Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aymesım ozelden ıgneyle ılgılı yazdım canım sana..
merak etme ıgnenın etkııs gecer cabucak.
bebişide bır zararı olmaz
belkıde lekelenlemelrın o yuzdendır kan akısını hızlı saglıyor cunku ıgneCADIARZU

papatyam biliyorum canım çok sağol..
geçicek elbet..
kendimi yıpratmıycam fazla..

ceylincim kısmet canım işte olmadı..
hepimiz için hayırlısı inş..

rapum sağol canım tekrar..

tulincim seni merak etmiştim üzüldüm gönlü güzel arkadaşım rabbim seni de birgun mukafatlandıracak inşallah

kızlar dun cok kötü rahatsızlandım ağrılarımı söleyince ohss sendromundan şüphelendiler çünkü 15 yumurta toplanmıştı benden acil hastane çağırdılar 2 saatlik yolu nasıl gittim bilemiyorum arabanın her harektinde ağrılar arttı neyse gittik kan alacakalar damar bulamadılar elim kolum mosmor bu arada kustumm daa neyse muayene etti doktorum hiiç bişe yok dedii:1shok: sadece ilaçlar mideni etkilemişş dedi tabii ben mutlu oldum.. asprini bıraktırdı doktorum bol bol sıvı tuket dedi ama kızlar bişe sorcam karın bölgem kasıklarımda dahil sanki hanii 100 200 mekik cekersinizde kaslarınız ağrır hiç hareket edemezsinizya aynı öle resmen sağıma soluma zor dönüyorum

neyse bunuda atlattım ya dun hiç bitmeyecek sandım bugun iyiyim hafif karnımda ve kasıkalrımda ağrılar var okadar buna şükürr

günaydın millet zemuszemuszemuszemus kalkın uyanın nanklava:
kimse elchinden haber alamamış bu nasıl iş yaCADIARZU
neyse inşallah bebişi kutlamaktan yazamamıştıryerimseniben

çok geçmiş olsun canım benim,dikkat et kendine sen bize lazmsın daha kutlama yapcaz senle :içelim:

günaydın kızlarrr koştura koştura geldim elchın gelmiştir diye ama gelmemiş hala. inşalah dediğiniz gibi kutlamakdan gelememiştir.

melony geçmiş olsun canım dikkat et kendine bünyen tepki verdi heralde kolay bir süreç değil sonuçta sen bol bol dinlen canım inşallah sonu güzel olacakkkk

CANIM GEÇMİŞ OLSUN :teselli::teselli::teselli:

selam kızlar herkese günaydın.dün kkys giremedim bi sorun vardı herhalde çook uğraştım olmayınca bıraktım.tülincim canım üzülme hakkında hayırlısı olsun canım sen çok temiz yürekli bir insansıninşallah senişn gibi iyi kalpli birinin duasını kabul edecketir Rabbim.inşallah bebişin seni çok bekletmeden vede tedaviye bile kalmadan gelir.Rabbim kimsenin emekerini boşa götümesin iAMİİİİNNN:Saruboceq:

YetercıĞım haberım yok sen tedavıye mı baŞladın canım geÇen gÜn geÇmıŞı okudum ıĞnelerden bahsedıyordum zamanım olmadıĞı ıÇın soramadım bugÜne kaldı

geçmiş olsun melony a.s.

YetercİĞİm haberİm yok sen tedavİye mİ baŞladın canım geÇen gÜn geÇmİŞİ okudum İĞnelerden bahsedİyordum zamanım olmadıĞı İÇİn soramadım bugÜne kaldı

evet canım başladım
bu gün 3 gün hayılrısyala
inşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…