çok geçmiş olsun canım benim,dikkat et kendine sen bize lazmsın daha kutlama yapcaz senle :içelim:tulincim seni merak etmiştim üzüldüm gönlü güzel arkadaşım rabbim seni de birgun mukafatlandıracak inşallah
kızlar dun cok kötü rahatsızlandım ağrılarımı söleyince ohss sendromundan şüphelendiler çünkü 15 yumurta toplanmıştı benden acil hastane çağırdılar 2 saatlik yolu nasıl gittim bilemiyorum arabanın her harektinde ağrılar arttı neyse gittik kan alacakalar damar bulamadılar elim kolum mosmor bu arada kustumm daa neyse muayene etti doktorum hiiç bişe yok dedii:1shok: sadece ilaçlar mideni etkilemişş dedi tabii ben mutlu oldum.. asprini bıraktırdı doktorum bol bol sıvı tuket dedi ama kızlar bişe sorcam karın bölgem kasıklarımda dahil sanki hanii 100 200 mekik cekersinizde kaslarınız ağrır hiç hareket edemezsinizya aynı öle resmen sağıma soluma zor dönüyorum
neyse bunuda atlattım ya dun hiç bitmeyecek sandım bugun iyiyim hafif karnımda ve kasıkalrımda ağrılar var okadar buna şükürr
günaydın millet zemuszemuszemuszemus kalkın uyanın nanklava:
kimse elchinden haber alamamış bu nasıl iş yaCADIARZU
neyse inşallah bebişi kutlamaktan yazamamıştıryerimseniben
tulincim seni merak etmiştim üzüldüm gönlü güzel arkadaşım rabbim seni de birgun mukafatlandıracak inşallah
kızlar dun cok kötü rahatsızlandım ağrılarımı söleyince ohss sendromundan şüphelendiler çünkü 15 yumurta toplanmıştı benden acil hastane çağırdılar 2 saatlik yolu nasıl gittim bilemiyorum arabanın her harektinde ağrılar arttı neyse gittik kan alacakalar damar bulamadılar elim kolum mosmor bu arada kustumm daa neyse muayene etti doktorum hiiç bişe yok dedii:1shok: sadece ilaçlar mideni etkilemişş dedi tabii ben mutlu oldum.. asprini bıraktırdı doktorum bol bol sıvı tuket dedi ama kızlar bişe sorcam karın bölgem kasıklarımda dahil sanki hanii 100 200 mekik cekersinizde kaslarınız ağrır hiç hareket edemezsinizya aynı öle resmen sağıma soluma zor dönüyorum
neyse bunuda atlattım ya dun hiç bitmeyecek sandım bugun iyiyim hafif karnımda ve kasıkalrımda ağrılar var okadar buna şükürr
gülsu tüp bebek tedavimin sonucunu aldım..
o negatif..
evet gittiğim hastane devlet hastanesi..
kadın ve doğum araştırma hastanesi..
tepecik hastanesinin yanında..
eryasu sağol canım..
öyle diyoruz kısmet..
tulincim seni merak etmiştim üzüldüm gönlü güzel arkadaşım rabbim seni de birgun mukafatlandıracak inşallah
gÜnaydın kızlar
casper33 bebeğinin cinsiyeti ne?
doğum ne zaman?
YetercİĞİm haberİm yok sen tedavİye mİ baŞladın canım geÇen gÜn geÇmİŞİ okudum İĞnelerden bahsedİyordum zamanım olmadıĞı İÇİn soramadım bugÜne kaldı
günaydın canımgünaydın canımzemuszemus
rapunzel delikafadulden
naber,neler yapıyosun
doğum ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?