öpüldünüz canlar , tekrar iyi geceler sabah görüşürüz ben de yavaş yavaşkendimi tedavi için alıştırmaya başlayayım
ya aslında arkadaşlar dua etmeyi çetele şeklinde bir düzene koyabiliriz,mesela hergün belli sayıda sure okumak ya da tefrice çekmek gibi, kısacası bol bol dualar okunması için ne dersiniz opuyorumnanaktan
Haydii bakalımmm. İnşallah sonuç pozitif olur mesmelek arkadaşım benim. :Saruboceq: Akşam üzeri demek çıkacak. Heyecanlandım şimdi. :dance: Rabbim göndermiştir inşallah mesmeleğimin meleğini. :Saruboceq:
Hadi yaa. Yasak değil mi kapalı alanlarda sigara. Dövimmi onları ben. alsanaalsanasmile Seni ve bebeğini dualarımız korur Allahın izniyle bitanem.a.s.
nevrooo canım nasılsın?
doruk paşa nasıl, çapkınlığa devammı?
rahat dursun benim kız doğana kadar bak,
çapkın bi damat istemiyorum...opuyorumnanaktan
günaydin kizlar...
yarina kadar dayanamadim,kan verdim geldim :kedi:
sonuc aksam üzeri cikarmis..
haber vereyim dedim canlar,cok heyecanliyim :kedi:
canım sözde yasak burda hiç tınlayan yok
ellerinde hep cigara elektriklerde gitti sobamıda yakamıyom
dondum valla ya hiç derdim bitmiyo hiçyerimseniben
yaşın genç olduğu için,doktor acele etmeye gerek yok diye düşünmüştür yoksa yaş sınırlaması yok canım ama doktorlar yumurta rezervinin yaşa bağlı olmadığını düşünmüyorlar.Aklına kötü şeyler getirme spermlerler bir çok duruma bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor.Yorgunluk,uykusuzluk,ateş,grip,vs gibi
Haydii bakalımmm. İnşallah sonuç pozitif olur mesmelek arkadaşım benim. :Saruboceq: Akşam üzeri demek çıkacak. Heyecanlandım şimdi. :dance: Rabbim göndermiştir inşallah mesmeleğimin meleğini. :Saruboceq:
Hadi yaa. Yasak değil mi kapalı alanlarda sigara. Dövimmi onları ben. alsanaalsanasmile Seni ve bebeğini dualarımız korur Allahın izniyle bitanem.a.s.
hadi hayırlısı canımm.
inşallah pzitiftirr...
cucu saol canım bılgılerın ıcın.merakla sonucunu beklıyoruz.
Kıslarrr baksanıza benİm albÜme 3. Den pek emİn olamadı ama anlarsınız az Çok
Şeklİ dİĞer İkİsİ gİbİ deĞİl dedİ
Kız ben hiç bişi anlamadım. Benim tekti ya.
Kıslarrr baksanıza benİm albÜme 3. Den pek emİn olamadı ama anlarsınız az Çok
Şeklİ dİĞer İkİsİ gİbİ deĞİl dedİ
selam kızlar opuyorumnanaktan bende 3,5 yıllık evliyim bizimde sorun sperm hareket düşüklüğü ve morfoloji hızlı hareketli hiç yok yavaş hareketli %5 toplam sayıda 21 milyona kadar çıktığı oluyor hiç durumu böyle olupta normal yolla yada kürlerle hamile kalan varmı?
canım ağrılar ilk zaman oluyo mutlaka,
sonra hamileliğin ilk aylarında da adet olacağın zamanlar geldimi adet ağrıların başlıyo,
bide ben ağrılı adet görüüyodum,
ilk zamanlar hep günüm geldiğinde azda olsa hissettim ağrıları,
ama sonra geçiyo zaten zamanla,
sen yavaş yavaş kahvaltını düzene sokmaya çalış elinden geldiğince,
3.aydan sonra düzenli beslenmen gerekiyo çünkü,
iyi beslen ki yarasın bebişe annesi:ecrin_bebek:
benimde adet ağrılarım çok olurdu hep canım
aman bebiğim iyi olsunda ben bu ağrıları çekmeye razıyım
hiç önemli değil valla
kahvaltı işininde bi şeklide yolunu bulucam inşallah
haklısın düzenli beslenmem lazım
buraya kahvaltılık alıeım belki sabah kimse gelmeden
yapmaya çalışıcam artık
AMMANNN BENDE SANA GUVENDİM ANLAR DİYEE sempatiksalakcinni
DOKTORUMDA SAĞOLSUN GERÇİ ARTIK DOKTORUM DEĞİLDE PEK ANLAMIYO SAĞOLSUN BANA SORUYO BU NEE KAÇ TANE KOYDULAR DİYE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?