eylül değerlerin hepsine bakmak lazım aslında sizinde..
hızlı hareket oranı kaç ki..
zamanı gelmişse sorun dinlemiyor bebek çıkıp geliyor..
ama yine de yapılacak birşey varsa denemekte fayda var..
Kıslarrr baksanıza benİm albÜme 3. Den pek emİn olamadı ama anlarsınız az Çok
Şeklİ dİĞer İkİsİ gİbİ deĞİl dedİ
eğer azda olsa hareketli varsa tabi şansınız var...ama hareketli hiç yoksa bu baya zor canım...
Açıkçası bunu bende merak ediyorum test sonuçları hala elimde değil değerleri bilmiyorum ama hareket düşüklüğü bizde de mevcut dr olmaz demiyor olur diyor ama biraz zaman bu konu hakkında bilgisi olanlar varsa lütfen bizimle paylaşın
canım bende çok anlamadım...Kıslarrr baksanıza benİm albÜme 3. Den pek emİn olamadı ama anlarsınız az Çok
Şeklİ dİĞer İkİsİ gİbİ deĞİl dedİ
mucize olduğu zaman değerlerin ne olduğu hiç farketmiyor...selam kızlar opuyorumnanaktan bende 3,5 yıllık evliyim bizimde sorun sperm hareket düşüklüğü ve morfoloji hızlı hareketli hiç yok yavaş hareketli %5 toplam sayıda 21 milyona kadar çıktığı oluyor hiç durumu böyle olupta normal yolla yada kürlerle hamile kalan varmı?
canım inşallah testiniz güzel çıkar...cucum inşallah hakkında hayırlısı olur güzelim bende dün doktora gittim.hormon tahlili için kan verdim sonuçları bugün alıcam ayrıca yeniden klomen le çatlatma yapalım dedi eşimden test istemişti biz verememiştik dünde eşim gelmişti benimle doktora illa verelim testi dedi ona göre kolay bişey belki ama zamanı değildi cumartesi olmuştu daha 72 ssat dolmadan tekrar test verdi akşam doktor aradı bizi hiç hareket yok gelin testi tekrarlayalım dedi eşim cuamrtesi tekrar gidecek ama benim içim içimi yiyor ya değerleri eskisinden de aşağılara düştüyse ya elimizdeki fırsatları yavaş yavaş kaybediyorsak diye düşüncelerdeyim ben klomene bu sabah başladım 5gün içicem bittikten 2gün sonrada yumurta takibi için gidicem doktor busferde olmassa rahim filmi çekeriz dedi ama sonra yaşımı sordu 24deyince biras daha beklememiz laızm dedi yaş sınırımı varki anlamadım kızlar hafta sonu sınavlarda var ama ben hiç aklımı veremiyorum ne olacak böyle rabbim hepimizin yardımcısı olsun
rabbim yüzünü gürdürsün canım....günaydin kizlar...
yarina kadar dayanamadim,kan verdim geldim :kedi:
sonuc aksam üzeri cikarmis..
haber vereyim dedim canlar,cok heyecanliyim :kedi:
sağol canım...haklarında ne hayırlıysa o olsun....kızlar merhabalar..
ne guzel haberler gelmıs ya ozlem bebısler ucuzmus.oh ne guzel rabbım saglık versınde ucunu bırden buyutursun.benımde su dunyada en cok ıstedıgım seylerden bırı ıkız bebıklerımın olması.eger oyle olsa bırdahada cocuk dusunmem.hayatımı onlara adarım.tabı ılk once herseyın hayırlısı..mevlam saglık vesın sanada bebıslerede..
yetercım senınde yumoslar ıyıymıs.ınsallah guzelce dollenırlerde annelerının gobıkıne konarlar.aymeste oldugu gıbı ıcıme doguyor sende bu sefer hamıs kalacaksın ınsallah..
fadıkcım senın haberınede cok uzuldum.rabbım saglıklı dusunupte oyle karar vermelerını nsıp etsın.huzur olmayınca hıc bıseyın tadı olmuyor demekkı cocukların bıle.ne dıyelım haklarında hayırlısı olsun.rabbım aralarındakı muhabbetı artırsın yada bıran once..
Normal şekilde boşanamayınca sorunlar daha da katlamalı olacak muhakkak. Hem şimdisi hem de gelecek zaman için. Allah abinin ve çocuklarının yardımcısı olsun. Kendine iyi bak canım. :teselli:
canım abim o kadar sabrettiki...fadiğim gerçekten üzüldüm canım
en çok çocuklar için ama abin bitirmekte bu kadar kararlı olduğuna göre
eminimki çok geçerli sebebi vardır Allah yardımcısı olsun
onunda çocuklarında inşallah çok yara almadan bu olayı atlatırlar
her zaman olan hep çocuklara oluyo ama kısmet işte
çok zor bi durum gerçekten :çok üzgünüm:
kızlar gunaydın
fadikçim diyecek bişey yok rabbim abini ve sizi ayıpsız adınlığa çıkarsın inşallah zor bir durum gerçekten
valla bitanem bende pek anlamiyorum ama 3 tane minik kesecik var orda
özlemcim 3 tane kese var benimki ilk bakıldığında düğme deliği kadardı yine kese olduğu belliydi seninki maşallah tam net.
