hepiniz çok sağolun kızlar..
Rabbim isteyen herkese versin..
inş elçinden güzel haber alıcaz..
aman aman cicilerde alınmaya başlanmış çifter çifter hemde allah kolaylık versin canım. demek haziran ilk haftası benimde doktor sezeryana karar verdi mayıs son hafta yada haziran ilk haftası olacak kısmetse.
kızlar selam..
endişeyle heyecanla beklediniz ama güzel haberi veremiyorum..
malesef negatif..
hayırlısı henüz zamanı gelmemiş demek ki..
üzüldüm ama geçicek..
sırınem tedavıyemı baslıyosun canım..cok sevındım hadı hayırlısı..ınsallah sende yenıdne yasarsın o mutlulugu:CüvCüv::Saruboceq:
aymesim allahın izniyle keseyide göreceksin kalp atışınıda duyacaksın
içini ferah tut canım bebeğin hep seninle olacak opuyorumnanaktan
uykucu canım tedavin hayırlı olsun,inşallah tedavin olumlu sonuç verir
başka birşeye gerek kalmadan bebeğin gelir seni bulur canım :Saruboceq:
şirinem tedaviye mi başlıyorsun
kuzum rabbin yüzünü güldürsün
hayılı olsun canım
iinnşşşşşşşşşşşşşşş
canim hayirli olsun tedavin..insallah bu zamanlar cabucak gecer ve melegine kavusursun bir an önce :Saruboceq:
inşş canım uzun bi süreç bekliyor bu sefer emin adımlarla ilerlemek en doğrusu sanırımm
kızlar selam..
endişeyle heyecanla beklediniz ama güzel haberi veremiyorum..
malesef negatif..
hayırlısı henüz zamanı gelmemiş demek ki..
üzüldüm ama geçicek..
casperiiim doğumlar aynı zamana geliyo demekki, hadi hayırlısı, rabbim sıkıntısız, kolay doğum nasip etsin canım, benim ev 5.kat, merdivenden in çık, dışarı çıkmak zor oluyo, oyüzden şimdiden bişiler alayım koyayım diyorum 1 ay sonra çıkmam zorlaşabilir boshayallersmile
canım şimdilik hiçç şikayetim yok inşallah hep böle devam eder. pazartesi randevum var bakalım bebek yada bebekler göstericeklermi kendilerini hayırlısı artıkk. senin tedavin ne zmana sonuçlanır canım inşallah
canım kahverengiyse korkma bendede gelmişit kahve rengi leke biliyosun aymeste halende geliyo.neyse az kaldı öğrenicez hayırlısıyla
amin canım amin.
canım bende 3. katta oturuyorum asansörde yok. ıhlıya tıstıla çıkıyorum artık ben böyleysem seni hiç düşünemiyorum canım bende 2 haftaya kadar bitirmeye çalışıcam sonrasında bende çıkabileceğimi sanmıyorum kendimi zorlamakda istemiyorum şimdiden kramplar girmeye başladı zaten hergün ödüm kopuyo benimde allah yardımcımız olsun.
kolay bir şekilde zamanında kurtarsın.
isteyen tüm arkadaşlarımızada en kısa zamanda yaşatsın yarabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
aymesim aman dikkat et canım bol bol dinlen yat geçecektir lekelenmelerin mutlaka. haftaya keseyide göreceksin hayırlısı ile canım ama şu gerçek dediğin gibi hep diken üstünde oluyoruz keseyi görelim pıtpıtları duyalım aman bişimi oldu bişimi olacak zor bulduğumuz için kaybetme korkumuz herkesden fazla oluyor allaha emanet edip dua etmekden başka çaremiz yok ben 28 haftayı bitirdiğim halde hala kabuslar görüyorum inan allahım hepimize sağlıcakla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin isteyen tüm arkadaşlarımızada nasip edip kucaklarını boş bırakmasın canım.
canimm massallah
insallah sorunsuz bir hamilelikten sonra saglikla kucagina alirsin melegini :Saruboceq:
hadi bakalim,pazartesi büyük gün desene:)hersey gönlüne göre olsun canim..olumunekankayizsmile
tatlim ben carsamba yada persembe günü gidicem kan testine...
heyecan basladi yani yavas yavas eyvahedigeldismile
HADİ İNŞALLAH GUZEL HABERLE GEL BİZE ÇARŞAMBA GUNU canımmmcanimm massallah
insallah sorunsuz bir hamilelikten sonra saglikla kucagina alirsin melegini :Saruboceq:
hadi bakalim,pazartesi büyük gün desene:)hersey gönlüne göre olsun canim..olumunekankayizsmile
tatlim ben carsamba yada persembe günü gidicem kan testine...
heyecan basladi yani yavas yavas eyvahedigeldismile
CANIM HAYIRLISI BUYMUŞ ALLAHIM 2. TEDAVİYE GEREK BIRAKMASIN İNŞALLAAHHsidelyacım harzemcim casperm aa1 çok sağolun kızlar..
hayırlısı sağlık olsun..
hayırlı cumalar kızlar...........
tulinim hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim sana doğal yoldan gönderir bebeğini.......
uykucu tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer kavuşursun bebişine......
cucu sen ne yaptın hala aşılamalara devammı yoksa tüp bebeğe başlıcakmışınız......
HADı ıNŞALLAH GUZEL HABERLE GEL BıZE ÇARŞAMBA GUNU canımmm
CANIM HAYIRLISI BUYMUŞ ALLAHIM 2. TEDAVıYE GEREK BIRAKMASIN ıNŞALLAAHH
ŞıRıNEMMM CANIMMM ZATEN ÖZELLıĞıMıZ OLDU BU DÜŞTÜKÇE DAHADA HIRSLI KALKIYORUZ OLUCAK AMA HıÇMERAK ETME BENDE DE REZERV AZLIGI VARDI VE DOGUM KNTROLLE BASLANILAN TEDAVı ÇOK ÇOK DAH AFARKLI OLDU Kıı SEN 3 AY BıRıKTıRECEKSıN ŞıMDı YUMOŞLARI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?