Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım yaa bende çıkarmaya basladımm bulantı bari kesilse çıkarmaya razıyım sürekli bulantım var

daha dur şekerim yeni başladıııınnnnaklinialirimsmile
şaka bi yana gerçekten çok zor oluyo, ben 3 ay kesintisiz çektim, bulantı kusma ve iştahsızlık, 3'ü birarada, meyve hariç hiçbişey yemedim, şimdi düzeldi çok şükür,
inşallah çok sıkıntın olmazda uzun sürmez bu durum,
göbişte bebiş olunca insan hepsine katlanıyo işte, bunlar geçici şeyler, önemli olan bebişlerin sağlıkla büyümesi canım

ayyyyy nasıl dayanıcam 3AYYY ALLAHIM YARDIM ET BANA EVİMDE ÇOK UZAK VAPURA BİNİYORUM BİRDE AHHH YANDIM BEN BEBEKLERİM SAĞLIKLI OLSUNDA NE DİYEYEİM ÇEKİCEZ ONCA ACIYI ÇEKTİK YOKLUKLARI DAHADA ZOR

aynen bizde öyle valla..
canım bu değerlerle aşılama zor hele de vakti gelmemişse..
doktorunuz ne diyor..
ilaç verdi bekleyin mi diyor tüp bebek mi..

adetin 3.günü verdim canım lutel değerlere mi bakmam lazım yoksa foliküler değeremi bakmalıyım
prolaktinin değer sınırında 18 yazıyor benimki 29

özlemim inş bulantılarında geçicek..
diğer türlü hamile olduğunu nasıl anlıcan dimi..

minoş nasılsın canım..
sen tedavi için mi gelmiştin buraya..
kafam dağınık bu ara kusura bakma..

AMMANNN BENDE SANA GUVENDİM ANLAR DİYEE sempatiksalakcinni
DOKTORUMDA SAĞOLSUN GERÇİ ARTIK DOKTORUM DEĞİLDE PEK ANLAMIYO SAĞOLSUN BANA SORUYO BU NEE KAÇ TANE KOYDULAR DİYE

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım takvimin çok güzel olmuş. Maşallahhh. Sonuna kadar tıkır tıkır ilerlesin inşallah takılmadan , üzmeden. Sonra da bebeğinin büyüme takvimini yaparsın Allahın izniyle. :Saruboceq:

Daha erken canım. Şimdiden başlama testlere , doğru düşünmüşsün. Gelir gider o belirtiler. Kafana takma. Ben de hiç anlamıyodum. Bir gün bir günü tutmuyordu. Şeniz

İyiyiz canım. Seni özledik , gel artık. Şeniz :asigim:

aşk meleği prolaktini düşürürsün canım ilaçla..
stresten oluyor bunlar..
tasalanma..

evet canım göişte bebiş olunca insan katlanıyo düşün 7 aylık oldum hala çıkarıyorum. çıkarmak değilde korkmaya başladım zorlanınca bu seferde erken merken doğururum birden diyeeyvahedigeldismile. haftaya kontrolüm var ben doktora bir sorayım ya etkilermi diyee

canım çok şükür daha iyiyim
Allaha çok şükür kesildi sayılır artık
inşallah herşey daha güzel olur

yaa evet bende aynı şeyi düşünüyorum, benimde sabah yataktan kalkınca oluyo mutlaka, çıkarmaya çalışıncada karnım ağrıyo, bende korkuyorum erken doğum falan olur zorlayınca diye, normalde bulantım yok ama saba kalkınca oluyo yinede

