Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aman aman cicilerde alınmaya başlanmış çifter çifter hemde allah kolaylık versin canım. demek haziran ilk haftası benimde doktor sezeryana karar verdi mayıs son hafta yada haziran ilk haftası olacak kısmetse.

casperiiim doğumlar aynı zamana geliyo demekki, hadi hayırlısı, rabbim sıkıntısız, kolay doğum nasip etsin canım, benim ev 5.kat, merdivenden in çık, dışarı çıkmak zor oluyo, oyüzden şimdiden bişiler alayım koyayım diyorum 1 ay sonra çıkmam zorlaşabilir boshayallersmile

kızlar selam..
endişeyle heyecanla beklediniz ama güzel haberi veremiyorum..
malesef negatif..
hayırlısı henüz zamanı gelmemiş demek ki..
üzüldüm ama geçicek..

canım ya biliyosun söyliycek hiç bişey bulunmuyo böyle durumlarda rabbimden hayırlısını istemekten başka çare yok rabbim inşallah en kısa zamanda doğal yoldan nasip eder allah yardımcın olsun ama hiç bişeyin sonu değil bu negatifler biliyosun neler görüyoruz burda insan benim başıma gelmez diyo ama rabbim isteyince öylede bi geliyoki inşallah sanada bi süpriz yapıp çatkapı geliverir bebişin:teselli:

arkadaşlar genel bi açıklama yapayım bu konuda..adetten yeni temizlendim zaten..bir sonraki adeti bekliyoruz lucrine başlamak için..benim için en uygun zaman o çünkü..

3 ay sürecek bu tedavi geçici menapoz olacak bi nevi ..bu üç aylık tedavi bitiminden sonra asıl tedaviye geçeceğizz..benim tahminlerime göre esas tedavi temmuz sonu ağustos başı gibi görünüyorr

sırınem tedavıyemı baslıyosun canım..cok sevındım hadı hayırlısı..ınsallah sende yenıdne yasarsın o mutlulugu:CüvCüv::Saruboceq:

inşş canımmm..inşş o günleri nasip eder mevlam

amin canımmm

şirinem tedaviye mi başlıyorsun
kuzum rabbin yüzünü güldürsün

hayılı olsun canım
iinnşşşşşşşşşşşşşşş

cümlemizin yüzünü güldürsün canım

canim hayirli olsun tedavin..insallah bu zamanlar cabucak gecer ve melegine kavusursun bir an önce :Saruboceq:

inşş canım uzun bi süreç bekliyor bu sefer emin adımlarla ilerlemek en doğrusu sanırımm

kızlar selam..
endişeyle heyecanla beklediniz ama güzel haberi veremiyorum..
malesef negatif..
hayırlısı henüz zamanı gelmemiş demek ki..
üzüldüm ama geçicek..

hayırlısı olsun bitanemm..tabi geçecek bu günlerr..rabbim sabrınıda veriyorr..

ilk tedavimde olumlu sonuçlanmıştı biliyorsun sonra ardından bebeğimi kaybettikk..bu çok ama çok acı vericiydii..yeni bi tedaviye başlamak yeni yeni umutların içine girmek o kadar uzaktıki bana..birden ikinci bi tedavinin içinde buldum kendimi..

ikincisi ise olumsuz geldi..bir daha yeni bi tedavimi belki de asla diyordumm..hayatımdan bu sayfayı tamamen çıkarmayı bile düşündümm..eşim sıcak bakmadı zamanla kendimi toparladım şimdi üçüncü bi tedavi için ayları saymaya başladımm..

en kısa zamanda inşş sende toparlarsın kendini..rabbim eşinin senin yardımcısı olsunnn

amin canım amin.
canım bende 3. katta oturuyorum asansörde yok. ıhlıya tıstıla çıkıyorum artık ben böyleysem seni hiç düşünemiyorum canım bende 2 haftaya kadar bitirmeye çalışıcam sonrasında bende çıkabileceğimi sanmıyorum kendimi zorlamakda istemiyorum şimdiden kramplar girmeye başladı zaten hergün ödüm kopuyo benimde allah yardımcımız olsun.
kolay bir şekilde zamanında kurtarsın.

