Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bir çoğumuzun başına geldi bu durum
hakkında hayırlısı
biliyorum ki de desek şu anda sana boş gelecek
canım rabbim sağlık huzur versin
eşşlerimizi yanımızdan ayırmasın
inşş bebeişlerimizde gelecek
inşşşş
umudumuzu yitiremeden dua edecegiz
inşş rabbimde bu sabırımız karşılığınıda bizleri evlatla ödüledirecek inşşşşşşşşşşşşşşşş

çok şükür canım....
inşallah herşey böyle yolunda gider ve sende biran önce bebişini kucağına alırsın....

İNŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
BU GÜN İLK KEZ SANKİ BİRAZ HEYCANLADIMzemuszemus

kılzar ben Çıkıyprum
eczaneye gıdeceĞım ılaÇalmam gerekıyor gÖrÜŞÜrÜz sonra

canım şuanki piskolojinle bunları düşünmen normal...
ama inanki herşeyin bir zamnı bir nedeni var...
hakkımızda neyin hayırlı olduğunu biz bilemeyiz...
hem unutmaki bizden daha çok sıkıntı çeken bizden daha çok fazla zamn bebek hasreti çeken insanlar var....
bunların hepsine bir neden bulamayız...
burası sınav dünyası herkesin türlü türlü sıkıntıları var...
rabbim her zaman beterinden korusun...
evlat vereceksede hayırlı sağlıklı evlatlar versin....

herkese slm nasılsınız? ne var ne yok???

melony canım üzülme, kan testini bi yaptır bakalım ozamana kadarda sıkıntılanma canım yaa,
Rabbim meleğini göndermiştir sana inşallah ...

ah canım benim şu yazdıklarının neredeyse aynısını dün bende yaşadım şimdilik geçti.canım benim inş pozitifi görürsün.hiç belli olmaz.rabbim büyük.sabır ve dua.
birde derler anne olmadan annelik duygusunu anlamazsın derler.annelik duygusundan çok daha fazlasını yaşıyoruz haberleri yok.olmamış bebeğimizi özlüyoruz ,olmamış bebeğimizle ne hayaller kuruyoruz hiç bilmiyolar.yani annelikten çok daha fazlasını yaşıyoruz.bir bebek görsek yüreğimiz yanar ,bir hamiş görsek sanki farklı dünyadan gelmiş gibi gözlerimizi ondan alamıyoruz.bunları hepimiz yaşadığımız için bizi bizden başka kimse anlamıyo.ablama diyom yine adet oldum diyom kafaya takıyorsun ondan olmuyor diyor.bilmiyolar ben burda ne acılar çekiyorum. ben bir alışsaydım bu duyguya ağlamak istemiyorum.durumuma alışmak istiyorum ama olmuyo.hep göz yaşı hep göz yaşa.karnım doya bir ağlayamıyorum.çünkü rabbimin hoşuna gitmez ,isyana girer diye çok korkuyorum.rabbim günah yazma diyerek ağlıyorum.bir de eşim görüpte onun da canının sıkılmasına sebep olurum diye korkuyorum.yani ben ağlamaya bile korkuyorum.yine de eşim görmeden ağlıyorum.ağlamayacam diye söz verdim kendime inş yapabilirim.
canım ben hep tedavide olan arkadaşlaradua ediyorum.rabbim kimsenin emeklerine boşa çıkarmaz inş.dualarım sizlerle.inş güzel haberler verirsin bizlere.

canim benim haklisin..
valla benimde cumartesi abimler gelecek,evde hala insaatin tozu pisi var
yatiyorum ama gel birde bana sor nasil yatiyorum diye...
neyse bakalim,saglik olsun,temizlik her zaman olur:sinifsinif:

çok şükür her şey yolunda yumoşlar büyolarmış
cok sevindim canimmmm
massallah massallah büyüyen yumoslara
insallah onlar tek tek bebis olcak,koncak göbisine :Saruboceq:

canim benim hepimiz ayni yollardan geciyoruz,o yüzden bizi yine en iyi bizler anliyoruz..
hepimizin arkadas cevresi,komsulari,akrabalari ikincileri dogurdular nerdeyse...
ama ben hep diyorum bu bir sinav..
sabrimiz sinaniyor,inancimiz sinaniyor..
Rabbim daha büyük dertler vermesin
nice insanlar taniyorum bekarken rahmini kaybeden,ameliyatta yanlis bir hamleyle rahmini kaybeden...onlari gördükce sükretmemiz gerekiyor
sadece biraz sabir...
umudumuzu kaybetmeyelim,insallah bizimde meleklerimiz kucagimizda olcak birgün :Saruboceq:

Canım koyulaştıysa tamamdır diyorum ben. Tebrik ediyorum. Cumartesi de kesinleştireceğiz artık. Şeniz

eet cabım kontrolüm vardı gittim geldim her şey yolunda dedi dr cmrts tekrar görmek isredi büyük bir ihtimalle pzrts toplarız yumoşları dedi

Maşallah bitanem. Herşey yolunda gidiyor. İnşallah Cumartesi de güzel haberlerle dönersin. Güzel başladı , güzel gelişti , güzel sonuçlansın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım hayırlısı. İnşallah seninledir. Dua etmekten başka yapabilecek birşeyimiz yok elbet. Seni anlıyoruz. Ama senin bir suçun yokki. Kısmet bu biliyorsun. Rabbim "ol" diyecek o zaman olacak. Şimdi demediyse de en hayırlı zamanda diyecek. Yarın net konuşacağız. Üzme kendini lütfen. :teselli:

selam kızlar..

cucum koyulaşmış işte ne güzel..
Allah tamamına erdirsin inş canım..

okudum ama pek aklımda kalmadı kime yazacağım..
hepiniz için hayırlısını diliyorum..

melonycim gel birlikte ağlayalım..
içine atıp kendini sıkma sakın sonra benim gibi olursun..
olmadıysa da kısmet değilmiş diyecez..
biliyorum durumu kabullenmek çok zor ve epey zaman alıyor..
bende hala kendime gelemedim..
ama senin şansın var dondurulmuşların var..
onları denemek içinde aylarca beklemene gerek yok..
çabuk toparlarsan bi sonraki adetinin bitiminde denersin canım..
ağla ve rahatla..

melony canım üzme tatlı canını yerleşiyordur melegin hem olmadıysada hayırlısı tatlım.rabbim ne eylerse güzel eyler ama yinede gönül mucizenden yana inş melegin seninledir.

canim benim haklisin..
valla benimde cumartesi abimler gelecek,evde hala insaatin tozu pisi var
yatiyorum ama gel birde bana sor nasil yatiyorum diye...
neyse bakalim,saglik olsun,temizlik her zaman olur:sinifsinif:

]

canım sen boşver temizliği...
sonuçta senin sebebin var...
sana kimne diyecek...
bırak evi ne götürürse götürsünkaydirigubbakcemile3
canım benimki biraz farklı şimdi şükür ben ayaktayım abimlerin sorunları eltimlerde misafirlerde bilmiyor...
ameliyattan olmadan biraz temizleyeyimde gelen giden olursa temiz olsun dedim...
ama inan artık o bile umrumda değir...
ameliyata gitmeden birgün süpürge açar süpürüp silerim yeter artık....
hele o gün gelsin bakalım...

hoşbulduk sidelyacımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…