Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melony ben eni hamile sandım Allah söyleti tam yazacaktım gördüm trasferin olmuş hadi hayırlısı güzel haberler getirim maşallahh hamişlermiz çoğaldı darısı diğer arkşlarımın başına

günaydın canlarım ciğerlerim,
herkese güzel bi gün diliyorum
ben bi geçmişi okuyup geliyimkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar melonycim inşallah senden de güzel haberler alıcaz rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin
benimde adet geçikti 2gün nedense hiç başka şey ummuyorum kaısklarımda ağrı var ama bence adet ağrısı kısmet gelsede bende dr.yolunu tutsam

günaydın kızlar..
nevroskym dilemm fadikcim sidelyam sağolun kızlar..

melony transferin hayırlı olsun canım..
bencede bi süre yat dinlen..
son zamanlarda gelirsin benim gibi..

aşkmeleği inş adet ağrısı değil bebek ağrısıdır..
Allah'tan ümit kesilmez yeter ki zamanı gelmiş olsun..

kızlar merhabalar herkese.ben dun doktora gıttım ve hemen asılama ılacları yazdı.kıstımde baya kuculmus.hemen asılama yapalım dedı.fakat bu ay dogum kontrol hapı kullanıcam.cunku raporumuz adetımın ucuncu gunune yetısmedı.esım saolsun cıkardı raporu ama ılaclar alınmadı daha.o yuzden bıdahakı aya kaldı.presoduru gecmek ıcın ılk once asılama denıcem.sonra tup olayı tabı.ınsallah tupe gerek kalmaz.ılaclarımda raporsuz bırmılyarı gectı.bakalım raporlu kaca alıcam.herseyın hayırlısı artık..
dıger tedavıde olan arkadaslarım rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah..

kızlar selam nasılsınız.bizim bilg.virüs girmiş sanırım k.kyı açıyorum işim varsa yapıp geliyorum sonra açılıyor.şimdi annemlerde yazıyorum.dün doktora gittim keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gidicem.dua edin ne olur duyayım kalp atışlarınıda.

bi sen bide nevroş hatırlar zaten:) saol fadikçiğim
teşekkür ederim papatyaa...rabbim en kaın zamanda sizede nasip etsin inşallah...........

bende hatirliyorum seni iki kere asilama yaptirmistin yanilmiyorsam
cok sevindim zelalcim tebrikler

insallah sana simsiki tutunur melony emeklerinin karsiligini alirsin insallah

yabangulum canim meraklanma allahin izniyle insallah duyarsin kalp atisini

girmiycem desemde dayanamiyorum yazmiycam desemde dayanamiyorum
ben bu sayfanin demirbaslarindan kalicam galiba:lepi
:

hadi hayırlısı canım kalp atışlarınıda duycan inş.zemuszemuszemuszemus

canimm hakkinda hayirlisi olsun insallah...
insallah tüp bebege gerek kalmadan bebisin göbisine konar canim :Saruboceq:

canimm cok sevindimm
pit pitlarida insallah hayirlisiyla duyarsin canim..:Saruboceq:
dualarimizdasin Şeniz

HADİ HAYIRLISI CANIM...
demek sende tedaviye adım attın...
rabbim yüzünü güldürsün inşallah....

hayılısı canım...
eğer adet gelirse tedavimi var canım?
çok sevindim canım....
inşallah kalp atışınıda duyacaksın...

---------------------------------------------------------------------------

herkese hayırlı günler canlara.s.

melony kız sabah sabah gelmişsin bizsizde yapamazsın ama bebişi düşün bakalım dinlen bol bol annesi inşallah seninde güzel haberini alıcaz canım

tulinim elcinim yarın büyük gün inşallah halaylarla topiği yıkacaz inşallah değer düşük diye testlerde çıkmıyodur canlarımmmmmmopuyorumnanaktan

kızlar ya haberleride seyredemedim ben nesrinden haberiniz varmı son durum nedir acaba bileniniz varmıııı teli olanınız varsa bir arayıp sorsa

özlem sen biliyosundur belkim ne durumdalar

günaydın tatlım. ne güzel demişsin canım derdimizden büyük rabbim var bence sıra sanada geliyo canım demirbaşları temizliyoruz iyice sende diyeceksin burada canım hamileyim diye bağıracaksın eminim ben buna. zemuszemus

Son düzenleme:
casperım sağol canım inş düşündüğümüz gibidir..

yabanım gözün aydın canım..
2 hafta sonra daha da netleşicek inş..

fatıma zehra hayırlısı olsun canım..
bende prosedür olarak yaptım aşılamayı..
ama inş sende durum farklı olurda tüpe gerek kalmadan gelir bebeğin..

hayırlısı olsun cnm gerek kalmaz inşallah tüp bebegede gelir meleğin biran evvel
inşallah görüceksin cnm
kızlar ya haberleride seyredemedim ben nesrinden haberiniz varmı son durum nedir acaba bileniniz varmıııı teli olanınız varsa bir arayıp sorsa

özlem sen biliyosundur belkim ne durumdalar

yeni annişler testere ve özlem nasılsınız bakıyım nasıl gidiyor canlarımmmmmmmmmm
iyi hatırlattın canım arıycxaktım onu dur arayıp geleyim

heycan varmı heyecann aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…