isteyen tüm arkadaşlarımızada en kısa zamanda yaşatsın yarabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

aymesim aman dikkat et canım bol bol dinlen yat geçecektir lekelenmelerin mutlaka. haftaya keseyide göreceksin hayırlısı ile canım ama şu gerçek dediğin gibi hep diken üstünde oluyoruz keseyi görelim pıtpıtları duyalım aman bişimi oldu bişimi olacak zor bulduğumuz için kaybetme korkumuz herkesden fazla oluyor allaha emanet edip dua etmekden başka çaremiz yok ben 28 haftayı bitirdiğim halde hala kabuslar görüyorum inan allahım hepimize sağlıcakla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin isteyen tüm arkadaşlarımızada nasip edip kucaklarını boş bırakmasın canım.

tulny canım benim haytta herşey bizler içindir zor bir durum ama rabbim sabrını verir vardır bir bildiği zamanına varmış daha inşallah enkısa zamanda pozitifi doğal yoldan görürrsün güzelim bizler yanındayız aynı kaderi paylaşıyoruz

canimm massallah
insallah sorunsuz bir hamilelikten sonra saglikla kucagina alirsin melegini :Saruboceq:
hadi bakalim,pazartesi büyük gün desene:)hersey gönlüne göre olsun canim..olumunekankayizsmile
tatlim ben carsamba yada persembe günü gidicem kan testine...
heyecan basladi yani yavas yavas eyvahedigeldismile

amiiiiiinn canım,
dualarımız hep o yönde,
Allahım isteyen herkese nasip etsin,
biran evvel bebişlerini sağlıkla ve hayırla göndersin inşallah...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

doğru diyosun valla canım endişeler hiç bitmiyo
inşallah şu lekelenmelerde biterde rahatlarım artık
Allahın izniyle inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz
ve tabiki burdaki tüm arkadaşlarım
Allah dediğin gibi kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım az kalmış kan testine inşallah sendende güzel haberler alırız canım benim dualarım inanınki hepinizle bütün dualarımda hepiniz varsınız Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

hayırlı cumalar kızlar...........

tulinim hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim sana doğal yoldan gönderir bebeğini.......

uykucu tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer kavuşursun bebişine......

cucu sen ne yaptın hala aşılamalara devammı yoksa tüp bebeğe başlıcakmışınız......

cucu görmedim mesajını az kalmış..... herhalde buda aşılama inşallah pozitif sonucu alırsın

sidelyacım harzemcim casperm aa1 çok sağolun kızlar..
hayırlısı sağlık olsun..

HADİ İNŞALLAH GUZEL HABERLE GEL BİZE ÇARŞAMBA GUNU canımmm
sidelyacım harzemcim casperm aa1 çok sağolun kızlar..
hayırlısı sağlık olsun..
CANIM HAYIRLISI BUYMUŞ ALLAHIM 2. TEDAVİYE GEREK BIRAKMASIN İNŞALLAAHH

ŞİRİNEMMM CANIMMM ZATEN ÖZELLİĞİMİZ OLDU BU DÜŞTÜKÇE DAHADA HIRSLI KALKIYORUZ OLUCAK AMA HİÇMERAK ETME BENDE DE REZERV AZLIGI VARDI VE DOGUM KNTROLLE BASLANILAN TEDAVİ ÇOK ÇOK DAH AFARKLI OLDU Kİİ SEN 3 AY BİRİKTİRECEKSİN ŞİMDİ YUMOŞLARI

tulişim bitanem
öğlen kuran okudum içimden geçtin hep bitanem yaa
rabbim büyük

sağol canımmm ..inşşş

evet canım dediğin gibi daha azimli oluyoruzz..umarım birikir yumoşlarım canımm..endometriisden dolayı yumurta rezervimde bozuluyor çünkü

semişim sağol canım..
napalım kısmet..
şimdi çok geçmeden adet gelsin diyorum..

elçin hadi canım gelmedi mi sonucun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…