canım ben yapamıyom baldan yerdım istem,it,m oda sağolsun yaparım dedi ama göremedim bugün kaç haftalık diye sordu kıs ama bilmiyomki dedim senin dediğin yerlere baktım 4 hafta 4 gün çıkıyo ama benim 11 martta ıolmuştu transferim okadar olurmuki dedim doktora gidiyim öğreniyimde ona göre söyliyimbilmiyorumkismile
kızlar selam..
endişeyle heyecanla beklediniz ama güzel haberi veremiyorum..
malesef negatif..
hayırlısı henüz zamanı gelmemiş demek ki..
üzüldüm ama geçicek..
valla canım şimdilik aynı aslında şunu farkettim
fitil koyuyorumya ben tabi oda eriyo o çıkarken lekelnme oluyo
akıntıyla berbaer onun dışında pek olmuyo
mesela sabahki fitilden sonra iki kere oldu
gün içerisinde yoktu şimdi 4de koyucam yine
baklaım o çıkarkende gelirse kesinleşicek tezim
fitille beraber çıkıyo bide daha iğnenin etkisi geçmişmidir bilmiyorum
sadece dün ve bugün vurmadım inşallah biran önce kesilir canım ya
bitanem ya:çok üzgünüm::çok üzgünüm:kızlar selam..
endişeyle heyecanla beklediniz ama güzel haberi veremiyorum..
malesef negatif..
hayırlısı henüz zamanı gelmemiş demek ki..
üzüldüm ama geçicek..
cucum saat 2 de çıkacak ama eşim saat 3- 3.30 gibi alacak zaten adet oluyorum sanırım
inşallah yerleşme kanamasıdır....dün gece yatmadan önce wc ye girdim peçeteye açık pembe sıvı geldi aha dedim adet oldum çok ağladım yırtındım ama sonuçta yattım uyudum sabah kalktım bişeyyok şimdide sadece kullandığım jel geliyor kırmızılı kahveli şekilde akıntı gibi
canım seninde tedavin hayırlı olsun....
ilk tedavimde olumlu sonuçlanmıştı biliyorsun sonra ardından bebeğimi kaybettikk..bu çok ama çok acı vericiydii..yeni bi tedaviye başlamak yeni yeni umutların içine girmek o kadar uzaktıki bana..birden ikinci bi tedavinin içinde buldum kendimi..
ikincisi ise olumsuz geldi..bir daha yeni bi tedavimi belki de asla diyordumm..hayatımdan bu sayfayı tamamen çıkarmayı bile düşündümm..eşim sıcak bakmadı zamanla kendimi toparladım şimdi üçüncü bi tedavi için ayları saymaya başladımm..
en kısa zamanda inşş sende toparlarsın kendini..rabbim eşinin senin yardımcısı olsunnn
canım seninde tedavin hayırlı olsun....
sonu çok güzel olur inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?