Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kesinlikle katılıyorum canımm..

canım sözde yasak burda hiç tınlayan yok
ellerinde hep cigara elektriklerde gitti sobamıda yakamıyom
dondum valla ya hiç derdim bitmiyo hiçyerimseniben

nevrooo canım nasılsın?
doruk paşa nasıl, çapkınlığa devammı?
rahat dursun benim kız doğana kadar bak,
çapkın bi damat istemiyorum...opuyorumnanaktan

İyiyim bitanemm. Sen de iyisin maşallahh. Doruk Paşamız da iyi çok şükür. Çapkınlığı bıraktı. Dedim "Senin başını bağladım. Artık uslu dur. Sana dünyalar güzeli , hanım hanımcık , tatlı mı tatlı bir kız bibik buldum. Anasına baktım da kızını aldım. Bak beni mahçup edersen külahları değişiriz" Yavrum bir sevindi bir sevindi. :asigim: alkisalkisalkis

canım sözde yasak burda hiç tınlayan yok
ellerinde hep cigara elektriklerde gitti sobamıda yakamıyom
dondum valla ya hiç derdim bitmiyo hiçyerimseniben

Kıyamam size bitanem. Üşümeyin siz yaa. İnşallah hemen gelir elektrikler. :teselli:

canım rahim filmi için doktor yaşımı sordu ama zaten eşim testini versn sonuca göre rahim filminede gerek kalmaz dedi inşallah dediğin gibi olmuştur vereceği yeni testte biras olsun umut olsun bize en kısa sürede tüp tedavisine başlamak istiyorum ama buna maddi durum şuan için el vermiyor baktım fiyatlara 5 milyara kadar çıkmış yaptırnayı düşündüğüm yerde allh yardımcımız olsun

cucum inşallah canım senden de güzel haberler alırız

ayrıca bir emriyologla röportaj yapmışlar yeni genelgeyle ilgili dediği cümle aynen söle ; yönetmelik sonrası ülkemizde en gelişmiş standartlarda tüp bebek uygulamasının önü açılmıştır diyo;yani doktorlarda onlardan yana hakkımızda hayırlısı olsun

Kıslarrr baksanıza benım albÜme 3. Den pek emın olamadı ama anlarsınız az Çok
Şeklı dıĞer ıkısı gıbı deĞıl dedı

hadi hayırlısı canımm.
inşallah pzitiftirr...

cucu saol canım bılgılerın ıcın.merakla sonucunu beklıyoruz.

sagolun canlar Şeniz
Allahim hakkimizda hayirlisini versin insallah :Saruboceq:

selam kızlar opuyorumnanaktan bende 3,5 yıllık evliyim bizimde sorun sperm hareket düşüklüğü ve morfoloji hızlı hareketli hiç yok yavaş hareketli %5 toplam sayıda 21 milyona kadar çıktığı oluyor hiç durumu böyle olupta normal yolla yada kürlerle hamile kalan varmı?

Açıkçası bunu bende merak ediyorum test sonuçları hala elimde değil değerleri bilmiyorum ama hareket düşüklüğü bizde de mevcut dr olmaz demiyor olur diyor ama biraz zaman bu konu hakkında bilgisi olanlar varsa lütfen bizimle paylaşın

benimde adet ağrılarım çok olurdu hep canım
aman bebiğim iyi olsunda ben bu ağrıları çekmeye razıyım
hiç önemli değil valla
kahvaltı işininde bi şeklide yolunu bulucam inşallah
haklısın düzenli beslenmem lazım
buraya kahvaltılık alıeım belki sabah kimse gelmeden
yapmaya çalışıcam artık

yesinler takvimini

selam kızlar..

cucum kan vermişsin inş güzel haberle dönersin canım inşşşş...

fatıma hayırlısı olsun canım..

aşkmeleği başlamışsın klomene hayırlısı olsun canım..

kadser hoşgeldin..
sayı toplamı 21 milyonsa sayı sorununuz da var canım malesef..
normal kabul edilmesi için ml deki değerin 20 milyon olması lazım..
kürler ilaçlar bi nebze yardımcı olabilir belki.
kişinin bünyesine göre değişebiliyor..
bu ilk testiniz mi araştırıldı mı peki..

eylül değerlerin hepsine bakmak lazım aslında sizinde..
hızlı hareket oranı kaç ki..
zamanı gelmişse sorun dinlemiyor bebek çıkıp geliyor..
ama yine de yapılacak birşey varsa denemekte fayda var..

AMMANNN BENDE SANA GUVENDİM ANLAR DİYEE sempatiksalakcinni
DOKTORUMDA SAĞOLSUN GERÇİ ARTIK DOKTORUM DEĞİLDE PEK ANLAMIYO SAĞOLSUN BANA SORUYO BU NEE KAÇ TANE KOYDULAR DİYE

özlemcim 3 tane kese var benimki ilk bakıldığında düğme deliği kadardı yine kese olduğu belliydi seninki maşallah tam net.

kızlar gunaydın

fadikçim diyecek bişey yok rabbim abini ve sizi ayıpsız adınlığa çıkarsın inşallah zor bir durum gerçekten

dilem cim hayırlara karşı gelsin ama nedendir belirtilerim iyice azaldı sanki bişe yok gibi :sinifsinif: neyse eşim test alalım diyo ama ben istemiyorum daha 7 gun bugun cıkmaz teste

cucum 4 nisan test tarihim inşallah sende guzel haberlerini bugun alacaksın canım hayırlısı ile canım

aymes izin alsan rapor falan ben sana hiç kıyamıyorum yaa :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…