- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
canım yaa bende çıkarmaya basladımm bulantı bari kesilse çıkarmaya razıyım sürekli bulantım var
daha dur şekerim yeni başladıııınnnnaklinialirimsmile
şaka bi yana gerçekten çok zor oluyo, ben 3 ay kesintisiz çektim, bulantı kusma ve iştahsızlık, 3'ü birarada, meyve hariç hiçbişey yemedim, şimdi düzeldi çok şükür,
inşallah çok sıkıntın olmazda uzun sürmez bu durum,
göbişte bebiş olunca insan hepsine katlanıyo işte, bunlar geçici şeyler, önemli olan bebişlerin sağlıkla büyümesi canım
hoşbulduk canım a.s. ahh araştırmaz olurmuyum bu yıl öss sınavına girecem eğer sorular bu konuda çıksa direk tıp kazanırım heralde kaydirigubbakcemile3 aşılama yaptırdık geçen ay olmadı ne yapacamığımızı şaşırdık gülüm ya ALLAH şaşırtmasın daha fazla aratmasın inşaallah :Saruboceq:
AMMANNN BENDE SANA GUVENDİM ANLAR DİYEE sempatiksalakcinni
DOKTORUMDA SAĞOLSUN GERÇİ ARTIK DOKTORUM DEĞİLDE PEK ANLAMIYO SAĞOLSUN BANA SORUYO BU NEE KAÇ TANE KOYDULAR DİYE
benimde adet ağrılarım çok olurdu hep canım
aman bebiğim iyi olsunda ben bu ağrıları çekmeye razıyım
hiç önemli değil valla
kahvaltı işininde bi şeklide yolunu bulucam inşallah
haklısın düzenli beslenmem lazım
buraya kahvaltılık alıeım belki sabah kimse gelmeden
yapmaya çalışıcam artık
kızlar gunaydın
fadikçim diyecek bişey yok rabbim abini ve sizi ayıpsız adınlığa çıkarsın inşallah zor bir durum gerçekten
dilem cim hayırlara karşı gelsin ama nedendir belirtilerim iyice azaldı sanki bişe yok gibi :sinifsinif: neyse eşim test alalım diyo ama ben istemiyorum daha 7 gun bugun cıkmaz teste
cucum 4 nisan test tarihim inşallah sende guzel haberlerini bugun alacaksın canım hayırlısı ile canım
aymes izin alsan rapor falan ben sana hiç kıyamıyorum yaa :teselli:
merhaba kızlar nasılsınız
son sayfadan anladıgım kadarıyla yenı hamislerıimiz varmıs
aymes ve ozlem tebrık edıyorum canlarım
cucu test vermıssın insallah guzel haberler getirırsın
fadıkcım canım abın ıcın hayırlısı olsun insallah
kızlar son mesajları okuyabıldım sadece atladıgım seyler varsa kusuruma bakmayın
donunce butun mesajları okuycam
cumartesı Allah ızın verırse evıme donuyorum
kendınıze ıyı bakın a.s.
daha dur şekerim yeni başladıııınnnnaklinialirimsmile
şaka bi yana gerçekten çok zor oluyo, ben 3 ay kesintisiz çektim, bulantı kusma ve iştahsızlık, 3'ü birarada, meyve hariç hiçbişey yemedim, şimdi düzeldi çok şükür,
inşallah çok sıkıntın olmazda uzun sürmez bu durum,
göbişte bebiş olunca insan hepsine katlanıyo işte, bunlar geçici şeyler, önemli olan bebişlerin sağlıkla büyümesi canım
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay ben çok olmadı kalkalı ya. sabah kalktım kocişle bir kahvaltı yaptım sonrası malum koşa koşa lavobaya gittim çıkardım ne var ne yoksa.sonra geri yattım vallaha allahtan uyumuşum. arkadaşlar dalga geçiyolar artık benle yakında doğuracan sen hala kusuyosun korkarız doğumada kusa kusa gideceksin diye.
cucum kan testi vermişsin ha hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.
