cucum saat 2 de çıkacak ama eşim saat 3- 3.30 gibi alacak zaten adet oluyorum sanırım
cucum saat 2 de çıkacak ama eşim saat 3- 3.30 gibi alacak zaten adet oluyorum sanırım
noldu cnm karnınmı ağrıyo lekemi geldi ikiside gebelik varken olabilir biliyosun sıkma canını hemen
canimmm senin adet diye düsündügün yerlesme kanamasi olmasin sakin yerimseniben
moralini bozip icini karatma bitanem..sonuca kadar pozitif düsünelim..
hem bak dünkü kanama devam etmemis..insallah bebis habercisidir bu :Saruboceq:
sanmıyorum canım yaaaa yada ne bileyim hayırlısı artık bakalım sonuç ne çıkacak ben en fazla 3 çıkar diyorum :gitme:
canim yaaa yapma ama böyle...
bebis yerlesirken böyle kanamalar yasayanlar o kadar cokki..
ben inaniyorum sendede durum bu :Saruboceq:
üzme kendinide bizide..:teselli:
canım şimdilik hiçç şikayetim yok inşallah hep böle devam eder. pazartesi randevum var bakalım bebek yada bebekler göstericeklermi kendilerini hayırlısı artıkk. senin tedavin ne zmana sonuçlanır canım inşallahÖZLEMM canim nasilsin?
nasil gidiyor hamilelik??
dün gece yatmadan önce wc ye girdim peçeteye açık pembe sıvı geldi aha dedim adet oldum çok ağladım yırtındım ama sonuçta yattım uyudum sabah kalktım bişeyyok şimdide sadece kullandığım jel geliyor kırmızılı kahveli şekilde akıntı gibi
inşallah kızlarrr inşallahh dediğiniz gibidir ama benim pek ümidim kalmadı hayırlısı rabbimden artık
özlemcim kahve kırmızı karışık çökelek gibi geliyor jel içimden sabahları ve o şekilde geldi gecede açık pembe şekildeydi silince
tulını arasakmıkı acaba cıkmısmıdır sonuc
Elchım dualarımızzzzz seninleeeee .Rabbım emeklerının karsılıgı verıcek inşallahh...
UFF YAA NIYE O KADAR GEÇ cıkıyor sonuc ben 45 dk almıstımm..
lekelenmelere takılma benden 12 gun geldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?