inşallah canım inşallah hep böyle güzel devam etsin

bide ne anlatıcam size bizim işyerinde bi kadın var
gıcığın salağın önde gideni bende 3 tane patron var
birininde şeyi işte anlarsınız siz
beni hiç sevmez daha doğrusu kendinden başka kadına tahammülü yok
çıkartmak için çok uğraştı ama yapamadı diğer patronlar korudu sanırım
hep üzerime gelir kızdırmak için elinden geleni yapar
ben şimdi işyerine kadın hastalıklarından ufak bi operasyon geçiricem demiştim
tüp bebek yaptırdığımı söylemedim çünkü bu kadın herkese yayar
adımı kısıra çıkarır ve beni işçilere rezil ederdi anlatamıycağım kadar kötü biri
neyse dün şe geldimya herkes geçmiş olsun diyo bütün işçiler dahil
bu hiç bişey demiyo buda önemli değil dese nolur demese nolur
ama arkamdan yine konuşuyomuş bugün duydum demişki
aymesin çocuğu olmuyo bence o kesin tüp bebek yaptırdı
yoksa hiçbi kadın hastalığı bukadar yatırmaz hiç kiloda vermemiş zaten
bu bize söylemedi kesin öyle oldu bak görüceksiniz demiş
ben kimseye hamile olduğumu daha söylemedim sadece bi patronum biliyo
şimdi nasıl söyliycem bidahaki ay söylerim die düşünüyodum ama
bu şimdi demezmi ben size demedimmi yalan söylüyo bu diye
ama söyliyemezdim okadar kötü niyetli biriki erkeklerin içinde
ağzından çıkanı kulağı duymuyo beni rezil ederdi:çok üzgünüm:

Gerizekalı kadınn. alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile Öyleleri arıza oluyor zaten. Kendi derdine yansın salak. Dillere düşecek biri varsa asıl kendisi. Sen sıkma canını. Herşey olacağına varır. Duyulsa da sıkma canını. Sen yavruna kavuştun şükürler olsun. Bunlar solda sıfır. :mymeka:

sorma canım ya kadın kendini bişey sanıyo rezilin teki aslında farkında değil hiç başka bi kadına tahammülü yok kaç tane sekreter geldi hepsini çıkarttırdı bi bana lafını geçiremiyoya şimdi böyle oyunlar oynuyo üzerime bana da nerdeyse bi senedir kaç yaşına geldin hala bi çocuk yapmadın deyip duruyodu zaten bende hep sallıyodum şimdi diyceklerini tahmin edebiliyorum bak çocuğu olmuyomuş onan yapmıyodu ben demiştim zaten falan filan gibi şeyler............

İşte küçük insanların dünyası bu kadar. Başkalarının mutsuzlukları veya eksiklikleri ile mutlu olurlar. Kıt beyinleri bunlara çalışır ancak. :mymeka:

ne gıcık bir kadınmış yaw. nedense her işyerinde bunlardan bir numune oluyo ortalığı karıştırsınlar diye. boşver be aymesim herkes kimin nasıl olduğunu çok iyi biliyolardır. o kadın kendine baksın. senin neler çektiğini hiç kimse bilmez canım bilselerde bizler gibi anlamazlar sen küçük aymesine kavuştun ya ne derse desinler gerisi boş be tatlımmmmmmm. sen hamişliğinin tadını çıkar. bunlara takılıp üzme kendini ve bebişini

nevro canımm çok çok geçmiş olsun sana..umarım en kısa zamanda atlatırsınn

cucu canımm inşş hayırlyısıyla pozitifi görürsün bu seferr

özlemmm
canımm yaa çok çokk tebrik ederimm rabbim nazarlardan korusun..inşş bebişlerini sağ sağlim kucağına alırsınn

melonyy canımm inşşş pozitiftirr..belirtilerin güzel haberlerin öncüsü gibidirr inşşş öyledirr

fadikk canımm abine ve ailenize güç versinn canımm..herşeye rağmen yuvayı bozmak çok zor tabiki..bu günleri en az hasarla atlatır inşş

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

adetin 3.günü verdim canım lutel değerlere mi bakmam lazım yoksa foliküler değeremi bakmalıyım
prolaktinin değer sınırında 18 yazıyor benimki 29

canimm bildigim kadariyla lutelde 4,6-18 araliginda..
folikülerdede 4,8-24 arasinda..
lutele bakilmis zaten adetinin 3. gününde..oda sinirda..yani kafana takacak kadar yüksek bisey yok..belki bir ilac verir,belki onu bile vermez yerimseniben

canım aramıza hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…