aymesim sen nasıl oldun canım kesildimi lekelenmelerin canım
aymes ve özlem sizin takvimlerinizi yesinler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr özom mide bulantılarıda 6.7. haftada başlıyo zaten eeee senin bide üçüz normal canım. inşallah en kısa zamndada geçer canım
yeterim az kaldı mutlu sona sende inşallah pozitifi göreceksin canım hayırlısı ile
evet canım göişte bebiş olunca insan katlanıyo düşün 7 aylık oldum hala çıkarıyorum. çıkarmak değilde korkmaya başladım zorlanınca bu seferde erken merken doğururum birden diyeeyvahedigeldismile. haftaya kontrolüm var ben doktora bir sorayım ya etkilermi diyee
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canım takvimin çok güzel olmuş. Maşallahhh.Sonuna kadar tıkır tıkır ilerlesin inşallah takılmadan , üzmeden. Sonra da bebeğinin büyüme takvimini yaparsın Allahın izniyle. :Saruboceq:
İyiyiz canım. Seni özledik , gel artık. Şeniz :asigim:
inşallah canım inşallah hep böyle güzel devam etsin
bide ne anlatıcam size bizim işyerinde bi kadın var
gıcığın salağın önde gideni bende 3 tane patron var
birininde şeyi işte anlarsınız siz
beni hiç sevmez daha doğrusu kendinden başka kadına tahammülü yok
çıkartmak için çok uğraştı ama yapamadı diğer patronlar korudu sanırım
hep üzerime gelir kızdırmak için elinden geleni yapar
ben şimdi işyerine kadın hastalıklarından ufak bi operasyon geçiricem demiştim
tüp bebek yaptırdığımı söylemedim çünkü bu kadın herkese yayar
adımı kısıra çıkarır ve beni işçilere rezil ederdi anlatamıycağım kadar kötü biri
neyse dün şe geldimya herkes geçmiş olsun diyo bütün işçiler dahil
bu hiç bişey demiyo buda önemli değil dese nolur demese nolur
ama arkamdan yine konuşuyomuş bugün duydum demişki
aymesin çocuğu olmuyo bence o kesin tüp bebek yaptırdı
yoksa hiçbi kadın hastalığı bukadar yatırmaz hiç kiloda vermemiş zaten
bu bize söylemedi kesin öyle oldu bak görüceksiniz demiş
ben kimseye hamile olduğumu daha söylemedim sadece bi patronum biliyo
şimdi nasıl söyliycem bidahaki ay söylerim die düşünüyodum ama
bu şimdi demezmi ben size demedimmi yalan söylüyo bu diye
ama söyliyemezdim okadar kötü niyetli biriki erkeklerin içinde
ağzından çıkanı kulağı duymuyo beni rezil ederdi:çok üzgünüm:
Gerizekalı kadınn. alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile Öyleleri arıza oluyor zaten. Kendi derdine yansın salak. Dillere düşecek biri varsa asıl kendisi. Sen sıkma canını. Herşey olacağına varır. Duyulsa da sıkma canını. Sen yavruna kavuştun şükürler olsun. Bunlar solda sıfır. :mymeka:
sorma canım ya kadın kendini bişey sanıyo rezilin teki aslında farkında değil hiç başka bi kadına tahammülü yok kaç tane sekreter geldi hepsini çıkarttırdı bi bana lafını geçiremiyoya şimdi böyle oyunlar oynuyo üzerime bana da nerdeyse bi senedir kaç yaşına geldin hala bi çocuk yapmadın deyip duruyodu zaten bende hep sallıyodum şimdi diyceklerini tahmin edebiliyorum bak çocuğu olmuyomuş onan yapmıyodu ben demiştim zaten falan filan gibi şeyler............
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay ben çok olmadı kalkalı ya. sabah kalktım kocişle bir kahvaltı yaptım sonrası malum koşa koşa lavobaya gittim çıkardım ne var ne yoksa.sonra geri yattım vallaha allahtan uyumuşum. arkadaşlar dalga geçiyolar artık benle yakında doğuracan sen hala kusuyosun korkarız doğumada kusa kusa gideceksin diye.
cucum kan testi vermişsin ha hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.
aymesim sen nasıl oldun canım kesildimi lekelenmelerin canım
aymes ve özlem sizin takvimlerinizi yesinler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr özom mide bulantılarıda 6.7. haftada başlıyo zaten eeee senin bide üçüz normal canım. inşallah en kısa zamndada geçer canım
yeterim az kaldı mutlu sona sende inşallah pozitifi göreceksin canım hayırlısı ile
adetin 3.günü verdim canım lutel değerlere mi bakmam lazım yoksa foliküler değeremi bakmalıyım
prolaktinin değer sınırında 18 yazıyor benimki 29
selam kızlar opuyorumnanaktan bende 3,5 yıllık evliyim bizimde sorun sperm hareket düşüklüğü ve morfoloji hızlı hareketli hiç yok yavaş hareketli %5 toplam sayıda 21 milyona kadar çıktığı oluyor hiç durumu böyle olupta normal yolla yada kürlerle hamile kalan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?