guanydınnn kıslarrr elcincimmmm tuluncımmm canlarım hadi gelinde neselendirin topiğimizi inşallahhhhhhh
evet canım aynen öle bencede kan sulandırıcı yüzünden oluyo allah korusun ben sumak bile yemiyorum kanı sulandırıyo diye habgi aklam mantıga verdi doktor bunu bak kesilecek aymesimmm şimdi lekelerin
yetercim akşam iğneye başladın hayırlı olsun arkadaşım
kaydirigubbakcemile
hadi bakalım bebişi getir bize
canım günaydın
özelden yazdıkların için teşekür edrim amnin
cevap yazdım ama mesaj kutun dolu olduğu için gittmedi
hayırlıı cumalar rkıslarrrrrrrr
evet canım yaa sabah temizledim ne demek inşallah güzel bir yola başladın canımm sende meyvanı toplayacaksın inşallahh. Mart ayı bereketli olldu sende bu beraketin içindesin inşallahh allahın izniyle
günaydın kızlar cumanız hayırlı olsun mübarek olsun güzel haberlerle dolsun inşallah
yetercim tedavin hayırlı olsun inşallah sende bu kervanda bebişine kavuşanlardan olursun
sidelyacım emeklerinin mükafatını alırsın inşallah çok koşturuyorsun bu konuda rabbim senide sevindirsin
hihoyyythihoyyyttunlny ve elçincim sıra sizde inşallah hadi bugün sizinde halayyınızı çekelim inşallah topic hamiş kaynıyor dahada kaynasın inşallahhhhhhhhhhhhhh :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilehihoyyythihoyyyt
canım sağol
iinnşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bu sefer başka olcak
hah işte insan bunu dediği ann olay bitiyo .düğüm buarada çözülüyo sen buna inanırsan sonuna kadar işte oluveriyo herşey sonra sen bile inanamıyosun yasadığın o guzel anlara
herkese günaydın, hayırlı cumalar,
rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın,
dualarınızı kabul etsin,
tüm arkadaşlarımın bebişlerini göndersin inşallah...
YYAAAAAAAAAAAA
ÇOK ENTERSANDIR
NE HEYCAN NEDE BAŞKA BİRŞEY YOK
SANKİ TEDAVİYE BEN DEĞİLDE BAŞKA BİRİ GİDİYORMUŞ GİBİ
O KADAR SAKİNİM YANİ
HATTA KIZ KADEŞİM ARADI AKŞAM ABLA BU GÜN İLK İĞNENİ YAPACAKSIN YAA
BEN ÇOK HEYCANLADIM DEDİ
BENDE SANA DEĞİLKİ BANA YAPILACAK İĞNE NEDEN HEYCAN YAPTIN DEDİM
:roflol::roflol::roflol:
günaydın
hayırlı cumalar
inşşşşşşşşşşşşşşşş
canım
iinşşşşşşşşşşşşşşş
YYAAAAAAAAAAAA
ÇOK ENTERSANDIR
NE HEYCAN NEDE BAŞKA BİRŞEY YOK
SANKİ TEDAVİYE BEN DEĞİLDE BAŞKA BİRİ GİDİYORMUŞ GİBİ
O KADAR SAKİNİM YANİ
HATTA KIZ KADEŞİM ARADI AKŞAM ABLA BU GÜN İLK İĞNENİ YAPACAKSIN YAA
BEN ÇOK HEYCANLADIM DEDİ
BENDE SANA DEĞİLKİ BANA YAPILACAK İĞNE NEDEN HEYCAN YAPTIN DEDİM
:roflol::roflol::roflol:
yeteriiiiiimm canııım ilk iğneni yapmışsın hayırlı olsunalkisalkisalkis
Allahım inşallah sonunda bebeğini göndersin sana,
tedavi sürecince rahat ol, umutlu, pozitif düşün,
inan öyle olunca arkası geliyo,
hadi bakalım heyecanla seninde sonucu bekliyoruz
halaylarla yıkacaz topiği,
dualarım seninle canııııımmm
günaydın kızlarrr hayırlı cumalar olsun inş hepimize....tulinim elcinim rabbim güzel haberlerle dönmenizi sağlar inş,rabbm yardımcınız olsun.....bu arada beni dün tbmm aradılar görüşmüş olduğum milletvekilinin danışmanıymış.bakalım yazıyı sağlık bakanına elden ulaştırmış,beklicez dediler bize bir haber gelir gelmez tekrar arıcaz sizi dediler.demekki insanlar bişey yapınca gerçekten sonucunu alıyor kızlar ben bunu gördüm.bakalım inş güzel şeyler olur.bu arada çiderin anketinde eksiklikler varmış kişi olarak onu tamamlamaları gerekiyormuş kızlar yardımcı olurmusunuz.tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?