Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dün gece yatmadan önce wc ye girdim peçeteye açık pembe sıvı geldi aha dedim adet oldum çok ağladım yırtındım ama sonuçta yattım uyudum sabah kalktım bişeyyok şimdide sadece kullandığım jel geliyor kırmızılı kahveli şekilde akıntı gibi

cucum saat 2 de çıkacak ama eşim saat 3- 3.30 gibi alacak zaten adet oluyorum sanırım

canimmm senin adet diye düsündügün yerlesme kanamasi olmasin sakin yerimseniben
moralini bozip icini karatma bitanem..sonuca kadar pozitif düsünelim..
hem bak dünkü kanama devam etmemis..insallah bebis habercisidir bu :Saruboceq:

sanmıyorum canım yaaaa yada ne bileyim hayırlısı artık bakalım sonuç ne çıkacak ben en fazla 3 çıkar diyorum :gitme:

sanmıyorum canım yaaaa yada ne bileyim hayırlısı artık bakalım sonuç ne çıkacak ben en fazla 3 çıkar diyorum :gitme:

canim yaaa yapma ama böyle...
bebis yerlesirken böyle kanamalar yasayanlar o kadar cokki..
ben inaniyorum sendede durum bu :Saruboceq:
üzme kendinide bizide..:teselli:

canim yaaa yapma ama böyle...
bebis yerlesirken böyle kanamalar yasayanlar o kadar cokki..
ben inaniyorum sendede durum bu :Saruboceq:
üzme kendinide bizide..:teselli:

rabbimden hayırlısını dilemekten başka çarem yok:gitme::Saruboceq:

hayırlı cumalar kızlar
bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine,
bugün çok güzel haberler alıcağız hayırlısıyla :Saruboceq:

elçincim hemen kötüye yorma moralinide bozma
sonu ne ise hayırlısı olsun canım inşallah sonucun pozitif olacak :CüvCüv:

ben sımdı cıkıyorum ancak aksam ogrenırım artık:gitme:
elcıncım benım ılk bebekde olmustuyerlesme kanamsı demsılerdi..
balloya baksana.7-8 gun boyunca oldu senın dedıgın sekılde..sonuc cıkmadan umıdını yıtırmeŞeniz

inşallah kızlarrr inşallahh dediğiniz gibidir ama benim pek ümidim kalmadı hayırlısı rabbimden artık

yetercim seninde tedavin hayırlı olsun
rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah :ecrin_bebek:

ÖZLEMM canim nasilsin?
nasil gidiyor hamilelik??
canım şimdilik hiçç şikayetim yok inşallah hep böle devam eder. pazartesi randevum var bakalım bebek yada bebekler göstericeklermi kendilerini hayırlısı artıkk. senin tedavin ne zmana sonuçlanır canım inşallah

canım kahverengiyse korkma bendede gelmişit kahve rengi leke biliyosun aymeste halende geliyo.neyse az kaldı öğrenicez hayırlısıyla

kızlar ben biraz çıkıyım evi toparlayım birazda zaman geçer belki okişşşşşşşş sonucu öğrenir öğrenmez gelirim sonuç ne olursa olsun öptüm hepinizi dualrınızı esirgemeyin

özlemcim kahve kırmızı karışık çökelek gibi geliyor jel içimden sabahları ve o şekilde geldi gecede açık pembe şekildeydi silince

inşallah kızlarrr inşallahh dediğiniz gibidir ama benim pek ümidim kalmadı hayırlısı rabbimden artık

Elchım dualarımızzzzz seninleeeee .Rabbım emeklerının karsılıgı verıcek inşallahh...

UFF YAA NIYE O KADAR GEÇ cıkıyor sonuc ben 45 dk almıstımm..

lekelenmelere takılma benden 12 gun geldı :)

balım erken geç çıkması artık benim için pek mühim değil hayırlısını versinde rabbim gerisi boş

inşallah benimkide sizlerin dediği gibidir

slm kızlarrrrrrrrrrrr. uaynır uyanmaz geldim pc başına haber yok hala ha

bu arada herkese hayırlı cumalar. bu mübarek cuma gününde güzel haberlerini alırız inşallahhhhhhhhhh

elchınim sıkma hemen kendini belkide küçük elchin yerleşiyo ondandır inşallah canımmmmmmm. sonucu öğrenmeden germe hamen kendini canım. bizim veletler şakayı çok seviyo canım inşallah seninkide sana şaka yapıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…