ne bileyim yaaa sağ taraftakini pek benzetemedi şekli bozuk diye alt alta olanlar kesin dedi.kısmet sağolun kıslarrr inşallah hepsinin kalp atışlarınıda duyarım.canım bence orda 3 kese var, benimkisi iki tane yanyanaydı epeyde belirgindi,
seninkide bayağı belirgin gözüküyo :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
merhaba kızlar nasılsınız
son sayfadan anladıgım kadarıyla yenı hamislerıimiz varmıs
aymes ve ozlem tebrık edıyorum canlarım
cucu test vermıssın insallah guzel haberler getirırsın
fadıkcım canım abın ıcın hayırlısı olsun insallah
kızlar son mesajları okuyabıldım sadece atladıgım seyler varsa kusuruma bakmayın
donunce butun mesajları okuycam
cumartesı allah ızın verırse evıme donuyorum
kendınıze ıyı bakın a.s.
kızlar şimdi hormon tahlili sonuçlarımı aldım
tsh : 5,52 *
lh : 2,89
estradiol : 23,980
prl : 28,9 *
prolaktin ve tsh yüksek çıkmış benim anladığım ayrıca bu test öğledne sonra yapıldı laboratuardaki kız sabah aç karnına gelmen lazım dedi doktorun yanında ki farketmez dedi kafam karıştı benimde birde siz yorumlayın bakalım
eğer azda olsa hareketli varsa tabi şansınız var...ama hareketli hiç yoksa bu baya zor canım...
birde hareketin yanısıra diğer değerlerde önemli...
eğer testiniz eline geçtiğinde yazarsan bir değerlendirme yapabiliriz...
...[/B]
yesinler takvimini
kızlar gunaydın
fadikçim diyecek bişey yok rabbim abini ve sizi ayıpsız adınlığa çıkarsın inşallah zor bir durum gerçekten
dilem cim hayırlara karşı gelsin ama nedendir belirtilerim iyice azaldı sanki bişe yok gibi :sinifsinif: neyse eşim test alalım diyo ama ben istemiyorum daha 7 gun bugun cıkmaz teste
cucum 4 nisan test tarihim inşallah sende guzel haberlerini bugun alacaksın canım hayırlısı ile canım
aymes izin alsan rapor falan ben sana hiç kıyamıyorum yaa :teselli:
TSH : 5,52 *
LH : 2,89
ESTRADİOL : 23,980
PRL : 28,9 *
PROLAKTİN VE TSH YÜKsek çıkmış benim anladığım ayrıca bu test öğledne sonra yapıldı laboratuardaki kız sabah aç karnına gelmen lazım dedi doktorun yanında ki farketmez dedi kafam karıştı benimde birde siz yorumlayın bakalım
merhaba kızlar nasılsınız
son sayfadan anladıgım kadarıyla yenı hamislerıimiz varmıs
aymes ve ozlem tebrık edıyorum canlarım
cucu test vermıssın insallah guzel haberler getirırsın
fadıkcım canım abın ıcın hayırlısı olsun insallah
kızlar son mesajları okuyabıldım sadece atladıgım seyler varsa kusuruma bakmayın
donunce butun mesajları okuycam
cumartesı Allah ızın verırse evıme donuyorum
kendınıze ıyı bakın a.s.
PROLAKTİN VE TSH YÜKsek çıkmış benim anladığım ayrıca bu test öğledne sonra yapıldı laboratuardaki kız sabah aç karnına gelmen lazım dedi doktorun yanında ki farketmez dedi kafam karıştı benimde birde siz yorumlayın bakalım
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay ben çok olmadı kalkalı ya. Sabah kalktım kocişle bir kahvaltı yaptım sonrası malum koşa koşa lavobaya gittim çıkardım ne var ne yoksa.sonra geri yattım vallaha allahtan uyumuşum. Arkadaşlar dalga geçiyolar artık benle yakında doğuracan sen hala kusuyosun korkarız doğumada kusa kusa gideceksin diye.
Cucum kan testi vermişsin ha hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.
Aymesim sen nasıl oldun canım kesildimi lekelenmelerin canım
aymes ve özlem sizin takvimlerinizi yesinler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
yeterim az kaldı mutlu sona sende inşallah pozitifi göreceksin canım hayırlısı ile
[B .!.:kadser hoşgeldin..[/B]
sayı toplamı 21 milyonsa sayı sorununuz da var canım malesef..
normal kabul edilmesi için ml deki değerin 20 milyon olması lazım..
hoşbulduk canım a.s. ahh araştırmaz olurmuyum bu yıl öss sınavına girecem eğer sorular bu konuda çıksa direk tıp kazanırım heralde kaydirigubbakcemile3 aşılama yaptırdık geçen ay olmadı ne yapacamığımızı şaşırdık gülüm ya ALLAH şaşırtmasın daha fazla aratmasın inşaallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?