Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mesajı ben yazdım sandım koşuyorum wc ye bişey yok ohh diyorum buda bişey hiç olmazsa adet gelmedi

kıslar bende hala o korkuyu yaşıyorum
fitilden dolayı akıntım hiç durmuyo sürekli wcdeyim
tuvaletim gelmesede yarım saatte bi bakıyorum
gelen acaba ne diye rengi kırmızı olacak diye
kalbim her seferinde güm güm atıyo
Allahım inşallah 9 ay boyunca bize kırmızıları göstermez

iyi geceler kızlar..............

rabbim inşallah yarın güzel haberler alacağız......2 arkadaş çifte bayram yaşatacak bizlere umarım..........

kız adaege bu topikte senden başka en çok banlanan olmamıştır herhalde kaydirigubbakcemile3inşallah çözüm bulurlar bu haksız duruma seni anlamadan dinlemeden niye hemen ceza verirlerki

elçinim tülinim inşallah yarın çifte halay çektirirsiniz bize rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın kucaklarınızı doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize ..

harzemcim canom sağolun kızlar inş dediğiniz gibi olur..
sizler nasılsınız..
bebişin uyuyormu artık canom..

ancak girebildim bugün kıslarr..

aymes canım bol bol dinlen fitillerini aynı saatte uygulamaya çalış canımm..umarım yolunda gider herşeyyy

hamiş haberleri aldıkça kıslar bir an önce tedaviye başlamak istiyorumm..bir yandan da negatif görme düşüncesi beni tedirgin ediyorr..rabbim hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyimm..

doktorumla görüştük biraz farklı bi yol izliyeceğiz bu seferr ..üç aylık bi lucrin tedavisi göreceğimm..ileri derece endometriis hastası olduğum için..endometriis hastalığını biraz gerilemesini sağlayacak buu..yani bi nevi geçici menopoza sokacak ilaçla..sonra ardından üç aylık tedavi bittikten sonra adeti bekleyip tedaviye başlıyacağızz ..

fadiğim geçmiş olsun tatlım bi an önce sağlığına kavuşur inşallahhhh

fadiğim sağol canımmm..
görümcene de acil şifalar diliyorum..
inş dualarımız kabul olmuştur.. endişemiz boşunadır..

elçinim yarın kaçta çıkar senin sonuç..

sağolun kızlar allah razı olsun....

maşallah ya topiğimiz nasıl kalabalık olduhihoyyyt
çıkacaktım çıkamadım sizi görünceboshayallersmile

hele yarın nasıl olur tahmin ediyorumhihoyyyt
ya benim yarın biryere gitmemem lazım:çok üzgünüm:
hele yarın olsun bakalım çok mecbur olmadığım müddetçe gitmeyeceğim:umursamaz:

şirinem hayırlısı olsun canım..
inş doktorunun planladığı gibi gider herşey..

tulinycim sana baktım henüz sonuç almamışsın canım rabbim yardımcın olsun gönlüne göre versin dularım seninle canım
elcincim sende sonuç alıcan galiba rabim seninde tulininde yüzünü güldürsün hayırlısı ile.

gökçerana çok sağol canım..
ben kendimde değilim haber veremedim canım kusura bakma..
Rabbim sana da bebeğini bağışlasın..

ay tulincim canım haklısın bende o anları yaşadım zordur kafanda neler var biliyorum şuan herşeyin hayırlısı olsun inş canım bana ulaşmasanda ben bakarım sana canım benim inş rabbim cümlemize anne olmayı nasip eder kib öptm

iyi geceler kıslar ben yatıyorumm..yaradanıma emanet olun..

inşş yarınn güzel haberlerle sevinirizzzz

yarın ıınsallah guzel haberlerle gelceksınız.bende sabırsızlıkla beklıyor olcam:Saruboceq::Saruboceq:

bu arada elcıncım
ben ıkı aylık olana kadar adet geldı gelecek dıye baktım sureklı..

aymesım neden kan sulandırcı kullanıyorsun canım sasırdım..
normalde cocuk aspırın kullansan anlıycam cunku tup bebk tedavıulerınde kullanılıyor.
ama kan sulandırıcıya sasırdım..
kesınlkle kan sulandırıcıdan dolayı lekelenmen olmustur.,
bunlarıın teslerı olmadan kan sulandırıcı nasıl verdılerkıbilmiyorumkismile

sırınem tedavıyemı baslıyosun canım..cok sevındım hadı hayırlısı..ınsallah sende yenıdne yasarsın o mutlulugu:CüvCüv::Saruboceq:

elçinim tülinim inşallah yarın çifte halay çektirirsiniz bize rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın kucaklarınızı doldursun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize ..

gökçerana çok sağol canım..
ben kendimde değilim haber veremedim canım kusura bakma..
Rabbim sana da bebeğini bağışlasın..

çok saolun kızlar aminnn inşallahhhh pozitif olur sonucumuz

tülincim 2.30 dan önce çıkmaz sanıırm

rapummmm çok tırsıyorummmm yaa olmazsaaaaaaaaaaaaaaamafoldumbeneyvahedigeldismile

neyse kızlar ben çıkıyım yatayım bari belkim uyurum biraz offffffffffffff yarın dananın kuyruğu kopcak uzun ve stresli bi gün bizi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…