raporlu kaca alıcam.herseyın hayırlısı artık..
hayılısı canım...günaydın kızlar melonycim inşallah senden de güzel haberler alıcaz rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin
benimde adet geçikti 2gün nedense hiç başka şey ummuyorum kaısklarımda ağrı var ama bence adet ağrısı kısmet gelsede bende dr.yolunu tutsam
çok sevindim canım....kızlar selam nasılsınız.bizim bilg.virüs girmiş sanırım k.kyı açıyorum işim varsa yapıp geliyorum sonra açılıyor.şimdi annemlerde yazıyorum.dün doktora gittim keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gidicem.dua edin ne olur duyayım kalp atışlarınıda.
günaydın kızlar, melony rabbim yardımcın olsun inş mucizen hep senle kalır canım dualarımdasın , aymesim en yeni anne adayımız nasıl bakalım rabbime emanet olun inş, tulinim hadi tatlım senden de güzel haberler bekliyoruz sende ve tedavideki tüm arkadaşlar da dualarımızda yer alıyorsunuz, rabbim hepinizin ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun kızlarrr.Bizlerin derdimizden büyük rabbimiz var ve bir gün hepimiz hamileyiz diye yazcaz buraya ben inanıyorum. H E R Ş E Y Ç O C U K ı Ç ı N......
hayırlısı olsun cnm gerek kalmaz inşallah tüp bebegede gelir meleğin biran evvelkızlar merhabalar herkese.ben dun doktora gıttım ve hemen asılama ılacları yazdı.kıstımde baya kuculmus.hemen asılama yapalım dedı.fakat bu ay dogum kontrol hapı kullanıcam.cunku raporumuz adetımın ucuncu gunune yetısmedı.esım saolsun cıkardı raporu ama ılaclar alınmadı daha.o yuzden bıdahakı aya kaldı.presoduru gecmek ıcın ılk once asılama denıcem.sonra tup olayı tabı.ınsallah tupe gerek kalmaz.ılaclarımda raporsuz bırmılyarı gectı.bakalım raporlu kaca alıcam.herseyın hayırlısı artık..
inşallah görüceksin cnmkızlar selam nasılsınız.bizim bilg.virüs girmiş sanırım k.kyı açıyorum işim varsa yapıp geliyorum sonra açılıyor.şimdi annemlerde yazıyorum.dün doktora gittim keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gidicem.dua edin ne olur duyayım kalp atışlarınıda.
kızlar ya haberleride seyredemedim ben nesrinden haberiniz varmı son durum nedir acaba bileniniz varmıııı teli olanınız varsa bir arayıp sorsa
özlem sen biliyosundur belkim ne durumdalar
iyi hatırlattın canım arıycxaktım onu dur arayıp geleyimyeni annişler testere ve özlem nasılsınız bakıyım nasıl gidiyor canlarımmmmmmmmmm
casperım sağol canım inş düşündüğümüz gibidir..
yabanım gözün aydın canım..
2 hafta sonra daha da netleşicek inş..
fatıma zehra hayırlısı olsun canım..
bende prosedür olarak yaptım aşılamayı..
ama inş sende durum farklı olurda tüpe gerek kalmadan gelir bebeğin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?